başarılar..çoqu qitmiş azı kalmış bunuda başarırsın eminim..
öncelikle bravo bişi kalmamış gerçekten :) bende geri sayım yapıyorum son 10 kilo için çünkü ben 20 ye yakın kilo verdim 10 kaldı onu da 2.5-3 ayda halletmek istiyorum inşallah başarıcaz :)))
tebrikler kızlar valla süpersiniz, benimde 22 kilo vermem gerek ve yolun çok başındayım, bunu 1 yılda vermeyi hedefliyorum, sizin başarı hikayeleriniz beni çok motive ediyor, inşallah hepimiz en kısa sürede düşlediğimiz kiloda olur ve sonsuza dek koruruz :)
Selam herkese, bir süre diyet gruplarinda, bir süre günlüklerde gezindikten sonra cok bikmistim diyetten ve kilo vermekle ilgili olan herseyden.2 - 3 hafta uzaklasip kendimi bulayim demistim.ne yazik ki mayis ayim kendimi bulma degil aksine kendimi kaybetme yolunda gecti.üst üste agir ve atesli hastaliklar gecirerek bir dünya antibiyotik yutmak zorunda kaldim.2-3 haftam yataklardan cikamadan gecti.hala son hastaligimdan kalan antibiyotiklerimde bitmedi zaten ama bu yeni bir baslangic yapmak icin engel degil bana.ben 2-3 hafta uzak kaldim ama neyseki tek gram + ya gecmeden döndüm KK ya.iyi birsey bu tabi, demek ki nihayet normal insanlar gibi ne kadar yiyebilcegimi ögrendigimi gösterir :)
Geriye kalan kilolarimi kendi günlügüme yazarak vermeye devam edicem simdide, bir sekilde motivasyonu yükseltmek gerekiyor.ama simdi hissediyorumda ilk basladigimdan daha kararliyim su an.bu isi bitirmeden bu sefer uzaklasmicam amacimdan.
14 Ocakta basladim kilo verme yoluma.tami tamina 95 kiloydum tartida.bugün itibariyle (mayis basindan beri) 75 kiloyum. mayis sonu 70 kilo altini hedef bicmistim kendime,maalesef gecirdigim hastaliklar yüzünden yakalayamadim bu hedefi.bu yüzdende daha bir hirsta yaptim.hic degilse dogum günü hedefimi yakalamaliyim.temmuz sonu 65 kilo olmaliyim.yok baska bir yolu bunun
-----------------------------------------------------------------------------
bu yolda bana destek olan ve destek olucak olan tüm iyi niyetli , gercek insanlara sonsuz tesekkürlerimi sunarim
kayinvalideme gidiyoruz bugünsaglam durcam , saglam durcam.ben güclüyüm, tuzaklara düsmücem, saglam durcam
ben nelere hayir dedim bugüne kadar, eminim bundan sonrada hayir yemicem dicem
ve evet gelelim günün bakisina.
bugün neler yaptim?
beslenme düzeninde hersey yolundaydi.kacamak yok yani :) aldigim penicilin tabletleri yüzünden asiri bir istahsizlik söz konusu.ama buna ragmen hafif birseyler yemeyi ihmal etmiyorum tabiki.burda öyle günah cikarir gibi ne yedim listesi yapmayi istemiyorum acikcasi.bir diyette ne olmazsa olmaz onlardan yiyorum sonucta,hepimiz az yada cok bize neyin iyi gelecegini neyin gelmicegini biliyoruz :) yenilebilcek kacamak ihtimallerine karsi iyi bir motive yeri bu sayfa.gelip buraya ;
kizlar bugün dayanamayip bir porsiyon tatli, bir dilim pasta v.s yedimdiyecegim günler olmasin kafi bana
sporumuda yaptim bugün.yalniz tam iyilesememis olmamin etkilerini görmeye basladigim icin 30 dakikayla sinirladim kendimi.kosu bandinin üzerinde basim dönmeye baslayinca birakip uslu uslu yatagima döndüm
peki kendimi nasil hissediyorum.iyi hissediyorum evet,kendim icin iyi birsey yaptigimi bilmem vicdanimi rahatlaniyor.yillarca icime teptigim onca abur cuburdan sonra saglikli beslenmeye baslamak ve buna devam edecegimi bilmek güzel bir duygu.belki cok benmerkezci olucak ama hep sunu derim kendime.sen degerlisin, güzelsin ve iyi yasamayi hak ediyorsun.
kadının kalbi kırılmasın bu sefer,yemeklerinden yemiyosun diyeBence yaptıklarından az az yiyebilirsin oda yiyeceğin öğünün yerine geçsin
20 kilo vermişsin 10 kiloyu hayli hayli verirsin ... bende temmuz sonuna kadar 60 olmak istiyorum , bu aralar kaçamaklar çok fazla ama olsun toparlarım... sana başarılar...
son cümlene can-ı gönülden katılıyorum canım, hepimiz değerliyiz, güzeliz ve her zaman en iyisini hakkediyoruz :)
moral verici bir önceki mesajin icin tesekkür ederimveririz kalan kilolari korkmuyorum verememekten,sadece belirledigim hedefi gene tutturamazsam üzülücem birazcik :) ama dedigin gibi azimliyim, azimliyiz üstesinden gelemicegimiz hic birsey yok ve kayinvalidemin yemeklerine gelincede ahhh güzelim inan bilmiyorsun neler cekiyorum, benim kayinvalidem osmanli terbiyesiyle büyütülmüs bir istanbul hanimi ve inanilmaz lezzetli yemekler yapar ve hep benim sevdiklerimi yapar :) hic kizi olmadigi icin beni kizi yerine koydu ve evlendigimden beri üzerime titrer tabiri caizse.iyi ne güzel iste diyorsun eminim icinden ama kazin ayagi öyle degil.kayinvalidemin yemeklerine hayir demek her babayigidin harcida degil ama ricalarima kulak asip lezzetli ve hafif yiyecekler hazirlamis cok fazla eyvah bu cisss dedirticek birsey yoktu,yemek sonrasi ikram ettigi tatli disinda onuda red etmeme söylenmedi zaten kilo vermem gerektigini kilo almaya basladigim andan itibaren beni kirmadan söyleyen biridir.kendisi 75 yasinda olmasina ragmen günde 6 km.yürüyen ve 38 beden giyen biri
tesekkür canimsanada basarilar.toparlarsin tabiki, insan istemeye görsün yapamiycagi hic birsey yok
ne güzel canım allah bozmasınbu arada kayınvalidenin 75 yaşında ve 38 beden olmasına şaşırdım demekki sağlıklı beslenmeye önem veren biri,zorluk çekiceğini sanmıyorum bende kayınvalidemin güzel yemekleri yüzünden 1 ayın sonunda bozdum diyeti sonra toparlamam 1 ayı buldu o sevmez pek böle rejim işlerini falan ama çok güzel gidiyosun ve çok enerjik bi insansın yazdıkların güzel bi enerji veriyo insana.Herşeye bu kadar pozitif bakman çok güzel,ben her zaman böle pozitif diilimdir aslında,sabırsız ve biraz isyankar buraya uğrayınca biraz moralim düzeldi açıkçası.Ne kadar azmin elinden hiçbişeyin kurtulmayacağını bilsemde hep olmıcakmış gibi gelir Buda sabırsızlıktan oluyo sanırım.Bu arada sporda çok önemli,ne kadar kilo verilsede vücudun biraz sıkılaşması gerekiyo bende bu aralar pek yapamıyorum.Umarım sende bir an önce eski sağlığına kavuşursun ve tam gaz devam edersin canım
Selam herkese, bir süre diyet gruplarinda, bir süre günlüklerde gezindikten sonra cok bikmistim diyetten ve kilo vermekle ilgili olan herseyden.2 - 3 hafta uzaklasip kendimi bulayim demistim.ne yazik ki mayis ayim kendimi bulma degil aksine kendimi kaybetme yolunda gecti.üst üste agir ve atesli hastaliklar gecirerek bir dünya antibiyotik yutmak zorunda kaldim.2-3 haftam yataklardan cikamadan gecti.hala son hastaligimdan kalan antibiyotiklerimde bitmedi zaten ama bu yeni bir baslangic yapmak icin engel degil bana.ben 2-3 hafta uzak kaldim ama neyseki tek gram + ya gecmeden döndüm KK ya.iyi birsey bu tabi, demek ki nihayet normal insanlar gibi ne kadar yiyebilcegimi ögrendigimi gösterir :)
Geriye kalan kilolarimi kendi günlügüme yazarak vermeye devam edicem simdide, bir sekilde motivasyonu yükseltmek gerekiyor.ama simdi hissediyorumda ilk basladigimdan daha kararliyim su an.bu isi bitirmeden bu sefer uzaklasmicam amacimdan.
14 Ocakta basladim kilo verme yoluma.tami tamina 95 kiloydum tartida.bugün itibariyle (mayis basindan beri) 75 kiloyum. mayis sonu 70 kilo altini hedef bicmistim kendime,maalesef gecirdigim hastaliklar yüzünden yakalayamadim bu hedefi.bu yüzdende daha bir hirsta yaptim.hic degilse dogum günü hedefimi yakalamaliyim.temmuz sonu 65 kilo olmaliyim.yok baska bir yolu bunun
-----------------------------------------------------------------------------
bu yolda bana destek olan ve destek olucak olan tüm iyi niyetli , gercek insanlara sonsuz tesekkürlerimi sunarim
Çok geçmiş olsun diyorum öncelikle sağlığın herşeyden daha önemli acele etme kendini yormadan kilolarını vereceğine inanıyorum benimde vermem gereken 10 kilom var 2 aydır kk okuyup motive olmaya çalışıyorum kaçamaklarım olmasa olacak ama sizleri okudukça kararlılığım artıyor
amin canimkayinvalidem kendine o yasinda bile inanilmaz bakar inan, hep öyleymis.kendisi Pasa torunu, gencligi konaklarda o izledigimiz eskiyi anlatan filmler gibi gecmis.mesela kendisinin hala bir terzisi var, bu zamanda kac kisi hala giysilerini terzide diktirir ki,alamam hazir dikilmis giyimler herkesin bir tarzi olmali der hala hayata bakisi, görgüsü, terbiyesi, kendine verdigi deger.acikcasi benim yasayan idolüm diyebilirim.onun gibi olabilmeyi cok arzu ediyorum.Allah uzun bir ömür nasip ederde kayinvalideme, bende onun tecrübelerinden kendime daha cok pay cikarabilirim insallah.
ve sende kendini cok kücümseme bence pozitiflik konusunda,bana yazdiklarina bakiyorumda hic negatif elektrik alamiyorum sendenve o morelin hic dibe cökmesin birtanem,basaricaz biz bu isi.nerden mi biliyorum ? daha önceleride bircok kere tekrar ettigim birsey var.derim ki kilo vermeyi istemekle , kilo vermeye baslamak arasinda asilmasi gereken daglar kadar fark vardir.ve biz bu dagi astik,kilo veriyoruz biz.beynimizde bitti bu is geriye kalan tefarruatla ugrasiyoruz.2 ay olmasada hadi bilemedin 4 ayda verelim.sonuc degismicek zafer bizim , o yüzden canim yilmak yok
Çok geçmiş olsun diyorum öncelikle sağlığın herşeyden daha önemli acele etme kendini yormadan kilolarını vereceğine inanıyorum benimde vermem gereken 10 kilom var 2 aydır kk okuyup motive olmaya çalışıyorum kaçamaklarım olmasa olacak ama sizleri okudukça kararlılığım artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?