canım ben öğretmenim, özel sektördeyim...arkana bakmadan kaç ordan.
nasılsa insanlar mecbur, biri kabul etmezse öteki eder mantığıyla olabildiğince çok kötü şartlarda çalıştırıyor, komik rakamlar teklif ediyorlar.
sektör ne olursa olsun bu kadar ayağa çekilmemeli. arz talep meselesi olduğuna göre, talep azaldıkça onların da şartları düzeltmekten başka çareleri kalmayacak...emin ol pozisyon ne olursa olsun çok daha iyi şartlarda bir iş bulabilirsin.
lütfen seni sömürmelerine izin verme.
kesinlikle hocam insan heves ediyor mesleğini yapmaya ama ne hale getirmişler çok yazık ..asıl ben bu şartları kabul edenlere kızıyorum aslında tabi onlar mecburiyetten belki ama daha iyi ücrete farklı işler yapılabilir ..
sadece meslek aşkı var ama insan bu şartlarda hevesi aşkı kalmıyor
Öğretmene de saygıları kalmamış çok üzücü bir durum ..Zaten seneye kapancak halen burunları havada .
İnsan mesleğini icra etmek istiyor ama heves kalmıyor
Acaba piyasa mı böyle diyorum ? Çalışan çalışıyor diyorum . Ben mi toz pembe görüyorum ama bu iş çok zor gerçekten . İşe gidip gelirim ama mutlu olurmuyum bilemiyorum . Geleceği belli değil seneye 2015 eylül de kilit vurulacak . Hani dedim atama bekleyene kadar zaman geçsin ama yok göze alamadım
Merhabalar hanımlar ..
Ben bir iş ile ilgili görüştüm. Eğitim kurumu ..10 ay maaş 10 ay sigorta diyor .. Böyle bir işe girebilmek ne kadar güvenceli ki ben 2 ay napıcam parasız mı kalıcam .. Hani ana maaş zaten az yani hiç söylemiyim .. sigorta da asgariden yatıyor .. Yani yazık değil mi bize ...Ayıp değil mi Elbet çalışanlar var tabi o şekilde dönüyor ama zor olmalı ..
Merhabalar hanımlar ..
Ben bir iş ile ilgili görüştüm. Eğitim kurumu ..10 ay maaş 10 ay sigorta diyor .. Böyle bir işe girebilmek ne kadar güvenceli ki ben 2 ay napıcam parasız mı kalıcam .. Hani ana maaş zaten az yani hiç söylemiyim .. sigorta da asgariden yatıyor .. Yani yazık değil mi bize ...Ayıp değil mi Elbet çalışanlar var tabi o şekilde dönüyor ama zor olmalı ..
2 aylık yaz tatili döneminde ücret vermiyorlar normalde, tabi çalışmayacaksanız...çalışıp almayacaksanız komik
2 aylık yaz tatili döneminde ücret vermiyorlar normalde, tabi çalışmayacaksanız...çalışıp almayacaksanız komik
Bu arada böyle düşünmenize çok üzüldüm . Kendinizde öğretmensiniz . Meb olmalı sanırım . Sizde çalışmıyorsunuz iki ay ama maaş alıyorsunuz . Biraz empati lütfen meslektaşım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?