10 ay sonra boşanmak için sözleştik.

nailenamel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
19
2
1
35
Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.

Son düzenleme:
Evlenince düzelir dediğimiz şeyler düzelmedi :)
Evlenince düzelmiyor zaten.
Keşke buradaki konulardan tecrübe edinip evlenmeseymişsiniz ama yaşayacağınız varmış.
Arada sevgi yoksa ilişkiniz açık evliliğe dönebilir ama açık evlilikte sevgi hala var olabilir de.
Evliliğiniz açık evliliğe dönmese bile ev arkadaşlığına dönmüş zaten. Bu on ay içinde ne yaşarsanız yaşayın elalemi, elalemin yaşadıklarınızı anlayacağını düşünmeyin.

Evlenince düzelir dediğimiz şeyler düzelmedi :) Atlatırız dediğimiz şeyler atlatılamadı
yalniz ilk 6 ay böyle oluyor bende çok ne biçim evlilik bu dediğim oldu .sonra yavaş yavaş duzeniniz oturuyor.birbirinize alisiyorsunuz

aileler mi sorun eğer öyleyse zamanla oturuyor düzen daha çok yeni siniz
Yok aileler hiç sorun değil nadir görüşüyoruz zaten..
Evlilik öncesinde sık sık sorun yaşıyor muydunuz?

2 ay evliliğin oturması için çok erken, kurtarmanın hiç mi ihtimali yok? Üzüldüm.
Evet yaşıyorduk. Kurtarmak istemiyorum açıkçası. Eski konulara sünger çekemiyorum dahada büyüyerek üzerime geliyorlar. affettim sandım affedememişim

Evlenince düzelmiyor zaten.
Keşke buradaki konulardan tecrübe edinip evlenmeseymişsiniz ama yaşayacağınız varmış.
Arada sevgi yoksa ilişkiniz açık evliliğe dönebilir ama açık evlilikte sevgi hala var olabilir de.
Evliliğiniz açık evliliğe dönmese bile ev arkadaşlığına dönmüş zaten. Bu on ay içinde ne yaşarsanız yaşayın elalemi, elalemin yaşadıklarınızı anlayacağını düşünmeyin.
Ya bebişim ben açık evliliğin ne olduğunu bilmiyorum. Çok mu cahilim ne🙄

Evlenmeden önce birbirinizi tanıma süreniz ne kadar olmuştu ? Bende 26 yaşındayım ve evlenmek için ailemi ikna aşamasındayım bunları atlattıp evlenmişsiniz biraz daha zaman verin bence evliliğinize belki de 3 ay sonra vazgeçeceksiniz boşanmaktan.

Aldatma şiddet madde bağımlısı hakaret küfür vs yoksa bunlar dışında bi sebeple aile terapistinden yardım alabilirsiniz.
Ama eğer kafada kesin bitmişse on ay uzun zaman kimbilir neler değişir neler aynı evin içindesiniz bir de.
Gercekten ayrılmak istiyor musunuz ?
Buna karar verin.

Ya bebişim ben açık evliliğin ne olduğunu bilmiyorum. Çok mu cahilim ne🙄
Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
Ünlüler de bu şekilde evlilik yaşıyor ama kadınlar çok kaldıramıyor gibi. Ben yabancıları biliyorum Türk ünlülerden pek emin değilim ama Kenan- Beren Doğulu böyle bir evlilik sürüyor bence boşanmadıkları için insanlara farklı geliyor boşatmaya çalışıyorlar 😄
Türkiyede uygulanması mümkün değil gibi o kadar yaygın olmaz kadınlar bu durumu kaldırsa da kıskanç erkekler karısının başka erkeklerle flört ettiği düşüncesiyle gözünü karartabilir.
Ama bence eşitlik olduğu sürece evliliğe uygun olmayıp evlenen kişiler deneyebilir.

Hemen boşanma düşünmek yeribe burdaki tecrübeli arkadaşlardan tavsiye almanızı tavsiye ederim.

Sorun ne?
.düzeltmenin hiç mi yolu yok.

Bunları bilmek isteriz.

O şekilde daha iyi fikir veririz.

ihanet alkol şiddet kumar ilgisizlik hangisi ? açıklayıcı yazmıyorsunuz ki yardımcı olmaya çalışalım

Aldatma şiddet madde bağımlısı hakaret küfür vs yoksa bunlar dışında bi sebeple aile terapistinden yardım alabilirsiniz.
Ama eğer kafada kesin bitmişse on ay uzun zaman kimbilir neler değişir neler aynı evin içindesiniz bir de.
Gercekten ayrılmak istiyor musunuz ?
Buna karar verin.

Evlilik öncesi ihanet. Benim kafamda bitmişti aslında evlenmeyecektim ama yaptıgım şeyler yüzünden ben ittim oldum ailem falanda bunu söyledi. Bile bile evlendim ve patlak verdi işte yapamıyorum evde sürekli mutsuzuz

Back
X