- 16 Ekim 2019
- 19
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi nailenamel
-
2 ayda neler yaşadınız bu kadar ?
sorun ne de böyle oldunuz ?
neden sorun neydi?
Evlenince düzelmiyor zaten.Evlenince düzelir dediğimiz şeyler düzelmedi :)
yalniz ilk 6 ay böyle oluyor bende çok ne biçim evlilik bu dediğim oldu .sonra yavaş yavaş duzeniniz oturuyor.birbirinize alisiyorsunuzEvlenince düzelir dediğimiz şeyler düzelmedi :) Atlatırız dediğimiz şeyler atlatılamadı
Yok aileler hiç sorun değil nadir görüşüyoruz zaten..aileler mi sorun eğer öyleyse zamanla oturuyor düzen daha çok yeni siniz
Evet yaşıyorduk. Kurtarmak istemiyorum açıkçası. Eski konulara sünger çekemiyorum dahada büyüyerek üzerime geliyorlar. affettim sandım affedememişimEvlilik öncesinde sık sık sorun yaşıyor muydunuz?
2 ay evliliğin oturması için çok erken, kurtarmanın hiç mi ihtimali yok? Üzüldüm.
Ya bebişim ben açık evliliğin ne olduğunu bilmiyorum. Çok mu cahilim neEvlenince düzelmiyor zaten.
Keşke buradaki konulardan tecrübe edinip evlenmeseymişsiniz ama yaşayacağınız varmış.
Arada sevgi yoksa ilişkiniz açık evliliğe dönebilir ama açık evlilikte sevgi hala var olabilir de.
Evliliğiniz açık evliliğe dönmese bile ev arkadaşlığına dönmüş zaten. Bu on ay içinde ne yaşarsanız yaşayın elalemi, elalemin yaşadıklarınızı anlayacağını düşünmeyin.
Evlilik devam ederken başkalarıyla görüşmek bunu sorun etmemek vsYa bebişim ben açık evliliğin ne olduğunu bilmiyorum. Çok mu cahilim ne
Teşekkür ederim. Bir yaşıma daha girdim.Evlilik devam ederken başkalarıyla görüşmek bunu sorun etmemek vs
Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.Ya bebişim ben açık evliliğin ne olduğunu bilmiyorum. Çok mu cahilim ne
Hemen boşanma düşünmek yeribe burdaki tecrübeli arkadaşlardan tavsiye almanızı tavsiye ederim.
Sorun ne?
.düzeltmenin hiç mi yolu yok.
Bunları bilmek isteriz.
O şekilde daha iyi fikir veririz.
ihanet alkol şiddet kumar ilgisizlik hangisi ? açıklayıcı yazmıyorsunuz ki yardımcı olmaya çalışalım
Aldatma şiddet madde bağımlısı hakaret küfür vs yoksa bunlar dışında bi sebeple aile terapistinden yardım alabilirsiniz.
Ama eğer kafada kesin bitmişse on ay uzun zaman kimbilir neler değişir neler aynı evin içindesiniz bir de.
Gercekten ayrılmak istiyor musunuz ?
Buna karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?