10 ay sonra boşanmak için sözleştik.

Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.

Sevmiyorsan için ısınmayacaksa uzatmaları oynamaya gerek yok bence.Aileler 1 sene sonra boşanınca size aferin mi diyecek.Ha 2 ay ha 1 sene.Aileler için yine aynı şey.İkisine de erken diyecekler

İnsanları affettiginiz şeyleri sonradan gözlerine sokmayın , bu en büyük sıkıntı evliliklerde. Affedip evlenmisiniz, şimdi gururuma yediremiyorum diyorsunuz ne diyim

Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.

Dünyadaki en zor şey çok özür dilerim okuyan herkesden ama atılan kazığı unutmaktır..milyonları döksen asla ama asla unutulmuyor.
Yol yakınken iyice tükenmemişken ve çocuk vs bağınız yokken bitirin bu işi.

Ömür biter,siz bitersiniz,varsa evlatlar nine dede olur ama bazı olaylar asla unutulmaz.
Darm yaşamaya gerek yok.Vakti gelince tez elden kurtulun.

Çift terapisi neden denemiyorsunuz? Sonunda Boşansanız da hem çabalamış olursunuz, hem de ihanet psikolojisini çift terapisiyle atlatmış olursunuz.
İki ay çok kısa. Her şey için çok kısa.
Kaldı ki aldatıldığınızdan emin bile değilsiniz..

İnsanlar evlendiklerinde hiç bir sorun yokken evliliğe alışamayabiyorlar, kolay olmayabiliyor. Üstüne bi de geçmişten gelen skıntıyı atamamanız normal.
Terapiyi deneyin.

Back
X