Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
1.5aylik hamileyim ve 10 aylik oglum var hergün ne verecek diye şaşırıyorum her turlu görüşe açığım yoğurt bisküvi vermekten biktim
1.5aylik hamileyim ve 10 aylik oglum var hergün ne verecek diye şaşırıyorum her turlu görüşe açığım yoğurt bisküvi vermekten biktim
Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
Ohooo on aylık bebek herşey yer..sebze meyve çorbalar kıyma, yemeklerin içine at patates kıyma yedir.. Katı yemeye alissin yoksa çok zorluk cekersin
Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
Balık, yumurta sarisi, beyazı bir yaşından sonra..kahvaltı yaptır tuzsuz peynir, pekmez...herşey yesin
Az tuzlu olmak sartiyla sizin yediginiz herseyi yer artik cocugunuz. Benim oglum 10 aylikken yemedigi hic bisey yoktu. O yastaki cocugu beslemezki biskuvi yogurt.
5 yaşında oğlum 9 aylık kızım var ikisinide hipp ürünleri ile büyüttüm öneri isteyen annelere seve seve öneririm kahvaltılarına özellikle ek gıdalarda çok faydasını gördüm oğlumda dr önerisi ile başladık kızım daha şanslı daha çok çeşit ürünleri var artık türkiye de çocukları için en iyisini isteyen bir anne önerisi olarak paylaşmak istedim.
Hiç düşünmene gerek yok canım yumurta beyazı dışında ki onuda iki ay sonra verebilirsin herşey yer hatta geç bile kalmış
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Benimde 9 aylik oglum var yemek konsunda cok zor zorlaniyorum 3 ogun yeduriyorum
Kahvalti: yumurta sarisi
Pekmez
Biskuvi
Tuzsuz peynir
Azicik sicak su yada ihlamur falan hepsini karisstir ver ins yer benimki cok zor yiyo .
Oglen: yogurt icine meyve rendeliyorym biskuvi koyuyorum keci sutuyle yapiyorum yogurdu onuda tabi zorla yiyo..
Aksam:corbalar yapiyorum tavuk corbasi
Sebze corbalari etli kofteli corbalar blandrliyorum tabiki yoksa yemiyo ama sen katiya alistir yoksa zorluk cekiyo insan...bide eline pirzola ver kemik yani meyve ver havucu pisir ver alerjisi yuksek seyleri verme
Bende sana bisey sormak istiyorum hamile isteyerkmi kaldin bende istiyorum ikinciyi ama korkuyorum esim cok istiyo cok kararsizim ne yapsam bilmiyorum..
Ya korunmadik ama hani cokta istemiyordum olmaz diye düşünüyorduk oldu rabbim nasip etti yapacak bisey yok simdilik guzel gidiyo bi sorun yok hamileligim cok kotu gecmiyor buda rabbimiz bi hikmeti beraber buyutecem Benim için boyle iyi oldu.bide yasimda kucuk değil 30 yaşındayım
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Bizde korunmuyoruz ama ben ilk hemileligimde 4 yil tedavi gordum cok zor oldu firsat varken tekrar hamile kalmak iyi olur diye dusunuyorum aslinda benin yasim 21 cocuk faslini 30da kapatip daha rahat bi hayat istiyorum calismiyorum evde her imkanim var zor sartlards olsam hemen istemezdim ama bilmiyorum oglum ilgisiz kalirsa diye korkuyorum suan el bebek gul.bebek buyuyo cunku rabbim hayirlisini versinn..sizin icinde iyisi olmus bence cunku daha bekleseydiniz cesaret edemezdiniz sanki 30 dan sonrsda bebek sıkıntisi zor oluyo diyo herkes
Kahvalti. .kiyma li sebze corbalari.yogurt meyve .princ unu muhallebi si..sizin yemekleri nize patates ekleyebilirsiniz. Benimde 10 aylikbebegim var bibiboronu hic almıyor memeden nasıl kestiniz yardım lütfen
Aktarlarda siyah kömür gibi bir bitki vardi adini hatırlamıyorum ama öğrenirim onu kaynar suda eritip göğsüme sürdüm kokusu çok kötüydü bebeğim göğsümü almasi bu bitkinin bebeğe hiçbir zararı yok sadece kokusu. Ve renginden tiksiniyo bebekler
Yanit için teşekkür ..peki göğüs teki süt durdurmak için ne yaptiniz