10 aylık bebeğimle düğün ve eşimle kavga

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
31
Merhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.

Eşiniz düğüne gitmedi mi ?

Enişte bey haklı.

Gidip bir yarım saat 1 saat durup çıkabilirdiniz. Ayıp yani kuzen sonuçta. Çocukta yeni doğmuş kundakta değil sonuçta

Eşiniz haklı. Bir güncük uykusuz kalsa bebeğiniz bir şey olmazdı bence. Onun için önemliymiş demek ki bu düğün gitmek istemiş. Bilemiyorum ben hassasım bu konularda 40 günlük bebeğimle kuzenimin düğününe gitmişliğim var. Çok ciddi, önemli bir durum olması lazım kuzenimin düğününe katılmamam için. Eşiniz neden tek gitmedi ama onu anlamadım. Bebeğiniz 3-4 yaşına gelene kadar kimsenin düğününe gitmeyecek misiniz gerçekten?

Enişte haklı, bu meselenin pek çok çözümü var hiçbiri uygulanmamış.

1) Eşiniz tek gidebilirdi
2) Beraber gidip erkenden kalkardınız, geceyarısına kadar oturmanız şart deği, bir görünüp çıkardınız.
3) Bebek için sizin ailenizden birini ayarlayabilirdiniz (bu bebeğe göre değişir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…