- Konu Sahibi handeac123
-
Lale abla çok küçük olsa tamam ama 10 aylikmis şurda 2 ay sonra yaşına girecek. Bence katilmalilardi. Hadi kendisi katılmadı eşi kesin gitmeliydi. Uzak akraba değil ki bu kuzen sonuçta. Kendi kuzenimin düğünü vardı oğlum 4 aylıktı. Bir görünüp çıktık mesela kimsede neden hemen çıktınız diye yadirgamadi ama hiç gitmemek hoş değil bence bebek 10 aylikken. Bide böyle şeylerde takıdan ziyade bence kalabalık olması önemli. Herşey insanla oluyor. Çocuk çok küçük olur bu ayrı ama 10 aylık bebeğin 1 günlük düzeni bozulabilirdi yani bu kadar kasmaya gerek yok bence.Biz de olsak gitmezdik diye düşünüyorum.
Takısı,parası neyse gönderirdik tabii.
Ama minicik bebekle düğünde ne işimiz var ki?
Tabii ki herkesin kendi görüşü,saygı duyarım.E yapıyor da ne yapayım sıfır sosyal hayatla mı yaşayayım, hiç evden dışarı mı çıkmayayım? Her gün düzenini bozmuyorum, düğün düğün gezmiyorum neticede. Arada sırada düzeni bozulabilir, huysuzluğunu da çekerim mecbur
10 aylık olunca ne oluyor ki canım benim?Lale abla çok küçük olsa tamam ama 10 aylikmis şurda 2 ay sonra yaşına girecek. Bence katilmalilardi. Hadi kendisi katılmadı eşi kesin gitmeliydi. Uzak akraba değil ki bu kuzen sonuçta. Kendi kuzenimin düğünü vardı oğlum 4 aylıktı. Bir görünüp çıktık mesela kimsede neden hemen çıktınız diye yadirgamadi ama hiç gitmemek hoş değil bence bebek 10 aylikken. Bide böyle şeylerde takıdan ziyade bence kalabalık olması önemli. Herşey insanla oluyor. Çocuk çok küçük olur bu ayrı ama 10 aylık bebeğin 1 günlük düzeni bozulabilirdi yani bu kadar kasmaya gerek yok bence.
Bu düğüne giderdim dedim ya kizzz
Tesekurler yorumlariniz icin bebek duramaz diye oyle dusundumkuzen ama yakin kuzen degil
benim oglum iki yasinda hem kalabaliktan hoslanmiyor hem cok hareketli dugunlerde devamli kosturuyoruz pesinde buna ragmen gidip erken ayriliyoruz dugunden. esiniz tek gitseydi veya yarim saat bir saat durup erken kalksaydiniz daha uygun olurdu. tatsiz olmus birazMerhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Tabii ki herkesin kendi görüşü,saygı duyarım.
Ben bebek koşup koşup düşerken onun peşinden koşarken sosyalleşmemiyorum ki zaten.
Devamlı yerden bebeği kaldırıyorum.
Bu mu sohbet,eğlence,dans?
İkinizde haklısınız benim iki çocuğun var akşam 9.30 dan sonra hiçbir yerde duramıyorum dursam da zehir oluyor kimsenin yanında oturamiyorum onlarla uğraşmaktan , bazen diyorum gitmeyeyim daha iyi nasılsa birşey anlamıyorum uykusu gelen çocuk huysuz olur gitmenize degmezdi ama amcaoğlu en yakın akrabadır eşinizin gitmesi gerekirdi size gerek yoktu benceMerhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Normalde düşüp kalkıyor.Bebeğiniz ne kadarlık? Kendi kalkamıyor mu? Benim kızım büyüdü artık ama çok ufak olduğu zamanlar hariç hiç peşinde koştuğumu hatırlamam. Gözüm üstündedir kötü düştüğünde veya bir yere çarptığında elbette müdahale ederim ama onun haricinde çocuktur bu düşer de kalkar da.
Yani hani abla 3-4 aylık değil ne biliyim ek gıda vs verdiginde idare edilir, aç kalmaz daha rahat olur çok küçük bebeğe göre dedim. Tamam tabi 17 aylık mesela tam hareketlilik zamanı asla yerinde durmaz ama düğünden anlama kısmına gelirsek inan 4-5 yaşında olsalar bile anlamıyorsun. Ama bence katılmak lazım çocuk çok küçük olmadıktan sonra onu demek istedim. Yoksa anlama kısmına gelirsek hiç gidemeyiz ki hiç bir yere10 aylık olunca ne oluyor ki canım benim?
Bizimki 17 aylık sürekli bağıra bağıra koşup düşüyor. Ben de peşindeyim.
Düğünden ne anlayacam ki?
Göcmenlerde baba/annenin kuzenlerinin cocuklari da kuzen olur yani öyle denir.Belki göcmenlerse ondan öyle demiştir.Sen gitmezdin demedim.
Konu sahibi yakın kuzen değil demiş; ona anlam veremedim.
Bizimki de çıt ses istemez.Uyurdu orda arabasinda.seste daha iyi uyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?