- 9 Temmuz 2021
- 3.243
- 6.065
- 108
- 29
- Konu Sahibi handeac123
Siz gitmeseydiniz esiniz gitseydi cocuk durmuyor kusura bakmayin derdiniz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her Bebek bir değildir, elbette ne yaparsanız yapın alışmayan bebekler de vardır ama bir düğün, davet, çok sevdiğiniz insanların bir araya geldiği özel günlerden mahrum kalmamak ama bebeğin de uykusuz kalıp huysuzlanmaması için bence aileler bebeklerini doğduğundan itibaren sesli ortama alıştırmalı, uyuyor ses olmasın diye çıt bile çıkarmamak yanlış.Şöyleki
Uzak akraba olsa kesinlikle çocuğumuzun düzeni bozulmasın diye bahanem olurdu gitmek istemezdim, heleki uykusu problemli bi bebekse.
Ama eşinizin kuzeni için bebeğin uyku saatini düzenleyebilrdiniz.
Öğlen uykusunu geçe kaydırabilirdiniz mesela. En azından orda uykusu çok gelir huysuzlanınca görünmüş de olurdunuz erken kalkardınız. Bebek var diye kimse de alınmazdı.
Eşiniz tek de olsa katılmalıydı. Ayıp olmuş sanki
Çocuğun bebek arabasını alıp içerisinde uyutabilirdiniz. Çocuklar nasıl ortamda uyursa o şekilde devam edebiliyor. Yani sesli ortamda uykuya dalsaydısesten rahatsız olmazdı.Merhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Yoook çok şükür yavru iyi.
Klasik eleştiri dozumu aldım sağ olsunlar.
Şu anneliği bir türlü beceremedim mütemadiyen linç,eleştiri alıyorum benzer konulardan.
1 saat gidilebilirdi. Çocuğu bahane etmiş gibi olmuşsunuzMerhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Kuzenim düğünüme gelemeyecek sebep de kuzum uyumuyor çok huysuzlanıyor olacak?
Valla ben yeni nesil anneleri hiç anlamıyorum gerçekten bizi düğünde iki sandalye birleştirir uyuturlardı o seste uyurdukhadi neyse yavrunuz elbette sizin için kıymetli ama eşiniz de tek neden gitmedi nereden tutsam elimde kaldı bu konu
![]()
Benim düşüncem şöyle Ben çocuğum doğduğundan bu yana bütün planlarımı ona göre yaptım bebeğim nasıl rahat edecekse öyle oldu hersey benim çocuğum da küçükken 8 9 da yatıyordu yakın arkadaşlarımın düğününe gidemedigim oldu veya eşimin tarafınada gidemedigim zamanlar oldu düğüne vs sonuçta benim çocuğumun rahati önemli kimse değil. Eşimde bazen garipsese bile bu düşünceme saygı gösterdi aileside öyle. Benim gidemedigim bir yer olduğunda ikimiz adına eşim giderdi ben evde kalirdim bunda ne varki ben eşinizin kabaligini yersiz buldum bunun için kavgaya gürültüye gerek yoktu bence ben sizi haklı gördümMerhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Tepkiler gelince kuzen uzaklaştı. Az sonra dıdının dıdısıydı olacak ha gayretKuzen ne kadar uzak olabilir ki ? Kuzen kavramına güncelleme gelmediyse, amca/dayı/hala/teyze çocukları ne kadar uzak olabilir ki bir insana ?
Ve bu çocuklar büyüyecek herzaman aynı düzende gidemezler.Yani benim çocuklarında uyku düzenleri normalde bellidir akşam 9 gibi uyumuş olurlar sabah 7-8 kalkış ama herhangi bir etkinlik/organizasyon durumunda esnetiyorum bunları. Ama doğdukları zamandan beri böyle olduğu için aliskinlar belkide bilemedim. Mesela bikac gün sonra arkadaş grubumuzla şehir dışı gezisi yapicaz sabah 5 te yola çıkıp gidicez yani. Ben tamamen çocuğun hayatına odaklı olmaktan yana değilim. Biraz çocuk senin hayatına adapte olacak biraz sen onun. Diğer türlü evden hiç çıkamaz ki insan. Gündüz hariç ne sosyalleşme olur ne insan yüzü gorur.
Benjamin Button ?![]()
Hakikaten 24 Mart 2023 konusunda, çocuk 1 yaşındaymış. Şu an 1 yaş 3 ay ( 15 aylık ) olsa gerek.
Tepkiler gelince kuzen uzaklaştı. Az sonra dıdının dıdısıydı olacak ha gayret