• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 aylık bebeğimle düğün ve eşimle kavga

Arkadaşlar bi gidip çocuk durmadı diye erken kalksaydiniz demişsiniz ama bebeğin uyku saati 8 gibiymiş düğün 9 da başlıyor ki 9 da yeni yeni başlar hemen gelin damat ortam hazır olmaz kimseye görünemezler ki az oturup kalksinlar düğün başlayana kadar 10 olur cidden uyku saati alışık olan bir bebek için uykusuzluk mümkün değil benim kızım 8 i bi kaç dk geçsin yıkar ortalığı bebeği 9 a kadar uyanık tutup düğüne nasıl götürecek bence evine gidip katılamayacağız demekle yanlış yapmışsınız hiç girmeyecektiniz öyle islere eşiniz akşam düğüne gidecek bizim hanım çocukla kaldı bugün biraz mizmizdi da erken uyudu diyecekti oldu bitti
Bebeğiniz kaç aylık

Merhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.

bıraksaydın eşin gitseydi.

eşiniz haklı diyenleri anlamıyorum. eşiniz tek başına gitseydi. el kadar bebeğe o kadar kalabalık ve gürültü ile eziyet etmenin ne gereği var? yatma saatinden sonra da çok huzursuz oluyorlar. bence karşı taraf anlayış gösterir buna. hatta düğünün ortasında çığır çığır ağlayan bir bebek istemez kimse. ben olsam ben de gitmezdim, iyi yapmışsınız.

Esinize güzel bir dil le sen git canim biliyorsun uykusuz kalmasin sen git selam söyle deseydin kavga etmek yerine olay büyümezdi. Oda giderdi kimsede birsey demezdi simdi ikinizde gitmemissiniz ayip olmus.

Eşin haklı. 3/4 yaş ne alaka o yaş gelince gece yarisinda mi uyuyor bu bebeler. Senin gitmek canın istememiş çocuğa kılıf uydurmussun.
Aynen benim kızım 5 yaşında
Akşam 9 gibi uyur, hastalık yada düğün vs yoksa.
Düğüne gittiysek de yolda arabada bayılır uykusuzluktan.

eşiniz haklı diyenleri anlamıyorum. eşiniz tek başına gitseydi. el kadar bebeğe o kadar kalabalık ve gürültü ile eziyet etmenin ne gereği var? yatma saatinden sonra da çok huzursuz oluyorlar. bence karşı taraf anlayış gösterir buna. hatta düğünün ortasında çığır çığır ağlayan bir bebek istemez kimse. ben olsam ben de gitmezdim, iyi yapmışsınız.
Eşi de haklı değil ki. Madem çocuk sıkıntı olacak gibi görülüyor, tek gidersin.
Sanki damsız girilmez yazıyor düğün yerinde.
Bu konuda herkes haksız 🤣

Eşinizi tek gondermeyen siz degilseniz esiniz haklı filan değil. Zorunda degilsiniz kendisi gitseymis. Bebeginiz de daha kucuk, gerek var mi milletin bangir bangir eglencesi icin cocugunuzu sefil etmeye. Hem dugun gereksiz deyip hem de dugune gitmediniz diye sizi elestirenler olacak mutlaka. Esiniz bu yuzden sizle konusmuyorsa siz gidin guzelce izah edin. Tek gitmemek kendi tercihi ise daha fazla yapacaginiz bir sey yok. Zaten gunduz ugramissiniz. Takinizi gonderip tebrik etmissinizdir. Illa halay basi olmak zorunda degilsiniz.

Dünya sizin bebenizin etrafında dönmüyor.
Bebeğin düzenini bozmak istemeyişiniz anlaşılır, bunda sorun yok ama eşiniz düğüne tek başına katılabilirdi.
Değişik bir düşünce şekliniz var.
İyi de kadın yollamamış değildir ki adam sırf sinirinden kendi gitmedi kesin 😂

Merhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Eşiniz haklı. Gayet haksızsınız. Gidip 1 saat dursaydınız hiç birşey olmazdı.
Ama ben eşinizin yerinde olsam en kötü ihtimal tek giderdim.
sizin burnunuzdan da fitil fitil getirirdim nedenmi?.
Çünkü eşim kuzenimin düğününe çocuğumu bahane edip gitmez ve beni göndermezse aynısını yapardım.

9-10 aylıkken farklı şehirde eşimin akraba düğününe gitmemiz gerekti. Farklı şehir 8 saat yol, zaten çalışıyorum yorgunum, uykusuzum bir de süt sağmam gerekiyor emmiyor.
Eşime dedim ki ayıp olmayacaksa beni sal sen git.
Arayıp özür de diledim bir de eşimin takacağı altından hariç kalıcı bir hediye gönderdim geline.
Böyle tatlış tatlış çözülmüştü benim konu.
mesela 5 aylıkken de farklı şehirde düğün olmuştu ona giderilmiştim çünkü emerek uyutup bebek arabasına koyduğumda sorun çıkmıyordu. 9-10 ay aynı şey değil biraz ataklı dönemleri oluyor. O yüzden anlayabiliyorum. Ama
Neden bu kadar sorun çıktı? Onu anlamadım. Eşiniz neden tek gitmedi? Bir de aynı şehirdeyseniz akşam 7-8 gibi uğrardınız. 9a kadar da kalabilirdiniz mekanda en kötü.

Bebekle gitmemekte siz çok haklısınız ama eşinizin kuzeni evleniyor düğüne onu tek başına yollamalıydınız.
Bebeğim küçükken benimde katılamadığım düğünler oldu ama eşim tek başına düğünlere gitti, çünkü biz nasıl düğünümüzde bütün sevdiklerimizi görmek istiyorsak ve gelmeyene kırılıyorsak onlar da aynı şekilde bizi beklerler..

Musait olmazsanız katilamazsinız niye bu kadar dramatize edilmiş anlamadım. Çok yakın olsalardı zaten eşiniz tek başına giderdi.
Ha bide uzak yakın kuzen nasıl oluyor diye sormuş arkadaşlar, bende bu kavramı evlenince esimden öğrendim, mesela dedesinin kardeşinin çocuklarının çocuklarına bile kuzen diyorlar, ben bizimkilerin yolda görsem tanımam hayatımda hiç görmedim bile

Üzerinde durup kavga edilecek bi sebep değil, büyüyünce isterseniz bol bol gidersiniz düğünlere.

Mart ayında açtığınız konuda çocuk 1 yaşındaymış. Ne yaptınız 90da yıkadınız çekti mi çocuk?

Back
X