10 aylik evliyim cok mutsuzum

kaç yaşındasınız? neden kaçtınız? biraz daha detaylı bilgi verirseniz daha çok yardımcı olunabilir..

Geçen kk da
"Allah' ını seven konu sahibine sesli harf atsın" diye bir yorum okumuştum.
Nedenini şuan anladım.

Sen kacarak her seyini geride birakirsin, aileni, iyi kotu var olan hayatini, sevdiklerini uzersin bi erkek icin. Sormazlar mi adama degdi mi be guzelim diye
Napicaksin, oncelikle bu evliligin ucundan yakasindan tutacaksin kurtulursa kurtulur, kurtulmazsa hayirlisi diceksin.
Olay siddete kadar gelmisse sen evli kaldikca daha cok dayak yersin. O el bi kere kalktiysa artik inmez.

severek'ten ziyade kaçarak evlenmişsiniz..

sevgi bitince de kaçtığınız(yani rızanızla o adama gittiğiniz ve sanki herşeyi kabullendiğiniz algısı) gerçeği kalmış geriye..

ailenizle iletişiminiz var mı? daha çok gençsiniz, ömrünüzü harcamayın..

20 yasndym severek evlndk ama evlndkten sonra hersey dgsti sevgler bti yerini sddete hakarete brkti
eşinizin yapısı bu demiştiniz.....evlenmeden önce de bu kadar agreif miydi......3 ay kısa bir süre....çok da gençsiniz belki eşinizde.........eşinizin de sizin de sorumluluğu kaldıramadığınızı ve zamana ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum......

bnde bndan korkuyorumya ufak tefek siddet ilerisinde daha da kotuye gitcek dozu artacak boyle seyler bna uzak glrdi nsl thammul ederler derdm smdi kndmi icinde buldum ve cikmazdayim kacarak evlndgm icin aileme karsi suclu hssdyrm dha fazla onlri uzmk istmyrm ama bu evlilign sonunuda goremyrom kndmi cok yalniz ve cikmazda hissdyorum

bak cnm esin sinirli oldgnda sen sus ve saknlesmesni bekle .. maddi sıkntılar her evllkte olur bunu brlkte atlatcaz deyp esni rahatlat .. sürekli onu sevdgni söyle ve ona kücük süprzler yap .. ve bi tartsmayı konuyu cok uzatma .. bazen alttan almak gerek sevyosan bunu yapmalısn bnce ..

Bütün evlilikler çatırdamaya başlıyo.dünya hiç iyiye gitmiyo insanlar hep mutsuz herkes depresyonda anti depsesanlar satışında patlama yaşanıyo. Allah sonumuzu hayır etsinvalla.

bende kaçarak evlendim hemde 17 yaşında maddi sıkıntılar bende yaşadım ama dert etmedim çünkü bilyordum durumunun olmadığını, eşimden ziyade ailesiyle sorun yaşadım onu da sağolsun eşim destek oldu hep.....
o zamanlar eğer ailem kucak açsaydı eşimin sevgisini de gözüm görmez gerisin geri dönerdim evime.....ama şimdi iyi ki de arkamda olmamışlar.....onların evinden çıktığım an sorunlarım bitti düzene girdi herşey....bence senin için de çok erken ...bunun kaçmakla alakası yok bizi doğuran anne babalarımızla takışırken başka bir evde başka biriyle yaşamak kolay değil.....bence konuşmayı dene eski güzel günlerinizden bahsedim yaptığınız fedakarlıkları anlatabilirsiniz.....baktınız olmuyor o zaman ayrılmayı düşünün...

Gerçekten kaçınca mutlu olabileceğinizi nasıl düşünebilirsiniz? Değiyor mu bi adam için?
Maddi sıkıntılar yaşanacak tabi ki ama şiddeti, hakareti nasıl görmezden gelebilirsin? Adam hem dövecek hem de ödül gibi ona küçük sürprizler yapabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…