- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi siyahpembe
-
kusura bakmayın kulübte face konular olabiliyor.......hiç cevap verilmeyince öyle sandım......telden giriyrm yavas brz
genel yapiisi snirli evlndktn snra maddi skntlr basldine zamandır sinirli ve agrasif........maddi sıkıntılarla mı başladı.......
ama bitmesi icin erkn oldgnu dusnyo ayrca cevrem neder rezil olrm dyede dusunyoBunu eşinizle konuştunuzmu
peki konuşabiliyormusunuz eşinizle........genel yapiisi snirli evlndktn snra maddi skntlr basldi
esim sinirli agrsf biri ve maddi skntlr yasyrz cok fazla tartsyrz ufaktan siddte de basldi yaptklrni untmyrm kin tutyrm ve git gide ondn soguyrm artk ona sck davrnmyrm o da nye surekli surat asysn biktm artk dyo ama onun yaptklri yuzndn ondn sogudgmn farknda dgl
20 yasndym severek evlndk ama evlndkten sonra hersey dgsti sevgler bti yerini sddete hakarete brktikaç yaşındasınız? neden kaçtınız? biraz daha detaylı bilgi verirseniz daha çok yardımcı olunabilir..
evet
ama bitmesi icin erkn oldgnu dusnyo ayrca cevrem neder rezil olrm dyede dusunyo
20 yaşında derdin neydi evlendin diye sormadan edemeyeceğim, kusura bakma. Okumak dururken?20 yasndym severek evlndk ama evlndkten sonra hersey dgsti sevgler bti yerini sddete hakarete brkti
eşinizin yapısı bu demiştiniz.....evlenmeden önce de bu kadar agreif miydi......3 ay kısa bir süre....çok da gençsiniz belki eşinizde.........eşinizin de sizin de sorumluluğu kaldıramadığınızı ve zamana ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum......20 yasndym severek evlndk ama evlndkten sonra hersey dgsti sevgler bti yerini sddete hakarete brkti
bnde bndan korkuyorumya ufak tefek siddet ilerisinde daha da kotuye gitcek dozu artacak boyle seyler bna uzak glrdi nsl thammul ederler derdm smdi kndmi icinde buldum ve cikmazdayim kacarak evlndgm icin aileme karsi suclu hssdyrm dha fazla onlri uzmk istmyrm ama bu evlilign sonunuda goremyrom kndmi cok yalniz ve cikmazda hissdyorumSen kacarak her seyini geride birakirsin, aileni, iyi kotu var olan hayatini, sevdiklerini uzersin bi erkek icin. Sormazlar mi adama degdi mi be guzelim diye
Napicaksin, oncelikle bu evliligin ucundan yakasindan tutacaksin kurtulursa kurtulur, kurtulmazsa hayirlisi diceksin.
Olay siddete kadar gelmisse sen evli kaldikca daha cok dayak yersin. O el bi kere kalktiysa artik inmez.
bak cnm esin sinirli oldgnda sen sus ve saknlesmesni bekle .. maddi sıkntılar her evllkte olur bunu brlkte atlatcaz deyp esni rahatlat .. sürekli onu sevdgni söyle ve ona kücük süprzler yap .. ve bi tartsmayı konuyu cok uzatma .. bazen alttan almak gerek sevyosan bunu yapmalısn bnce ..esim sinirli agrsf biri ve maddi skntlr yasyrz cok fazla tartsyrz ufaktan siddte de basldi yaptklrni untmyrm kin tutyrm ve git gide ondn soguyrm artk ona sck davrnmyrm o da nye surekli surat asysn biktm artk dyo ama onun yaptklri yuzndn ondn sogudgmn farknda dgl
Bencede yaa.benim gobegim çatliyo noktasina virgulune dikkat etmekten.yazilandan biseyde anlamiyoruzGeçen kk da
"Allah' ını seven konu sahibine sesli harf atsın" diye bir yorum okumuştum.
Nedenini şuan anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?