- Konu Sahibi siyahpembe
-
kacmak guzeldır dıyenler mi varmışşş?hah kaçmak güzeldir diyen hanımlara gelsin bu konu neler yaşıyorsun bi anlat hele..
Kesinlikle katılıyorum. Eşlerd n birinin eli kalktı mı birdaha kolay kolay o iş bitmez. Bir insanda öfke kontrolu yoksa ne yazıkki işin zor.Sen kacarak her seyini geride birakirsin, aileni, iyi kotu var olan hayatini, sevdiklerini uzersin bi erkek icin. Sormazlar mi adama degdi mi be guzelim diye
Napicaksin, oncelikle bu evliligin ucundan yakasindan tutacaksin kurtulursa kurtulur, kurtulmazsa hayirlisi diceksin.
Olay siddete kadar gelmisse sen evli kaldikca daha cok dayak yersin. O el bi kere kalktiysa artik inmez.
BUrda dugun dernek kurup evlenip hatta 6 senelik flortten sonra tanidigini sanan ve sonrasinda hayal kirikligi siddet bosanma olaylari yasayan bir suru insan var secip secip kacmis basina bunlar gelnis diye çökmussun olaya direk dugunle evlenip mutsuz olan cogu bayandan iyi durumum ve kactim guzeldirde demiyorum :)hah kaçmak güzeldir diyen hanımlara gelsin bu konu neler yaşıyorsun bi anlat hele..
Tamam Cinsellikte Önemli ama Bütün mutsuzluğuda Orda aramamak lâzım.. Evlilik Cinsellikten ibaret değil.. Evlenirken cinsellik için değil hayatı paylaşmak için evlenin... Eşinizin Parası olmaya bilir Vericeği Değer Sevgi Saygı Önemli mutluluk huzur önemli...Canım sorunlarını biraz daha aç istersen. Mesela nelere sinirlenir ne için kavga edersiniz? O bağırınca sen karşılık verir misin? Şiddet derken resmen dövüyor mu tokat mı attı? Bir şiddet var birde şiddet var canım.
Ailenle görüşüyor musun tekrar? Kayınvalidenle mi yaşıyorsun evin ayrı mı? Size çok karışıyorlar mı? Eşin annesine çok düşkün mü? Bunlar önemli kriterler o yüzden soruyorum.
Bu arada biraz özel olacak ama erkek arkadaşımın söylediği bişey vardır da o yüzden soruyorum. Cinsel yaşantınız ne durumda? Birbirinizi o konuda anlayabiliyor musunuz yoksa orda da sıkıntı var mı? Erkek arkadaşım hep der eğer yatak odasında anlaşamıyorsa çiftler diğer konularda da gereksiz yere sorun çıkar diye. Erkek mutlu olmadığı zaman sinirli ve asabi olur belki sizin sorununuzda bundan kaynaklanıyor olabilir. Bence de evlilikte en önemli ve ciddi anlamda sorun çıkaracak konulardan biriside budur.
Tamam Cinsellikte Önemli ama Bütün mutsuzluğuda Orda aramamak lâzım.. Evlilik Cinsellikten ibaret değil.. Evlenirken cinsellik için değil hayatı paylaşmak için evlenin... Eşinizin Parası olmaya bilir Vericeği Değer Sevgi Saygı Önemli mutluluk huzur önemli...
Sizden yardım bekliyor hanımlar eleştiri değil. Kaçmışsa kaçmış bunu yargılamak kimseye düşmez. Kaçmamış olsa da o adam şiddet eğilimli biri ise bunlar yaşanacaktı. Hepiniz hatasız mısınız da insanalrı yargılamaya kalkıyosunuz. Size ne ya? Sevdiği adamla evlenmek istemiş evlenmiş. Kime ne? Yardımcı olmak istiyosanız olun yoksa da oh iyi olmuş demek için yazmayın kardeşim. Kızın derdi var zaten bide üstüne niye kaçtın niye ettin demeyin. Sizin de evlatlarınız var veya olacak onların yapmayacağı ne malum? Belkide hata annesinde babasında kıza niye yükleniyosunuz?! Içini bilmeden asıp kesmeyin.
Canım biraz detaylı bi şekilde yazarsan herşeyi yardımcı olmaya çalışırız inşallah.
Cunku suanki sonuc kacmayla dogrudan baglantili. Hic biseyi yoluna koymadan, hesaplamadan erken yasta kacilinca sonuc hep ayni oluyo. Kacmasina deginiliyo cunku erkeklerin geneli artik ana-baba destegi yok diye haddinden fazla yukleniyolar.
annem babaam affetti suan yanimdalar bana destek oluylr evllgmi kurtrmk istersem eger hep alttan almk zorundayim yaptklrni gormezden gelmek zorundayim bu sekilde de ne kadar sabrederim ne kadar mutlu olabilirim bilmiyorum evlilik agir bi yuk geldi eski hayatimi cok ozluyorum surekli pismanlik hissediyorum bi yandan da ailemi dusunyrm kacarak evlenip smdi ben mutsuzum istemiyorum artik nasil derim onlari cok fqzla yiprattim vidan azabi cekiyorum
evlilik kolay deil tatlm .. ama bnce senn sorunn esnle olan sıkntılarn deil genclk hayatnı özlemen .. cocugada yazk olms .. madem evliliğe hazr deildn neden evlendn yasnda kücük deil .. toz pembe deil hayat baskasyla evlensen yne sorunlar olck .. bnce esınle sıkntıları asmaya calıs .. 1 bucuk yıllk evlym benm esmde sinirli agresif ama ben hep alttn aldm smdi cok mutlyz elh erkekleri idare etmek zor olsada imkansz deil .. onu mum edeblrsn istersenkadnlıgını kullan yuvanı bozma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?