- 18 Kasım 2015
- 13.564
- 17.061
- 298
- 36
Bundan oncekilerde pekiEvet hepsini kullanıyorum suan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan oncekilerde pekiEvet hepsini kullanıyorum suan
Bundan oncekilerde
Çevre hiç böyle dua okuyan bu tarz şeylerden anlayan yokmu ziyaret falan oluyor orda doğuma kadar üzerinde taşıman için dua veriyorlar benim arkadaşım da aynı sizin gibiydi onu götürmüştük dua verdi ziyaretdeki abi doğuma girerken de o dua ile girmişti şua 3 cu gebeliği maşallah sağ salim yaptı dogumlarini sizde bir araştırın inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız cnmSubyani biliyorum
Ziyaretlere de gittim hocalara da gittim üstümde ayette taşıdım her yolu denedimÇevre hiç böyle dua okuyan bu tarz şeylerden anlayan yokmu ziyaret falan oluyor orda doğuma kadar üzerinde taşıman için dua veriyorlar benim arkadaşım da aynı sizin gibiydi onu götürmüştük dua verdi ziyaretdeki abi doğuma girerken de o dua ile girmişti şua 3 cu gebeliği maşallah sağ salim yaptı dogumlarini sizde bir araştırın inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız cnm
İnş bu kez saglikla kucağına alırsın cnmTüp bebek yaptiklarimda kullandım normal yoldan hamile kaldıklarımda kullanmadım ikisinde de sonuç ayni
Rabbım yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınZiyaretlere de gittim hocalara da gittim üstümde ayette taşıdım her yolu denedim
Sübyan da deniliyo 2 düşükten sonra yaptırdım henüz hamile kalmadim ise yarayıp yaramadığını bilemiyorum ama hep üstümde taşıyorum Rabbim yardımcın olsun inşallahKilit diye birşey varmış dusuk yapanlar icin bilgisi olan var mı acaba
Benim gibisi var mı diye düşünüyordum ben de 6 kendiliğinden 1 tüp bebek hiçbir sorunumuz yokbağışıklık tedavileri de aldım elde var 0 Allah’ın mucizesini bekliyorum genetik taramalı tüp bebek denediniz mi hiçİyi günler yeni üye oldum 32 yaşındayım 10 düşük ve defalarca tüp bebek geçmişim var. Şuan tekrar hamileyim ama beta yine düzenli artmiyor. Benim gibi çok düşük yapıp doğum yapan var mı
Evet pgt ye gönderildi sağlıklı gelenlerde düştüBenim gibisi var mı diye düşünüyordum ben de 6 kendiliğinden 1 tüp bebek hiçbir sorunumuz yokbağışıklık tedavileri de aldım elde var 0 Allah’ın mucizesini bekliyorum genetik taramalı tüp bebek denediniz mi hiç
Hayır yokBirde ailenizde anneanne,babanne dahil tekrarlayan düşük geçmişi olan var mı?
Allah yardımcın olsun canım. 5 düşük yaptım. Doktorum pgt işlemi yapmamızı önerdi. Pgt isleminden sonra oğlum oldu. Şimdi yine pgt li transfer yapıldı. Büyük ihtimal sizede pgt işlemi yapılmıştır. Dini inancınizi bilmiyorum ama ben hocayada gitmiştim. Dualar yazmıştı bana onu doğuma kadar takmıştım. Rabbimim şifası nerdendir bilemeyiz. İnsaAllah hayırlısıyla hamileliğiniz güzel giderİyi günler yeni üye oldum 32 yaşındayım 10 düşük ve defalarca tüp bebek geçmişim var. Şuan tekrar hamileyim ama beta yine düzenli artmiyor. Benim gibi çok düşük yapıp doğum yapan var mı
Ben ilkini dogurdum düşük tehlikesiyle. Sonra üst üste 4 düşük yaptım en fazlası 12 hafta ya kadar yaşıyordu ondan sonra kültür kromozom rahim filmi kanlar testler yaptım iğneler kullandım yine olmadı 1 yıl ara verdim kaynanam gilin desteğiyle onların dediği bir türbe vardı oraya gittim adak adadım dilek diledim yeterli sağlıklı bir şekilde dogurum dedim koyun kestik millete dağıttık 2 ay sonra da Hamele kaldım şükür sağ salim dogurdum bu kızımı daİyi günler yeni üye oldum 32 yaşındayım 10 düşük ve defalarca tüp bebek geçmişim var. Şuan tekrar hamileyim ama beta yine düzenli artmiyor. Benim gibi çok düşük yapıp doğum yapan var mı
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor durum tedavimiz yok olsa bile işe yaramıyor zaten doktorların bizim için söylediği illaki bir gün yaşayacak , olana kadar denemeye devam birgün mutlaka sağlıkla doğuracaksınızEvet pgt ye gönderildi sağlıklı gelenlerde düştü
Bende gittim hocalara ayetleri taşıdım üstümde yine düştü.Hersey kader kısmetAllah yardımcın olsun canım. 5 düşük yaptım. Doktorum pgt işlemi yapmamızı önerdi. Pgt isleminden sonra oğlum oldu. Şimdi yine pgt li transfer yapıldı. Büyük ihtimal sizede pgt işlemi yapılmıştır. Dini inancınizi bilmiyorum ama ben hocayada gitmiştim. Dualar yazmıştı bana onu doğuma kadar takmıştım. Rabbimim şifası nerdendir bilemeyiz. İnsaAllah hayırlısıyla hamileliğiniz güzel gider![]()
Olsunda geç olsun onada razıyımAllah yardımcımız olsun gerçekten çok zor durum tedavimiz yok olsa bile işe yaramıyor zaten doktorların bizim için söylediği illaki bir gün yaşayacak , olana kadar denemeye devam birgün mutlaka sağlıkla doğuracaksınız
Evet canım. Rabbim gönlüne göre versin şuan betaniz kaç peki.Bende gittim hocalara ayetleri taşıdım üstümde yine düştü.Hersey kader kısmet
Bende türbede kurban kestim dagittim yapmadığım şey kalmadi.Suan hamileyim ama beta düzenli artmiyor yine hayırlısı artıkBen ilkini dogurdum düşük tehlikesiyle. Sonra üst üste 4 düşük yaptım en fazlası 12 hafta ya kadar yaşıyordu ondan sonra kültür kromozom rahim filmi kanlar testler yaptım iğneler kullandım yine olmadı 1 yıl ara verdim kaynanam gilin desteğiyle onların dediği bir türbe vardı oraya gittim adak adadım dilek diledim yeterli sağlıklı bir şekilde dogurum dedim koyun kestik millete dağıttık 2 ay sonra da Hamele kaldım şükür sağ salim dogurdum bu kızımı da3. Ccugum olur mu bilmiyorum 3.cuyu düşünüyoruz çalışıyorum 5 aydır bakalım bu ay olacak mı olursa da yine düşük olur mu Rabbim bilir çok zor Rabb'im kimseye yssatmasin
Transferin 7. Günü 30 10. Günü 70 13. Günü yani bugün 155Evet canım. Rabbim gönlüne göre versin şuan betaniz kaç peki.