Hastaneye gidip sıra bekleyemezmiş bunalırmış hop birini arıyor hemen alıyorlar bunu. Sonra acildeli doktorları küçümsüyor işte röntgende kırığı görmemiş sonra başka doktora gitmiş o göstermiş. Aracıya göndermiş bak o doktora göster diye. Ben de tepki gösterdim sonra kendi mesleğiyle ilgili çömezlerin de böyle hatalar yaptığını filan söylüyor dalga geçerek. Sonra en son diyorki çok dışarı çıkmıyormuş
Adam narsist bence.Direk red flag.Görüşmeyin ayrılın.Sıkıntılı bir tip.Kendisinin mesleği nedir? Kendi çömezlerine çektiriyordur bu.Arkadaşlar biriyle konuşuyorum bir süredir. Benim kurs ve sınav dönemim nedeniyle görüşemedik ama 10 gün sonra bitiyor boşa çıkıyorum plan yaptık. Ama adamın bazı söyledikleri iyice irrite etti beni. Bir kere siyasetle ilgileniyor. Küçük bir yerde yaşıyor. Herşeyi torpille yaptırmaya alışmış. Hastaneye gidip sıra bekleyemezmiş bunalırmış hop birini arıyor hemen alıyorlar bunu. Sonra acildeli doktorları küçümsüyor işte röntgende kırığı görmemiş sonra başka doktora gitmiş o göstermiş. Aracıya göndermiş bak o doktora göster diye. Ben de tepki gösterdim sonra kendi mesleğiyle ilgili çömezlerin de böyle hatalar yaptığını filan söylüyor dalga geçerek. Sonra en son diyorki çok dışarı çıkmıyormuş yüzü eskimesin diye küçük yerde ya. Bunlar birikti ben de ve irriteyim yine de yüzyüze görüşürmüydünüz?
Her şeyi torpille elde eden ,siyasi parti olarak düşüncelerime zıt olan, ülkemizdeki doktorları küçümseyen, hastane kapısı önünde sıra beklemekten sıkılan şımarık ,egoist biriyle görüşmeyi tercih etmem. Bütün buz etkisi yaratacak sebepler bu kişide toplanmış adeta.Arkadaşlar biriyle konuşuyorum bir süredir. Benim kurs ve sınav dönemim nedeniyle görüşemedik ama 10 gün sonra bitiyor boşa çıkıyorum plan yaptık. Ama adamın bazı söyledikleri iyice irrite etti beni. Bir kere siyasetle ilgileniyor. Küçük bir yerde yaşıyor. Herşeyi torpille yaptırmaya alışmış. Hastaneye gidip sıra bekleyemezmiş bunalırmış hop birini arıyor hemen alıyorlar bunu. Sonra acildeli doktorları küçümsüyor işte röntgende kırığı görmemiş sonra başka doktora gitmiş o göstermiş. Aracıya göndermiş bak o doktora göster diye. Ben de tepki gösterdim sonra kendi mesleğiyle ilgili çömezlerin de böyle hatalar yaptığını filan söylüyor dalga geçerek. Sonra en son diyorki çok dışarı çıkmıyormuş yüzü eskimesin diye küçük yerde ya. Bunlar birikti ben de ve irriteyim yine de yüzyüze görüşürmüydünüz?
Avukat güya herkes çok seviyormuşAdam narsist bence.Direk red flag.Görüşmeyin ayrılın.Sıkıntılı bir tip.Kendisinin mesleği nedir? Kendi çömezlerine çektiriyordur bu.
Yok hiç öyle değilim aslında ille de biri olsun deseydim ohooooSizin trafik çok kalabalık. Her açtığınız konuda yeni biri oluyor ve o yeni birinde illa ki gözünüze batan, hoslanmadiginiz bir şey oluyor. Görüşmeyin o zaman. Neden böyle kendinizi mecbur hissediyorsunuz hiç anlamıyorum. Panik bir halınız var ille de biri olsun derdindesiniz. Tamam olsun ama siz zorla oldurmaya calisiyorsunuz sanki.
Valla haklısın. Çakma siyasetçideki havaya bak. Doktor beğenmiyor . Hastane sırası beklemeyip buna bile torpil yaptırıyor . Ezikçe hareketler.Hastanelere paspas bile olamayacak tipiyle dışarı çıkmaması herkes için daha faydalı.
Avukatlarla ilgili burda birkaç konu okumuştum. Herif her yerden kırmızı ışık alarmı veriyor. Tabanları yağla, arkana bakmadan kaç. Görüşmeye ,vaktini harcamaya değmez.Avukat güya herkes çok seviyormuş
Yok kız tipi çok iyi bu arada:)))Hastanelere paspas bile olamayacak tipiyle dışarı çıkmaması herkes için daha faydalı.
Tipi iyi olsa ne olacak adam olamadıktan sonraYok kız tipi çok iyi bu arada:)))
Hiç görüşüp yüzünü eskitme. Adam aynı anda hem megaloman hem narsist olmayı başarmış.Sonra en son diyorki çok dışarı çıkmıyormuş yüzü eskimesin diye küçük yerde ya. Bunlar birikti ben de ve irriteyim yine de yüzyüze görüşürmüydünüz?
Yok kız tipi çok iyi bu arada:)))
iyyHerşeyi torpille yaptırmaya alışmış. Hastaneye gidip sıra bekleyemezmiş bunalırmış hop birini arıyor hemen alıyorlar bunu. Sonra acildeli doktorları küçümsüyor işte röntgende kırığı görmemiş sonra başka doktora gitmiş o göstermiş. Aracıya göndermiş bak o doktora göster diye
Sorun bi arkadaşa karşı ki dağları senmi yarattın diye tövbeee egosu tavan yarın seni yanıma yakıştırmıyorum derse hiç şaşırma gıcık oluyorum böyle tiplereArkadaşlar biriyle konuşuyorum bir süredir. Benim kurs ve sınav dönemim nedeniyle görüşemedik ama 10 gün sonra bitiyor boşa çıkıyorum plan yaptık. Ama adamın bazı söyledikleri iyice irrite etti beni. Bir kere siyasetle ilgileniyor. Küçük bir yerde yaşıyor. Herşeyi torpille yaptırmaya alışmış. Hastaneye gidip sıra bekleyemezmiş bunalırmış hop birini arıyor hemen alıyorlar bunu. Sonra acildeli doktorları küçümsüyor işte röntgende kırığı görmemiş sonra başka doktora gitmiş o göstermiş. Aracıya göndermiş bak o doktora göster diye. Ben de tepki gösterdim sonra kendi mesleğiyle ilgili çömezlerin de böyle hatalar yaptığını filan söylüyor dalga geçerek. Sonra en son diyorki çok dışarı çıkmıyormuş yüzü eskimesin diye küçük yerde ya. Bunlar birikti ben de ve irriteyim yine de yüzyüze görüşürmüydünüz?
+asla somut, buluşmalı görüşmeli bir şey yok, hep sanal muhabbetler.Sizin trafik çok kalabalık. Her açtığınız konuda yeni biri oluyor ve o yeni birinde illa ki gözünüze batan, hoslanmadiginiz bir şey oluyor. Görüşmeyin o zaman. Neden böyle kendinizi mecbur hissediyorsunuz hiç anlamıyorum. Panik bir halınız var ille de biri olsun derdindesiniz. Tamam olsun ama siz zorla oldurmaya calisiyorsunuz sanki.