o zaman sana da aynısı olsun aminnn :)))Bence çok yakışırsınız kaçırma
Valla siz iki yorumla iki konuyla okb derseniz kusura bakmayın da ben hayda hayda psikolog değilsiniz deme hakkımı kendimde bulurumEğlenmek için dert köşesine konu mu açıyorsunçok sağlıklı ve işlevsel bir hareket cidden.
güzel bacım tekrar söylüyorum sana tanı falan söylemedim bir tanı ve davranıştan örnek verdim orda örnek verdiğim kısım da davranışın abartılı/uç olmasıydı.
“Psikolog olduğuna asla inanmıyorum” nasıl bi argüman onu da anlamadım, kaynak toton mu?Burada gerçek hayatta görüştüğüm birlikte tatil yaptığım evine gidip kaldığım arkadaşlarım da var ayrıca. @Lyanna Mormont aşkım gibi dkkdkdk. Psikoloğum hem de Türkiye’nin en iyi psikoloji lisanslarından birisine sahip bir devlet üniversitesinden dereceyle mezunum. 11 yıllık da aktif çalışma hayatım var. Neyse zaten psikolog olmak şart değil senin bazı alanlarda zorlandığını görmek için.
Seninle bir derdim yok amacım konunun altına gelip saldırmak da değil hatta burada eğlenceli bulduğum birisin ama bazı alanlarda mental olarak pek sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum işte daha önce de söyledim
Yahu şuraya açtığım konu nasıl tüm gündemim olabilir sanki hergün konu açıyorum farkındamısınız kurslarım var sınava giricem filan da demişim diper konulara bir bakın yorumum var mı bu nasıl bir gözlem hayretler hayretler içerisindeyim:)))))) günde 200 kez flört etmiyorum kiii aahahahahha okb mi oldum şimdi ahahaha hiç güleceğim yoktu eğlendim
Hepsi de arkadaşlarımın arkadaşı kel alaka değil çok zor değil bu tipler elini sallasan narsiste çarpıyor herkes narsist diye konu açıyor mesela ya haniNerden buluyorsun bu tipleri internetten sosyal medya ile mi yoksa uygulama mı?
Okb falan demedim diyorum hala iki yorumla bana okb dedi diyorsun. Anlamak mı istemiyorsun cidden anlayamıyor musun gerçekten emin olamadım.Valla siz iki yorumla iki konuyla okb derseniz kusura bakmayın da ben hayda hayda psikolog değilsiniz deme hakkımı kendimde bulurumispat çabasına niye düştünüz ya komiksiniz en iyi yerden mezun olunca en iyi olunmuyor demekki:)) iyi ki saldırmadın füze ataydın
Valla konuya normal normal yorum yapacaktım ama şu mesajdan sonra adamla uyumlu geldiniz bana. O acildeki doktorlara sallıyor, siz yorumu hoşunuza gitmediği için karşınızdakini mesleki açıdan küçümsüyorsunuz. Bence görüşün, anlaşabilirsiniz.Yahu eğlenmek için açıyorum malum buraya iş konusu açılmıyorya hani:) bence de siz tanı koymasanız daha iyi gibitanılarınız beni benden aldı asla da psikolog olduğunuza inanmıyorum
Yanımda danışanları bile aradı valla ben şahidim psikolog olduğuna“Psikolog olduğuna asla inanmıyorum” nasıl bi argüman onu da anlamadım, kaynak toton mu?Burada gerçek hayatta görüştüğüm birlikte tatil yaptığım evine gidip kaldığım arkadaşlarım da var ayrıca. @Lyanna Mormont aşkım gibi dkkdkdk. P
Kız buna da şimdi danışanlarıyla terapi dışında özel hayatında görüşüyormuş/konuşuyormuş veya başkalarının yanında konuşuyormuş hani mahremiyet falan derler dkkdkdk. Online danışanım seans planlaması hakkında aramıştır veya acil durum için telefonumu verdiğim bir danışandır arar, başkasının yanındayken aradılar diye yanında konuşmam ama yani dkkdkdkdYanımda danışanları bile aradı valla ben şahidim psikolog olduğuna
O zaman buyrun hanımefendicim konu dışına güle güle
Yahu eğlenmek için açıyorum malum buraya iş konusu açılmıyorya hani:) bence de siz tanı koymasanız daha iyi gibitanılarınız beni benden aldı asla da psikolog olduğunuza inanmıyorum
O kişi bana Okb derken nerdeydin Lyannacım yanlı yorum cıkss yakışmadı sana canımValla konuya normal normal yorum yapacaktım ama şu mesajdan sonra adamla uyumlu geldiniz bana. O acildeki doktorlara sallıyor, siz yorumu hoşunuza gitmediği için karşınızdakini mesleki açıdan küçümsüyorsunuz. Bence görüşün, anlaşabilirsiniz.
Yok kendisi yalvarıyor gelmek için kanıtlı valla :) peki saygılar efendim güle güle dedim siz beni ilgilendirmez dediniz ne diyeydim ya beğenmiyorsunuz ne desem aaaEğlenmek için her gün birilerinin arkasından atıp tutuyorsunuz. Eminim onlar da sizin arkanızdan neler neler diyoruz ama kız hala buluşma derdinde diyorlardır. Eglence konusu oluyorsunuzdur. Adamlara saymayinca hemen güle güle konumdan çıkabilirsiniz diyorsunuz. Komiksiniz desem degilsiniz, durumunuz üzücü.
Iı ıı inanmam psikolog çat diye okb der mi ayolYanımda danışanları bile aradı valla ben şahidim psikolog olduğuna
Bacım bilgin olsun burada herkes herkesin arkasından konuşuyor platform öyle mantıkenEğlenmek için her gün birilerinin arkasından atıp tutuyorsunuz. Eminim onlar da sizin arkanızdan neler neler diyoruz ama kız hala buluşma derdinde diyorlardır. Eglence konusu oluyorsunuzdur. Adamlara saymayinca hemen güle güle konumdan çıkabilirsiniz diyorsunuz. Komiksiniz desem degilsiniz, durumunuz üzücü.
Haklısın egoist açıkça maalesefRed flag , bosver gorusme. Senide ilerde begenmez buyuk ihtimalle. Kucuk dunyasinda birak yasasin
Evet ben sinir olurum torpil işine rezalet :/Valla haklısın. Çakma siyasetçideki havaya bak. Doktor beğenmiyor . Hastane sırası beklemeyip buna bile torpil yaptırıyor . Ezikçe hareketler.
Okb demedi ama anlamak istediginiz gibi anladığınız icin aciklayamiyoruz. Neyse.O kişi bana Okb derken nerdeydin Lyannacım yanlı yorum cıkss yakışmadı sana canım
Yorumu tekrar oku bence baya öyle dedi bir paragraf boyu hem deOkb demedi ama anlamak istediginiz gibi anladığınız icin aciklayamiyoruz. Neyse.
Yolda görsem selam vermem,eğitime saygısı olmayan kendini kutsal kişi gören bu adamdan uzak durun....Arkadaşlar biriyle konuşuyorum bir süredir. Benim kurs ve sınav dönemim nedeniyle görüşemedik ama 10 gün sonra bitiyor boşa çıkıyorum plan yaptık. Ama adamın bazı söyledikleri iyice irrite etti beni. Bir kere siyasetle ilgileniyor. Küçük bir yerde yaşıyor. Herşeyi torpille yaptırmaya alışmış. Hastaneye gidip sıra bekleyemezmiş bunalırmış hop birini arıyor hemen alıyorlar bunu. Sonra acildeli doktorları küçümsüyor işte röntgende kırığı görmemiş sonra başka doktora gitmiş o göstermiş. Aracıya göndermiş bak o doktora göster diye. Ben de tepki gösterdim sonra kendi mesleğiyle ilgili çömezlerin de böyle hatalar yaptığını filan söylüyor dalga geçerek. Sonra en son diyorki çok dışarı çıkmıyormuş yüzü eskimesin diye küçük yerde ya. Bunlar birikti ben de ve irriteyim yine de yüzyüze görüşürmüydünüz?
Arkadaşlar biriyle konuşuyorum bir süredir. Benim kurs ve sınav dönemim nedeniyle görüşemedik ama 10 gün sonra bitiyor boşa çıkıyorum plan yaptık. Ama adamın bazı söyledikleri iyice irrite etti beni. Bir kere siyasetle ilgileniyor. Küçük bir yerde yaşıyor. Herşeyi torpille yaptırmaya alışmış. Hastaneye gidip sıra bekleyemezmiş bunalırmış hop birini arıyor hemen alıyorlar bunu. Sonra acildeli doktorları küçümsüyor işte röntgende kırığı görmemiş sonra başka doktora gitmiş o göstermiş. Aracıya göndermiş bak o doktora göster diye. Ben de tepki gösterdim sonra kendi mesleğiyle ilgili çömezlerin de böyle hatalar yaptığını filan söylüyor dalga geçerek. Sonra en son diyorki çok dışarı çıkmıyormuş yüzü eskimesin diye küçük yerde ya. Bunlar birikti ben de ve irriteyim yine de yüzyüze görüşürmüydünüz?
Çok daha iyi Rabbime şükürler olsun sadece merdivende zorluyor onun dışında günlük hayatta sıkıntı yok çok.Dizin nasıl oldu