10 gün sonra görüşücez ama soğudum galiba?

Konuştuğunuz her tiple alakalı konu açıp fikir alacak kadar önemsemeyin herkesi. Bazı insanlar hakkında kendiniz de karar verebilirsiniz. Örneğin bu bey.

Konuştuğunuz her tiple alakalı konu açıp fikir alacak kadar önemsemeyin herkesi. Bazı insanlar hakkında kendiniz de karar verebilirsiniz. Örneğin bu bey.
Buraya konu açmak hoşuma gidiyor benim
Sadece görüştüklerimle değil hastalığımla da çok açıyordum filan yani genel

Avukatlarla ilgili burda birkaç konu okumuştum. Herif her yerden kırmızı ışık alarmı veriyor. Tabanları yağla, arkana bakmadan kaç. Görüşmeye ,vaktini harcamaya değmez.
Avukat ve savcılarda yani genel hukuk alanında bir sıkıntımı var bilmiyorum

+asla somut, buluşmalı görüşmeli bir şey yok, hep sanal muhabbetler.

Somut sadece bir sevgilisini hatırlıyorum ona da pahalı hediyeler almıyor diye bozuluyordu. Sonra adam bunu terketti ona uzuldu defalarca konu açtı. Kötü bir döneminde terkedildi onu anlayabiliyorum ama sonrasi dediğiniz gibi sadece sanal.

Ckksss takip edememişsiniz yüzyüze görüştüklerim de vardı hatta artacak bekleyin

Yok hiç öyle değilim aslında ille de biri olsun deseydim ohoooo
Valla gayet öylesin kendinin farkına varıp bir şeyleri ne zaman kabul edeceksin acaba? Eskiden hastalığına sarmıştın 7/24 gündemin oydu, şimdi tüm gündemin flörtlerin/ konuştuğun erkekler. Olay erkekler veya olay hayatımda biri olsun değil bence de, o kısımda haklısın. Olay senin (muhtemelen kaçındığın başka bir şeylere kafa yormamak için) sürekli kompulsif bir şekilde bir şeylere sarman/kafayı takman ve zihnini sürekli onların meşgul etmesi. Eskiden hastalıktı şimdi flörtler yarın başka bir şey olur. Hastalığına üzülmek veya flörtleriyle ilgili meselelere takılmak tabiki normal şeyler ama normal şeyleri abartılı veya fazla veya takıntılı bir şekilde yaparsan/ zihnini meşgul ederlerse o zaman artık normal olmuyor. Ellerini yıkamak da normal bir şey ama günde 200 kez yıkarsan adına okb derler, onun gibi mesela.

Bu arada bu adam da cidden m*l deyneğinin teki o kısım ayrı mesele

Yahu şuraya açtığım konu nasıl tüm gündemim olabilir sanki hergün konu açıyorum farkındamısınız kurslarım var sınava giricem filan da demişim diper konulara bir bakın yorumum var mı bu nasıl bir gözlem hayretler hayretler içerisindeyim:)))))) günde 200 kez flört etmiyorum kiii aahahahahha okb mi oldum şimdi ahahaha hiç güleceğim yoktu eğlendim

Ckksss takip edememişsiniz yüzyüze görüştüklerim de vardı hatta artacak bekleyin

Ya demek ki kacirdiklarim olmus kusuruma bakmayın lütfen. Diyorum ya trafik çok kalabalık sizde. Artacak bekleyin derken? Bu sizin için övünülecek bir şey galiba ama bana ne? Bize ne?

Gündem derken hep aynı konuları açıyorsun ya hani o anlamda. Tabiki günlük hayatında başka bir sürü şey vardır ama hiçbirini mesele edip burda böyle uzun uzun anlattığını görmedim. “Günde 200 kez flört etmiyorum şimdi okb mi oldum” cümlesine ne diyeceğimi bilemedim. Cidden algı problemi mi var, lafımı bilerek mi çarpıyorsun? onu anlamaya çalışıyorum şuan Orda normal bi davranışın uç olduğunda artık normal sayılmadığına örnek verdim, ne günde 200 kez flört ediyorsun dedim ne okb’sin dedim sana. Öyle bi düşüncem yok ki zaten olsa bile söylemezdim çünkü psikolog tanı koymaz. Koyabilsem sana idrak yolları enfeksiyonu koyardım ama. Ne diyeyim bacım Allah daha çok güldürsünnn

Yahu eğlenmek için açıyorum malum buraya iş konusu açılmıyorya hani:) bence de siz tanı koymasanız daha iyi gibi tanılarınız beni benden aldı asla da psikolog olduğunuza inanmıyorum

Yahu eğlenmek için açıyorum malum buraya iş konusu açılmıyorya hani:) bence de siz tanı koymasanız daha iyi gibi tanılarınız beni benden aldı asla da psikolog olduğunuza inanmıyorum
Eğlenmek için dert köşesine konu mu açıyorsunçok sağlıklı ve işlevsel bir hareket cidden.

güzel bacım tekrar söylüyorum sana tanı falan söylemedim bir tanı ve davranıştan örnek verdim orda örnek verdiğim kısım da davranışın abartılı/uç olmasıydı.

“Psikolog olduğuna asla inanmıyorum” nasıl bi argüman onu da anlamadım, kaynak toton mu? Burada gerçek hayatta görüştüğüm birlikte tatil yaptığım evine gidip kaldığım arkadaşlarım da var ayrıca. @Lyanna Mormont aşkım gibi dkkdkdk. Psikoloğum hem de Türkiye’nin en iyi psikoloji lisanslarından birisine sahip bir devlet üniversitesinden dereceyle mezunum. 11 yıllık da aktif çalışma hayatım var. Neyse zaten psikolog olmak şart değil senin bazı alanlarda zorlandığını görmek için.
Seninle bir derdim yok amacım konunun altına gelip saldırmak da değil hatta burada eğlenceli bulduğum birisin ama bazı alanlarda mental olarak pek sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum işte daha önce de söyledim

`