10.gün test sonucum:

merveege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
568
2
96
arkadaşlar transferimin 8.günü hormon testlerim yüksek çıkınca idrar testi yaptım iki gün.ikisinde de silik çizgi çıktı.10.gün yani dün bhcg'ye baktırdım 145 çıktı.sanırım oldu.ama yarın doktorum ok demeden inanmıcam sanırım!

Son düzenleme:
tebrık ederım canım . allah saglıcakla kucagına almayo nasıp etsın .. tahmın etmıstım ..dogru cıkmasına sevındım

çok teşekkür ederim.aminn diyorum güzel dualarınız için.yarın doktordan kesin sonucu öğrensem içim rahat edecek.bi de tabi bikaç hafta sonra keseleri gördükten sonra daha da rahatlıcamfisfisfis

amin canım,hayırlısıyla nasip etsin inşallah Allah..isteyen herkese de versin inşallah:Saruboceq:

tebrikler hamis Allah tamamini erdirsin :)

bu günlerde hamile haberler aldıkça insan daha bi bir mutlu ve umutlu oluyor.Allahım sağlıklı doğum yapmak ve bebeğinin sağlıklı olmasını nasip etsin.inşallah bana da siZlere de böyle haberler vermeyi nasip etsin..AMıNNNNNNNN

Allah tamamına erdirsin inşallah arkadaşlar saolun.yarını iple çekiyorum.karın agrısı başladı da adet agrısı gibi panikledim şu an,inşallah degerim düşmez:sinifsinif::Saruboceq:

merveege canım tebrik ederim test sonucun cok guzel karın agrılarını takma kafana bebeklere yer acmak icin rahim genislemeye ugrasıyordur ondandır agrıların
allah saglıkla kucagına da almayı nasip etsin insallah.

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Bize de bu günleri nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…