10.gün test sonucum:

hepinize çok çok çok çok teşekkür ederim.bugün 12.günüm degerim 432..doktorum büyük ihtimalle ikiz ama tek de olabilir dedi.hiç önemli degil,sağlıklı olsun da.Allahım isteyen herkese nasip etsin.ilk denememizdi,sonucu duyunca çığlık filan atacagımı düşünüyodum ama dondum kaldım.insanı bu sefer başka korkular sarıyo,sevinemiyosunuz yanikaydirigubbakcemile3 sağlıklı olacak mı,düşük olmaz inşallah gibi düşünceler kaplıyo..annelik çok zor işmişkafamçokkarıştı

çok sevindim. tebrik ederim. bu haberleri almak bizim gibi test gunu yaklaşanlara moral oluyor.
darısı hepimizin başına.

ya kızlar ne güzel erken cıkıyo benim doktorum transfer sonrası 15. günü dedi onuncu günle beş gün var arada herkesin cıkarmı acaba var sa öyle bşey heyecanlandım

hepinize teşekkür ederim,amin diyorum.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

benim 9.günümde idrar testimde çıktı.ama herkeste farklı olabilir,o yüzden sen doktorunu dinleopuyorumnanaktan

Tebrik ederim seni de eşinide :hooray:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

öncelikle hayırlı olsun merve sağlıkla kucağına alırsın inşallah 8. gün hormon testi demişsin ne baktırdın değer kaçtı cvp verirsen sevinirim

hayırlı olsun arkadaşım rabbim tamamına erdirir inşallah sağlıcakla kucağına alırsın banada dua et bugün transferim oldu hamile annelerin duaları geçermiş

çok teşekkür ederim,çok kaygılıyım.ev işlerini bile zor yapıyorum,sürekli yatıyorum azcık agrım olsabenneyaptımkiinşallah kap atışlarını duyarım da haftaya..

hormon testi olarak E2 ve progesteron istendi.foruma yazmıştım,progesteron 23 çıkmıştı E2yi hatırlayamadım.

merve
bende şimdi test den geldim kan testi yaptırdım 10. günüm
canım 2 sabredemedim inş hayırlı haber alırım senin gibi
inş bende bizde hepimiz seviniriz anneliği tadarız inş

umarım sağlıkla kucağına alırsın sonradan buldum formu okudum bende aynı durumdayım dr beklediğimiz gibi dedi o kadar negatif yada pozitif bir açıklama yapmıyor acaba senin dr un sonradan bu konuda bir şey dedimi belki çok sıktım seni kusura bakma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…