Canım bizde çift taraflı sorun var, bende PCO var, eşimin de spermleri çok çok azdı. Allahtan TESE veya başka birşey gerekmedi, mikroenjeksiyona yetecek kadar buldular. İlk denememizdi, ben kilodan dolayı iğnelere biraz geç cevap verebildim. Doktor bir ara iptal edebileceğimizden bahsediyordu. Dozu maksimuma çıkardık, en son iki ultrasonda devam diyebildik. 14 yumurta toplandı, 11 tanesi döllendi, 10 tanesi bölündü. Embriyolar böyle geç olgunlaşmaya rağmen çok kaliteli oldu. 2 tane 12 hücreli 1 tane 10 hücreli embriyo naklettiler. Gerisi de donduruldu. Şimdi 11. günümdeyim. Yarın test günüm. Ufak tefek kasık ağrısı filan var ama adet belirtisi de olabilir tabii.benim test günüme 3 gün var..ama burda çok duyuyorum 7-8-9 gün bile yaptırıp silikte olsa çizgi görenler. Ama ilkinde negatif sonuçlandığı için buda negatif olacak diye korkuyorum.....haymatlos sizin problem ne sende mi dondurulmuşlarla denedin.anlatırmısın.
3. Gun embriyosuysa erken ! Kana bak bosver idrariArkadaşlar bende transferin 10. günündeyim biraz önce idrar testi yaptım ve negatif, bu durumdan lütfen kimse etkilenmesin ve zamanını beklesin ben sabırsız davrandım. 12.gün çarşamba günü kan vereceğim. inşallah hayırlısı ile tüm isteyenlerle birlikte bizde bebişlerimize kavuşuruz.
3. Gun embriyosuysa erken ! Kana bak bosver idrari
Evet canım çift çizgi inşallah hamilesin dirkızlar 10. günüm idrar testi yaptım bi bakarmısınız çift çizgimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?