10 günde 5kg hedefim

Merhaba kızlar :)

Ben 3 yaşında olan 1 çocuk annesi, 32 yaşında, 65 kiloya ittire ittire düşmüş, 1.63 boyunda bir bayanım. Senelerdir çevremde zayıflamaya çalışanlar, diyetisyenlerle çalışanlar, birebir karatay beslenmesini, paleo beslenmesini uygulayan insanlar var. Az çok gördüklerimi sentezleyerek, biraz da spor yaparak 75 kg'den 65'e düşebildim. Gelin görünki hala kendimi iyi hissetmiyorum. Daha bir 10 kg var vermem gereken bence. Giydiklerimi yakıştırmıyorum. Kendimi beğenmiyorum :KK43: Basen bölgem bacaklarım özellikle problem. O yüzden pantolon alırken deli zorlanıyorum. Bol pantolanlar yakışmıyor, dar pantolonlardan oram buram çıkıyor :KK43:

Her neyse, derdimi açmış oldum size. Ama ben pek sağlıklı bulmadım bu beslenme şeklinizi. Yani birşeyler yemek zorundasınız ve öğün atlamamalısınız. Akşam yememek ne demek? Ben bunu doğru bulmuyorum ve ne zaman bu tip diyetlere kalkışsam, bağışıklığım düşer benim. Size de önermiyorum. Tabiki siz bilirsiniz, sadece başta sağlıklı bulmayan varsa yazarsa sevinirim dediğiniz için yazma cesareti buldum bunları :)

Bence 1. anahtar spor, ev işleri, koşturma hikaye, hiç pilates yaptınız mı bilmiyorum. Yapmadıysanız bir denemenizi tavsiye ederim. O zaman dediğimi daha iyi anlayacaksınız :)

2. Anahtar karbonhidratlar, yani hamur işleri, ekmek, makarna vs... Bunları hiç tüketmemek gerek. Hayatımızdan çıkarmak gerek.

3. Anahtar şeker, çayın şekerini atmayıverin, o bile fark ettirir kilonuzu uzun vadede. Şekerli yiyecekleri de hayatımızdan çıkarmamız gerek.

Bunların yanında öğün atlamadan, bol su içerek, ara öğünlere dikkat ederek, meyve- sebze ve bol bol lifli, proteinli besinler tüketerek, sanki bu işi çözebiliriz gibi :)

Tam randımanlı ne zaman bu kurallara uysam, kilo verdiğimi hissediyorum. Her gün değil haftalık tartılıyorum. Ama hep aynı tartıda ve hep sabah aç karnına, kıyafetsiz.

Umarım yardımım dokunmuştur :)

Sevgiyle..............................
Sağol canim tavsiyelerin için tesekkurler, insallah zayiflarsin sende.

Bugun ögleden sonra 1kupa nescafe. 1 kupa bitki cayi. Kucuk bir kase kuruyemis yedim. 5 tede aksam yemegi yeyip sonrasinda bol su cay ve bitki cayiyla gunu kapiticam insallah :KK66:
Çok iyi bence siak cay ödem attirir.

Vee suan itibariyle 1 saatlik yuruyusumude bitirmis bulunuyorum :)
afferinnn ya işte buu ben yürüyemiyorm yaa malesefmalesef yuruyus yerine napsamki

Evet canim biz kendi hür irademizle bu diyeti yapiyoruz, uyarilar olacağini tahmin etmiştim buyüzden sadece kendim yapiyorum dedim acikcasi ögun atlamak beni gücten dusurmuyor bol bol su iciyorum, kan sekerimi dengede tutavak atistirmalar yapiyorm spor tabiki arada hareket ediyorm, plates yapmadim boyle bir istegim yok malesef bu arada 2.cocuktan sonra 1yil 90kiloydum 70lere kendi çabamla düstüm ve tekrar kilo almamin sebebi depresyon acikcasi suanda gayet iyiyim ama maşaallah.
Allah daha iyi etsin insallah

Çok iyi bence siak cay ödem attirir.

afferinnn ya işte buu ben yürüyemiyorm yaa malesefmalesef yuruyus yerine napsamki
Ben disari cikamadigim zaman evde 1saat leslie yapiyorum baya eglenceli onun disindaki sporlar beni sıkıyor yapamiyorum malesef ama bugunden itibaren mekikte eklemeye caliscam hatta simdi baslayim bakalim nekadar cekebilcem :)

Kusura bakmayın yanlış okumuşum :) ben sağlıksız bulanlar varsa yazsın anlamışım, siz yazmasın demişsiniz halbuki :) Kusura bakmayın. Tabiki kendi tercihiniz. Kolay gelsin o zaman ne diyim :)

Ben disari cikamadigim zaman evde 1saat leslie yapiyorum baya eglenceli onun disindaki sporlar beni sıkıyor yapamiyorum malesef ama bugunden itibaren mekikte eklemeye caliscam hatta simdi baslayim bakalim nekadar cekebilcem :)
Bana tüm bunlar çok sıkıcı geliyor :(

Geceler sabah olmuyor, 4tane findik yedim bir bardk ayran ictim, saat 3 namaz kildim dua ettim, bunlar söylrnmez ama belki baska insanlara örnek olur diye yaziyorum.Herkese iyi geceler.

Günaydin günlük 4.günün sabahindayim.bugün serbest gun ilan ediyorm cunki kilo vermem yavasladi daha hizli kilo vermek istiyorum bugünle birlikte kaldii 7 gün verdigim kilo 1.9kg kalan kg 3.1kg. 20nisan hedef vermistim ben 24 nisana kadar yazicam inşaallah :) 69kg hedefim ama istediğim kilo 65kg
Hiç hayatimda 65kg olamadim inşaallah bu sefer olacam benimle dalga gecen herkeside catlaticam :)

24nisandan sonra sonraki hedefim 65 olabilmek bunun içinde kendime 1 ay veriyorum.24nisan 30 mayisa kadar hedef koyuyorum kendime son 5kg çok yavaş gidecektir bu yüzden 1 ay yeter bana inşaallah.

24nisandan sonra sonraki hedefim 65 olabilmek bunun içinde kendime 1 ay veriyorum.24nisan 30 mayisa kadar hedef koyuyorum kendime son 5kg çok yavaş gidecektir bu yüzden 1 ay yeter bana inşaallah.
Slm nasil gidiyor diyet benim dun aksam 9a kadar hersey cok iyiydi yemegimi 5 ceyrekte bitirmistim ama 9da cayla 3 kasik kadar unhelvasi yedim :KK43:
Bugunde esim evde niyetlenemedimde ama sabah tartida 77.8 ciktim dun sabah 78.8 dim bakalim yarin ne olcak :) bugun daha dikkat ederim insallah. bende hazirana kadar 67 i olabilsem super olcak :)

Slm nasil gidiyor diyet benim dun aksam 9a kadar hersey cok iyiydi yemegimi 5 ceyrekte bitirmistim ama 9da cayla 3 kasik kadar unhelvasi yedim :KK43:
Bugunde esim evde niyetlenemedimde ama sabah tartida 77.8 ciktim dun sabah 78.8 dim bakalim yarin ne olcak :) bugun daha dikkat ederim insallah. bende hazirana kadar 67 i olabilsem super olcak :)
Olucaz canim insallah.bugun dikkat et un helvasi yersrnde cok az ye canim.abartmazsak sorun olmaz.

mrb canım bende 75 te takılı kaldım bebek düşünüyoruz hamile kalmadan bende 60ları görsem çok iyi olacak ama irademe sahip çıkamıyorum maalesef nasıl bi diyet uyguluyosun özelden yazabilirmisin rica etsem :)

mrb canım bende 75 te takılı kaldım bebek düşünüyoruz hamile kalmadan bende 60ları görsem çok iyi olacak ama irademe sahip çıkamıyorum maalesef nasıl bi diyet uyguluyosun özelden yazabilirmisin rica etsem :)
Bende 15kg vermis biri olarak, irade ve sabir önemli canim.benim diyetim sana uygun olmayabilir ama cunki kendi uydurdugum bisey bu.

Back
X