10 günde 5kg hedefim

10 günde 5 kilo zor değil mi ya haftada 2 kilo verdiğimizi düşünürsek :KK45: Neyse umarım hedefine ulaşırsın cnm takip edeceğim :KK59:
Evet 10 gunde 5kg veremedim zaten 3kg verdim ama kilo vermem durdu.yeniden devam ediyorum bu 15.günüm 1 ayda 5kg verebilirim ama sanirim :KK48:

Vericez inşaallah üzerime yapisti son kilolar malesef cok zor gidiyor buyuzden siki diyet yapiyorum birgun kacirsam eski kiloma donuyrum.sen neler yapiyosun diyet yapiyomusun
Aynen bende 1 gun kacirsam geri aliyorum
Bende 1.70 boyundayim 62 63 kilo oynuyor
Sabah bisey yemiorum kahve iciyorum
Oglen müsli
Veya yogurt salata
Aksam da yogurt kuru pul biberli limonlu
Onu yiyorum baya sagliksiz ama denicem
3 lt su kessinlikle
Ve en az 5 fincan yesil cay
Kahveyi cok sevdigimden 3 4 fincan kahve
Bazen dondurmada yiyorum canim asirii cikolata cektiginde

Aynen bende 1 gun kacirsam geri aliyorum
Bende 1.70 boyundayim 62 63 kilo oynuyor
Sabah bisey yemiorum kahve iciyorum
Oglen müsli
Veya yogurt salata
Aksam da yogurt kuru pul biberli limonlu
Onu yiyorum baya sagliksiz ama denicem
3 lt su kessinlikle
Ve en az 5 fincan yesil cay
Kahveyi cok sevdigimden 3 4 fincan kahve
Bazen dondurmada yiyorum canim asirii cikolata cektiginde
Canin tatli cektiginde kuru üzüm ye diyah cekirdekli çok iyi geliyr ama bir avuc ye onun bile fazlasi kilo yapiyor.bu yogurt limon pulbiber kürü bana çok sacma geliyr benim midem bu ücluyu sadece bir aksam kaldirir limonu hic sevmiyorum bu yuzden aksam bende sadece yogurt yiyorum o bile çok farkediyor sana önerim ev yapimi yogurt ye inan arada çok fark var canim.

bugünden itibaren tarçınlı süt tarifini uygulucam 4 kg verdiriyomuş :) zayıflatırsa yazarım artık.1 hafta olcak nerdeyse kilo vermem durdu 73te takıldım kaldım.

bugün yediklerim sabah 7 gibi 1 salatalık 2 bardak çay, bir yumurta bir dilim buğday ekmeği,
1 saat yürüyüş
ara 10 gibi kepek ekmekli sandiviç,
öğlen bir kase domates çorbası,
bir bardak tarçınlı süt arada
akşam yatmadan önce 1 bardak tarçınlı süt
2lt.su

Bendede var o krzden bugün ya.akşam olunca canm acayp tatlı istyo
Evet canim aynen aksam özellikle cok tatli yiyorum.bu arada goji bery aldim aktardan 1 hafta kullancam işe yararsa soylerim çok faydasi varmis.kurt uzumu diye geciyor.zayiflatiyomus bi denicem canim.1 haftada kilo verirsem devamini alirim.aktar 1 ayda 9kg verdigini soyledi

Evet canim aynen aksam özellikle cok tatli yiyorum.bu arada goji bery aldim aktardan 1 hafta kullancam işe yararsa soylerim çok faydasi varmis.kurt uzumu diye geciyor.zayiflatiyomus bi denicem canim.1 haftada kilo verirsem devamini alirim.aktar 1 ayda 9kg verdigini soyledi
Dene bakalm canm işe yararsa bende alıyım

Back
X