10 gündür bitmeyen dert

__meyra__

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
798
445
133
Kızlar 10 gündür annem psikolojik mi yoksa burnunda gerçekten bir sorunmu var diye kendini yedirdi bitirdi.10 gün önce 2 kere hapşırmuş 3 . yü hapşıracakken hapşıramamıs.10 gündür hapşırma hissim var geçmiyor diyor.burnunu his geliyormuş ama hapşıramıyor.k.b.d gitti alerjik olabilir demiş burun fısfısi ,hap vermiş.psikiyatriye gitti oda ilaç vermiş.hala var diyor geceleri uyuyamıyormuş heycan yapıyor bana diyor.annem çok sorun ediyor kendini çok verdi yorgan döşek yatıyor.sizde böyle durum oldumu .10 gündür hapşıramıyor karabiber bile koklamış,ışığa bakmış yine hapşıramamamış.

Bende bir sivilceden ne hale geldim
Gören ya dayak yemiş der ya burun estetiği yaptırmış der gözümün altı şiş ve mor hani
Cildiyeye gittim bi güzel iğneyi giydirdiler, bi de hap ve merhem
Allah kimseyi sağlıkla sınamasın, annenin burnunu kuş tüyüyle gıdıkla :KK53:

Bende bir sivilceden ne hale geldim
Gören ya dayak yemiş der ya burun estetiği yaptırmış der gözümün altı şiş ve mor hani
Cildiyeye gittim bi güzel iğneyi giydirdiler, bi de hap ve merhem
Allah kimseyi sağlıkla sınamasın, annenin burnunu kuş tüyüyle gıdıkla :KK53:
Amin.şuan görseniz yorgan döşek yatıyor,inliyor ..

Amin.şuan görseniz yorgan döşek yatıyor,inliyor ..
Kış geldi her evde en az bir hasta var
Benim kızım ve eşim yeni iyileşti derken
Hop sıra bana geliyo sanırım
Ama anneninkini ilk kez duydum yatak döşek yatırıyomuş hemde tuhaf ( ben işteyim, şükür halime )

Kış geldi her evde en az bir hasta var
Benim kızım ve eşim yeni iyileşti derken
Hop sıra bana geliyo sanırım
Ama anneninkini ilk kez duydum yatak döşek yatırıyomuş hemde tuhaf ( ben işteyim, şükür halime )
Biz hep anne psikolojik tir anne dediksede.siz beni Anlamıyorsunuz diyor.hapsırma hissini benmi oraya getiriyorum diyor.annem panik atak hastası.acaba diyoruz bizde

Biz hep anne psikolojik tir anne dediksede.siz beni Anlamıyorsun.hapsırma hissini benmi oraya getiriyorum diyor.annem panik atak hastası.acaba diyoruz bizde
Panik ataklı arkadaşlar bilir belki
Benim bilgim yok
Şaka değil he şu kuş tüyüyle gıdıklamayı dene, belki hapşırır
Kara biberi çaktırmadan gezdir
Ondan sonracıma bazen bende kuru lavanta bile aynı etkiyi oluşturuyordu

Bir de acı yedirin böyle turşu falan

Îyice aksın burnu acıdan

O da olmazsa kavga çıkarıp ağlatın aksın iyice

Sonuncusu şaka idi ciddiye alırsınız falan üzülürüm anneye sonra

Belki bu yazının faydası olur.
Burunda oluşan bu hapşırma hissi nasıl geçer hususunda sizlere elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışacağız. Eğer hapşırmalarınız alerjik bir vakadan kaynaklanmıyorsa burnunuzda oluşan sümüğün kuruması nedeniyle hapşırma hissi oluşur. Bu durumdan kurtulmak için burnunuzu iyice sümkürüp temizleyin. Eğer temizlenme gerçekleşmiyorsa abdest alır gibi burnunuza su çekin. Bu burnunuzun temizlenmesini sağlayacaktır. Tüm bunları yapmanıza rağmen hapşırmanız halen geçmediyse mevsim geçişlerinden dolayı alerji yaşıyor olabilirsiniz. En kısa zaman içerisinde uzman bir doktora giderek muayene olmanızda fayda var.

Back
X