10 gündür bitmeyen dert

Sağol canım.tedavisi yok yeri okumamayayım ona en iyisi. :) daha çok karamsarlığa giriyor sonra.eğer dediğin gibiyse vay haline ve halimize.

Canim oyle aman aman bisey degil. Vucudum kipkirmizi dokuntu yapiyor ilac atiyorum geciyor. Hayatimi etkileyen bi konu degil annenede cok gecmis olsun

Ağrı sızı yok.sordum kendimi işe veremiyorum diyor.kafasından atamıyormuş.sadece burnundaki hissi düşünüyor.ne uyuyorum,nede yemek yiyorum diyor.iştahı kaçmış.TV seyretmiyor.ben konuyu değiştirmeye çalışıyorum hep burnundaki hissi konuşmak istiyor.sustugumuz zamanlar gözleri dönüyor hep.düşünüyor hep dalıp gidiyor.birazdan evime gideceğim aklım onda
Ay Allah sabır versin size de.
Bir tatile falan mı gönderseniz 2-3 gün, kafasını dağıtsa aklı burnuna takılmaz belki.

Ağrı sızı yok.sordum kendimi işe veremiyorum diyor.kafasından atamıyormuş.sadece burnundaki hissi düşünüyor.ne uyuyorum,nede yemek yiyorum diyor.iştahı kaçmış.TV seyretmiyor.ben konuyu değiştirmeye çalışıyorum hep burnundaki hissi konuşmak istiyor.sustugumuz zamanlar gözleri dönüyor hep.düşünüyor hep dalıp gidiyor.birazdan evime gideceğim aklım onda

İlk basta gercekten rahatsız ediyor ama sonra alisiyosun aslinda

Cok rahatsiz edici bir his. Bende bazen aynisini yasiyorum 10 gun degil ama 3 gun hapsiramadigim oldu.. Gelip gelip gidiyor ve burunda cok kotu sizlama yapar. Alerji ilacimi alinca hapsirmaya basliyorum rahatliyorum.

Back
X