Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben kadinlar kulübünün yeni üyesiyim. Biraz incelebilmek için ilham bulmak adına üye oldum. Başlığınızı yeni gördüm. Listelerinizi benimle de paylaşabilir misiniz?Kızlar hazır olun pazartesi detoksa başlıyoruz iki gün zaman var başlamak isteyenler yazsınlar bir liste hazirliycam
Uyar bana .. çok saçma sadece su icmek gibi uc durumlar yoksa olabilir bu arada oruç tutuyorum sorun olur mu senin icinŞöyle 3 gün de bir değişen menüler var,ilk üç gün biraz az ama sonraki günler daha doyurucu,şimdi menüleri burdan direk paylasmam doğru olmayabilir katilanlara özelden aticam üç gün uygulayıp tartilicaz ardından başka menu.
Canım nasılsın nasilgidiyir epeydir görüşemiyoruzBu konuyu aylar önce açmıştım kızlar,konu nasıl hortladı anlamadımsayfanın başında da yazmistim listeleri paylaşmayacagimi sadece bana eşlik edenlerle paylasacagumi belirtmiştim o nedenle lütfen kusura bakmayın,şuan detoks yapamam ilerde yaparsam yazarım buraya☺
Hamdolsun canim iyiyim,hamileyim bu ara diyet miyet yokCanım nasılsın nasilgidiyir epeydir görüşemiyoruz
yaa sevindm sağlıkla kucağına alırsın inşallah yok cnm hala 60 62 arası gidip geliyorumHamdolsun canim iyiyim,hamileyim bu ara diyet miyet yokinşallah doğumdan sonra artık,sen de durumlar nasıl?hedefledigin kiloya inebildin mi?