• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

İlk gün gayet iyiydi ama dün bozuldu malesef çünkü 12 de çıkmam laizmdi seminerden ama başka bir seminer daha yazmışlar bize üç buçuk dörde doğru çıktım okulada bir şey goturmedigim için malesef bozuldu ama bugun devam.

İlk üç günü atlatirsam sonraki menüler beni zorlamayacak gibi
Hadi bakalım inşallah hedef kilona inersin bende Pazartesi başlicam inşallah🙏🙏🙏

Bakalım normalde yarın tartilacaktim ama dün uymadigim icin cuma tartilicam yazarım buraya da mutlaka
Çok çok istemiştim bu diyeti çünkü 14 eylül de oğlumun sünnet düğünü var.ama çok fena hasta oldum stres hava değişimi galiba boğaz enfeksiyonu ve orta kulak iltihabı nerden oldu bu anlamadım kusura bakmayin

Bugün tam uydum halsizim ama nedense dün akşam esim dışarda yer ayirttirmis kıramadım onuda biliyor diyette olduğumu ama düşünemedi galiba çok az yedim biseler:oops:
Benim de okumussundur dün detoks yalan oldu ama bugün devam,cuma tartilalim olur mu

Çok çok istemiştim bu diyeti çünkü 14 eylül de oğlumun sünnet düğünü var.ama çok fena hasta oldum stres hava değişimi galiba boğaz enfeksiyonu ve orta kulak iltihabı nerden oldu bu anlamadım kusura bakmayin
Çok geçmiş olsun,evet çok istekliydin neyse şuan önemli olan senin sağlığın kendini iyi hissettiğinde baslayabilirsin

Tamam canım ben kendimi zor tutuyorum tartılmak icin aliskanlik yapmış artık bende tartilmak
Tüm uzmanlar her gün tartilmanin kilo vermeyi olumsuz etkiledigini söylüyorlar canım vardır bir bildikleri sen bir iki gün daha sabret

IMG_20190906_084408.webp

Pazartesi kilom 69 du ,aynı gün detoksa başladım üç gün uygulayıp tartilacaktim fakat salı günü tüm gün okulda kalmam gerekti o nedenle o gün uygulayamadim hatta bisküvi falan yemek zorunda kalmıştım yanımda bir şey goturmedigim için,ertesi günü carsba ve perşembe detoksa uydum ve çok şükür 2.8 kg vermişim,bakalım devamında da inşallah vermeye devam ederim

Pazartesi kilom 69 du ,aynı gün detoksa başladım üç gün uygulayıp tartilacaktim fakat salı günü tüm gün okulda kalmam gerekti o nedenle o gün uygulayamadim hatta bisküvi falan yemek zorunda kalmıştım yanımda bir şey goturmedigim için,ertesi günü carsba ve perşembe detoksa uydum ve çok şükür 2.8 kg vermişim,bakalım devamında da inşallah vermeye devam ederim
Sabah tartildim 73.2 geldim pazartesi 75.4 dum okula gittim erkenden oğlum 1e1basladi yeni okul alışverişinden geldim anca yazabildim bi gofret yedim gelince gözlerim açıldı inanki onu yiyince dayanamadim:KK66:

Back
X