- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.166
- 798

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçtim tadı çok hoştu .dolaba koydum soğuk soğuk içtim.oglen hariç tam uydum onda biraz kaydı.senin nasıldı şimdi son öğünü yapıyorumaypare ackerman detoks suyunu naptın canim?benim kurtaricim oldu bugün,aciktikca içtim biraz tok tuttu
Aynen ben de yoğurt soda suyunu yaptim şimdi içiyorum,şifa olsunİçtim tadı çok hoştu .dolaba koydum soğuk soğuk içtim.oglen hariç tam uydum onda biraz kaydı.senin nasıldı şimdi son öğünü yapıyorum
Evet baktım hesabına.ama cuma yarışmasındayim cuma mecburen tartilmak zorunda yim.dyt diğer tariflerini de kaydettimAynen ben de yoğurt soda suyunu yaptim şimdi içiyorum,şifa olsun
Bu arada cumartesiye kadar tartilmasan çok iyi olur.Diyetisyeni inceleme şansın oldu mu?
Afiyet şifa olsun canımmAynen ben de yoğurt soda suyunu yaptim şimdi içiyorum,şifa olsun
Bu arada cumartesiye kadar tartilmasan çok iyi olur.Diyetisyeni inceleme şansın oldu mu?
Malesef canım biz iki kişi bugün başladık ilk üç günün menüsünü sana atayim yapmak istersen kendin yapabilirsin canım,tecrübelerini de bizimle paylasirsinBende katılabilirim uygunsa
bende başlamayı düşünüyorum dün akşam misafir vardı markete gidemedim ama bu akşam markete gidicem evde keçi boynuzu ve kefir yok yarın başlıcam kısmetseKahvaltıyı yaptım karnım tok şu anda usenmezsem pilates yapicam
Canım sen ne zaman başladın?Kahvaltıyı yaptım karnım tok şu anda usenmezsem pilates yapicam
Bugün nasıl geçiyor canım. Hafiften acıktım ben bugünBurdan herkese duyuru yapayım,sayfanın başında belirtmistim başladıktan sonra kimseyi dahil etmeyeceğim diye,şuan benimle başlayan sadeceaypare ackerman yani iki kişiyiz o nedenle özelden menüleri istemeyin lütfen sonuçta diyetisyenin emeği var ortada üstelik burda katılmayıp özelden menu istenmesi de pek doğru gelmiyor,ben benimle birlikte başlayacak kişilere menüleri gonderecegimi söylemiştim ama katılmayan bir çok kişiye ilk üç gunku menüyü attım zaten diğer menüleri de sadece katılanlara göndericem
Disardayim şuan canım, benim de tam tersi düne göre çok daha iyiyim, aciktikca detoks suyundan iç biraz bastırır, bu arada sonraki üç gunku menü daha iyi eve geçince onu da atayımBugün nasıl geçiyor canım. Hafiften acıktım ben bugün
Tamam canım . Ama akşam 9bucuktaki son öğün midemi inanılmaz rahatlatıyorDisardayim şuan canım, benim de tam tersi düne göre çok daha iyiyim, aciktikca detoks suyundan iç biraz bastırır, bu arada sonraki üç gunku menü daha iyi eve geçince onu da atayım
tamam canım teşekkürlerMalesef canım biz iki kişi bugün başladık ilk üç günün menüsünü sana atayim yapmak istersen kendin yapabilirsin canım,tecrübelerini de bizimle paylasirsin