• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

2285835
20190706_100031.webp
20190706_100031.webp

Ikinci günüm canım malzemeler olmagindan sizle aynı gün başlayamadım dün başlayabildim spor yapamadım ama dün bugün ek sporda yapicam
Canım lütfen kusura bakma ama benim kurallarim çok netti basladiktan sonra kimseyi dahil etmeyeceğimi söylemiştim,üstelik baslangic tartı fotosu istemiştim yani sonuçta bu ciddi bir detoks programı iki kişi de olsak tek te olmuş olsaydim bu değişmezdi,öncesinde iki gün beklemistim hemen baslamamistim,bu üç günü bile bire bir uygulasan en az 1 kilo verirsin

Hadi yaa okumadım tüm forumu 2 küçük çocuğum var alışverişe uzak bulunduğum yer hemen alamazdım malzemeleri neyse size kolay gelsin ozaman

Hadi yaa okumadım tüm forumu 2 küçük çocuğum var alışverişe uzak bulunduğum yer hemen alamazdım malzemeleri neyse size kolay gelsin ozaman
Çok teşekkür ederim dediğim gibi kusura bakma lütfen,bu üç gün bile uygulanırsa güzel sonuçlar veriliyor,sağlıkla büyüt evlatlarini

Tesekur ederim canım bu üç günü mutlaka uygulucam dünden çok daha iyiyim bugün 😊 pes etmek yok

Back
X