Amin canım teşekkür ederim Allah herkezi yuvasında mutlu etsin inşallah. Ama gerçekten şu ilk günler inanılmaz zor geçiyor benim için ne yapacağımı bilemiyorum insanın düzeni dediğin gibi birdenbire değişyor sabah uyanınca ben nerdeyim falan oluyosun çok tuhaf yaa :S
aslında bende hatırlıyorum..buarada ben 9 yıldır evliyim..evlendiğimde 20 gün kayınvalidemlerde kalmıştık.15. günü falandı.birden sağa sola baktım ben nerdeyim,bunlar kim falan oldum....insan düğün taşkalası falan anlamıyor,düğün sonrası hayatı değişecek..tabi herşey toz pembe..sonra bir bakıyorsun.başka bir ev,başka insanlar, artık seninde bir sorumluluğun olan bir evin ,bir eşin...ama alışıyorsun sonra...sonra evinden başka yerde rahat edemiyorsun falan.....ailen bile olsa...
aynen öle ama inan zamanla geçer yani henüz çok yenii ailen uzaktamı?
ilk zamanlar cok zor oluyor bende agliyordum kendimi cok yanliz hissediyordum annemlerde uzakta ama ewine alisitignda annenlerin ewinde bile rahat edemiyorsun artik gercekten kendi ewini rahatini ozluyorsun bu sefer ama tabi zamanla oluyor bunlar...
Allah mutluluğunu bozmasın inş..
ben her gece ağladım 1 ay,allahtan annemlere 1 saat uzaklıktaydım.Eşim haftada 2 kere götürüyordu. Ama dönüşte annemlerin sokağın köşeşini dönünce başlıyordum ağlamaya.Biraz zor oluyor ama alışınca bu seferde evime gidicem demeye başlıyorsun
herkez öyle söylüyor sonra kendi evine alışıyomuş insan şuan aklım almıyor gerçekten öyle mi olacak ç
ünkü şuan annemin evi bambaşka benim gözümde oraya gittiğimde oh gözünü seveyim diyorum ne biliyim belkide çok yeni ya ondan böyleyimm :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?