MAAlışırsınız zamanla..Sabredin biraz..Aileden hiç ayrılmamış olmak yada evlilik;eş ailesi gibi farklı bir ortama girmek kişide evlilik depresyonuna sebep olabiliyor..Çabuk atlatmanızı dilerim yoksa eşinizle ilşkileriniz bozulabilir..
Bir de;ailenizin evi daha mı güzeldi de;o konforumu arıyorsunuz acaba .Eşinizin ailesi nasıl size karşı?
Ben iş sebebiyle ailemden ayrı yerdeyim ve yalnız kalıyorum.İlk önce ben de yadırgadım ama alıştım;şimdi kendi evimi annemlerin evinden daha çok seviyorum..
Bir de kocam olsa ne güzel olurdu:)
ilk evlendiğimiz zamanlardı..migrosa falan alışverişe çıktığımızda alışveriş sepetine bir şeyler koymaya çekinirdim..kayınvalidem şunu bunu alırsınız eve diye örnek verdiğinde çok çekinir,utanırdım..bilmem,eşime sorayım derdim :)) kayınvalidem de kızım ne soracaksın ona zırt pırt..bu evin hanımı sensin demişti :)) hee işte sonra sonra alıştım,kanıksadım evin hanımı olmaya....kendi düzenimi oturtmaya.....
işte kendi düzenini kurup,işler tıkır tıkır gitmeye başlayınca keyif başlıyo zaten..
kendi evinin keyfinin sürme
kesinlikle öyle..şimdi de ailemin evine gittiğimde bazı şeyler ters geliyor,kendi evimi özlüyorum...insan bulunduğu ortama ne çabuk ayak uyduruyormuş yav
ben çok nankör oldum galiba...annemin mutfak düzenini,çocuk yetiştiriş tarzlarını,hemen herşeylerini eleştiriyorum kafamda..Nankör değilim yok ya..Sadece dışardan daha iyi gözlemliyor insan....
kesinlikle öyle..şimdi de ailemin evine gittiğimde bazı şeyler ters geliyor,kendi evimi özlüyorum...insan bulunduğu ortama ne çabuk ayak uyduruyormuş yav
benn çoook aşık oarak evlendiğim halde ilk 1 ay kabus gibiydi, yemek yiyemiyodum, iiyice zayıflamıştım.
gece veya sabah uyanıyodum hepp bura neree diye kalkıodum.
snra tamamen uyanınca geçiyodu.
zor yaaa bişilere yeniden başlıyosun.eşimin gözünün içine bakardım annemlere gittiğimizde kalalım desin diye.
her iş sana bakıyor. sorumluuğun çok artıyor.
ben tam 6 ay snra tamamen alıştım.ama eşim bana çok yardımcı oldu. artık annemlere gittiğimde kalmak istemiyorum.
rahat edemiyrorum
şimdie bide bi bebeğim oldu ve evde düzenim var, bebeğimin düzeni var.
evimde bacaklarımı uzatıp tw seyretmek istiyorum. bu daha rahat geliyor.
bu arada 1.5 yıllık evliyim.
Katılıyorum.
Annemlerde 82 ekran bir televizyon vardı, her gece doğal olarak izlerdik.Evlenirken 102 ekran aldık.1-2 ay sonra annemlere gittim.O televizyona bakıp bakıp içimden sürekli "bu televizyon da ne küçükmüş, renkleri ne kadar kötü gösteriyor" diye söylenip durdum.
Lan düdük, on sene o televizyonda herşeyi izledin sorun olmadı da, 2 ayda mı televizyon huyun bile değişti.
Nihat Doğan'ın "benim koyunum bile başka türlü meee'liyor" demesi hesabı ben de "benim televizyonum bile başka türlü gösteriyor" moduna girdim.
O an "benim ev", "benim televizyon", "annemin evi", "annemin televizyonu" derken anladım ki benim evim de, yuvam da ayrı oluvermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?