BKimse inanmıycak ama ben 10. haftada bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. 10+4'üm bugün Ve bu gece inanılmaz bi şekilde 2-3 dakka boyunca bebeğimin hareketlerini çok net hissettim. Müthiş bir duyguydu :dance: Bağırsak hareketi falan değildi. Bebeğimdi biliyorum. Çünkü 1-2 haftadır hep aynı yerde. Bazen elimin altında küçücük yumru gibi hissediyorum bebeğimi. Benim gibi erken hissedenler varsa paylaşımlarınızı bekliyorum
Aynen B'nde 9 haftalığımda hissetmeye başladım bebişimiben 9haftalıkken hissettim dr. ultrasond abaktı evet onun hareketleri dedi.imkansız deyip ahkam kesenlere gülüyorum:)
5 yıl sonra,2 gündür ben de bebeğimin hareketlerini hissediyorum, 10. haftadayım 9+3 , içimde balon patlıyor gibi bir his, genelde arka arkaya oluyor, kesinlikle gaz değil, hep aynı noktada, ve hep ben uzanıp dinlenirken oluyor,uykudan uyandığımda daga yataktan kalkmadan olmuştu ilki,arka arkaya 2 kez, hava kabarcığı patlıyor gibi ilginç bişy,böyle hisseden varmı?
10+2 de bende hissetmeye başladım. Başkası söylese inanmazdım ama çok şükür hissediyorum
Amin Can'ım . İnşllah her anneye nasip olsunHayırlı olsun bebeğiniz..
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?