10. Haftada tüm belirtilerin kaybolması yardım :(

bende aynı durumdayım :KK43: ne kusma ne bulantı zaten hiç bir belirtim yoktu. tek belirti göğüs hassasiyeti, oda azaldı. kontole 1 hafta var uykularım kaçıyor:KK43: ekim ayında bir kaybım var.
herkes sağ salim kucağına alsın inşallah.[/QUOTE Allah bidaha yaşatmasin canım iyi düşünelim iyi olsun.insanin elinde değil bianda çok kötü şeyler geliyor aklıma ama bebisini düşün.yapacak birseyimiz yok Allah ömür versin bebislerimize ne yapsak boş.benim arkadasiminda hiç belirtisi olmadı bünye meselesi yani onu takma

Selam kızlar bende şuan 10. Haftadayim.hic kusmam falan olmadı sadece istahim yok kilo verdim tiksinmelerim var.bu haftaya kadar ağrılarim oluyordu ama 10. Haftada kesildi bende evhamlı biri olarak aklıma neler neler geliyor :KK43: iki hafta var daha dr.kontrolüne.
Mrh hayırlı olsun gebeliğinizBende 8 haftalık hamileyim benimde durum aynı arada bel arası ve tiksinme dışında hiçbir belirtim yok.Çok korkuyorum bende daha kontrolüme 1 ay var.inş hersey yolundadır.

Mrh hayırlı olsun gebeliğinizBende 8 haftalık hamileyim benimde durum aynı arada bel arası ve tiksinme dışında hiçbir belirtim yok.Çok korkuyorum bende daha kontrolüme 1 ay var.inş hersey yolundadır.
Sagolun teşekkür ederim sizinde gebeliginiz hayırlı olsun inşallah. İşte bende sizin gibi en son 8 haftalikken gittim belirtiler geçince de endişeye kapıldım aslında yapmamamiz gerekiyor Allah verdi sonuçta Allah'a emanet endişe ederek bebgide strese sokuyorum ama elimde değil :(

Sagolun teşekkür ederim sizinde gebeliginiz hayırlı olsun inşallah. İşte bende sizin gibi en son 8 haftalikken gittim belirtiler geçince de endişeye kapıldım aslında yapmamamiz gerekiyor Allah verdi sonuçta Allah'a emanet endişe ederek bebgide strese sokuyorum ama elimde değil :KK43:
Canım çok normal ben 9. Haftaya girdim ben bulantı ne agrı hiç bişe kalmadı çok çok nadir tiksindigimde kusuyordum , ama zaten 10. Haftada tamamen bitiyor belirtin vücudundaki hormon tavan yaptığı için bedenin buna alışıyormuş bende doktoruma sormuştum bişe hissetmiyorum diye ne hissetmek istiyorsun herşey yolunda dedi :D hamilelik bi hastalık değil sürekli agrın olacak diye şakın düşünme şuan kraliyet dönemindesin 18 den sonra pıt pıt hissetmeye başlıyorsun merak etme

Canım çok normal ben 9. Haftaya girdim ben bulantı ne agrı hiç bişe kalmadı çok çok nadir tiksindigimde kusuyordum , ama zaten 10. Haftada tamamen bitiyor belirtin vücudundaki hormon tavan yaptığı için bedenin buna alışıyormuş bende doktoruma sormuştum bişe hissetmiyorum diye ne hissetmek istiyorsun herşey yolunda dedi :KK70: hamilelik bi hastalık değil sürekli agrın olacak diye şakın düşünme şuan kraliyet dönemindesin 18 den sonra pıt pıt hissetmeye başlıyorsun merak etme
İçimi rahatlattin canım çok sağol valla. Bende doktora soracaktım ama sormama gerek yok artık.az kaldı Dr kontrolüme inşallah iyidir bebisim hepimizin bebisleri sağlıkla doğsun inşallah. Ayyy inşallah Allah'ım o günleri nasip eder :)) rüyamda da kötü şeyler görüyorum kabus gibi bı adet oluyorum bı korkuyorum vs :( psikolojim bozuldu iyice

İçimi rahatlattin canım çok sağol valla. Bende doktora soracaktım ama sormama gerek yok artık.az kaldı Dr kontrolüme inşallah iyidir bebisim hepimizin bebisleri sağlıkla doğsun inşallah. Ayyy inşallah Allah'ım o günleri nasip eder :)) rüyamda da kötü şeyler görüyorum kabus gibi bı adet oluyorum bı korkuyorum vs :KK43: psikolojim bozuldu iyice
Merak etme kanama agrı sızı aşırı olmadığı sürece hiç korkma emin ol senin korkundan çok etkileniyor bebekler

Back
X