• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Haftalik Azmim

canım bende bugun cıktım 2 saat guzelce dolastım geldım camlarımı sıldım sımdı kahvemı aldım oturdum :)
bugun bıraz zorlamak ıstedım kendımı
sabah buyuk boy haş. patates,cay
oglen patates salatası ve 1 avuc balık kraker
ve aksamda yıne patates salatası yemegı dusunuyorum :)
Aktivite iyi olmus canim.
Menun de iyi 5 gunde 5 kilo diyeti gibi bir sey yapiyorsun sanirim
Haftaya daha saglam bir sekilde sporla destekliycem sen de gel tatlim durmak yok

Merhaba günlük çok güzel olmuş. inşallah istediğin kiloya bir an önce kavusursun. ben de dün diyete başladım. beni de aranıza kabul eder misiniz
Sagol canim hosgeldin oncelikle
Bu hafta durgunum iyilesince bomba gibi donucem
Tabiki katilabilirsin pazartesileri bildirim yapiyorum
Gel motive olalim yaza az kaldi.

Geçmiş olsun canım

89.1 ile başladım bu hafta .
Yaş 30 bu arada
Bu sabah 1 dilim light kaşar, 2 dilim kepekli ekmek, yarım domates, salatalık, ve 2 tane kırmızı biber yedim.
Saat 10 da 1 tane kayısı activia yedim
Öğlen ızgara levrek, salata, ayran ve 1 dilim ekmek yedim

aytozuvegece aytozuvegece bugun tartıldım canım oynama yok malesef hala 76 oysa buhafta dıkkat etmiştım neyse yılmak yok haftaya 74 u gormek ıstıyorum yaa hadı bomba gıbı baslayalım yenı bır haftaya :)

Geçmiş olsun canım

Yaş 30 bu arada
Bu sabah 1 dilim light kaşar, 2 dilim kepekli ekmek, yarım domates, salatalık, ve 2 tane kırmızı biber yedim.
zayıflama yolculugunda basarılar dılerım sana inşallah hepımız istedıgımız kılolara ınerız :)

Gunaydin sevgili gunlugum
Hastalikla gecen bir haftadan sonra buradayim.
Aktif olamadim ve dikkat etmeye calissamda pek olmadi ve 400 gr artidayim.
Bu sabah 73.6 ciktim
Hedefimden 1 hafta Geriye dussem de azmim devam ediyor.
Yaza kadar durmak yok.

Geçmiş olsun canım

Yaş 30 bu arada
Sagol canim biraz zaman kaybettim ama olsun artik iyiyim durmaksizin devam
Ornek menun cok iyi bence bu sekilde hizla verirsin fazlalaliklarini.
Takipteyim

aytozuvegece aytozuvegece bugun tartıldım canım oynama yok malesef hala 76 oysa buhafta dıkkat etmiştım neyse yılmak yok haftaya 74 u gormek ıstıyorum yaa hadı bomba gıbı baslayalım yenı bır haftaya :)
Canim yeni farkettim mesajini
Belki odem olmustur sen devam et haftaya fazlasi gider.
Hem en azindan arti cikmamissin bu hafta çok dikkatli olmaliyiz kaçamak yasak:KK19:

Sevgili gunlugum Bugun acaba cuma yarismasina katilsam mi diye dusunmekteyim.
Aslinda burasi yetiyor strese girer miyim sorumluluk olunca yada daha bir hirs mi olur bilmiyorum.
Simdilik bekleyeyim karar verirsem katilirim artik

Merhaba haftasonu yazamadım zaten pek de diyete uyamadim. 1 haftanın bilançosu kaybedilen 1.5 kg :KK49:
Bu sabah 2 dilim kepekli ekmek, 1 dilim light kaşar, salatalık ve biber
Öğle Yemeği 2 dilim ekmek, 4 tane köfte ve 1 bardak ayran
Ara ogunum 3 ku

Merhaba haftasonu yazamadım zaten pek de diyete uyamadim. 1 haftanın bilançosu kaybedilen 1.5 kg :KK49:
Bu sabah 2 dilim kepekli ekmek, 1 dilim light kaşar, salatalık ve biber
Öğle Yemeği 2 dilim ekmek, 4 tane köfte ve 1 bardak ayran
Ara ogunum 3 ku
Harikasın canim haftasonuna ragmen 1.5 kilo vermissin tebrik ederim bu hafta harika sonuçlar alalim insallah

Aksam yemegim
1 tabak yesil fasulye
1 kase yesil mercimek yemegi

Bu arada fasulye ler buzluktan
Sebze ve meyveleri mevsiminde yiyorum cok nadir almisimdir domates vs zayiflayayim derken hormon yuklenmenin
Anlami yok yani.amac saglikli olmak

Aksam yemegim
1 tabak yesil fasulye
1 kase yesil mercimek yemegi

Bu arada fasulye ler buzluktan
Sebze ve meyveleri mevsiminde yiyorum cok nadir almisimdir domates vs zayiflayayim derken hormon yuklenmenin
Anlami yok yani.amac saglikli olmak
aynen canım en guzeli bende meyve sebzeleri mevsiminde tuketmeye dıkkat ederim :)

Harikasın canim haftasonuna ragmen 1.5 kilo vermissin tebrik ederim bu hafta harika sonuçlar alalim insallah
amin inşallah canım. İlk hafta olduğu için muhtemelen ödem attım

Gunaydin gunlukcum
Kahvaltim
4 kasik kuru meyveli yulaf ezmesi
1 bardak sut
Harika bir kahvaltı

Ben de 1 tane haşlanmış yumurta, 1 tane simit, maydanoz, domates, salatalık ve elma çayı ile yaptım kahvaltimi

Dün akşam 7 de ıspanak, yoğurt ve salata yedim. 9 bucukta da 1 tane yeşil elma yedim

amin inşallah canım. İlk hafta olduğu için muhtemelen ödem attım

Harika bir kahvaltı

Ben de 1 tane haşlanmış yumurta, 1 tane simit, maydanoz, domates, salatalık ve elma çayı ile yaptım kahvaltimi

Dün akşam 7 de ıspanak, yoğurt ve salata yedim. 9 bucukta da 1 tane yeşil elma yedim
Canim Aynen devam cok iyi gidiyorsun:KK50:

Back
X