10 kilo dediğin nedir!

kolay gelsin canım maşallah harika gidiyorsun :) bende kalori hesabı ile kilo vermiş biriyim ama bu hafta ve haftata daha sıkı rejim yapıcam taikibinde kalıcam 3 kilo versem yetecek bana inşallah :) yarından itibaren başlıcam Allahın izni ile..

çabucak verirsin inşallah :) güzelce protein alınıp, sebzeler meyveler ihmal edilmezse çok kolay ve sağlıklı bi yol kalori hesabı :)

inşallah hep birlikte canım :) sen hangi siteden takip ediyorsun ve günlük kaç kalori alıyorsun

kalorisepeti'nden takip ediyorum, bi kaç akıllı telefon uygulaması var onlarda iyi. 1200 kalori alıyorum. 400 sabah 400 öğlen 300 akşam ve 100 ara öğün şeklinde alıyorum kalorilerimi

kalorisepeti'nden takip ediyorum, bi kaç akıllı telefon uygulaması var onlarda iyi. 1200 kalori alıyorum. 400 sabah 400 öğlen 300 akşam ve 100 ara öğün şeklinde alıyorum kalorilerimi

anladım canım bende bugüne kadar 800 civarı aldım ama artık sağlıklıda olsun istiyorum yani sabah peynir zeytin olsun ama gün içinde sebzede ette yiyeyim diye inş hayallarimiz olur.

anladım canım bende bugüne kadar 800 civarı aldım ama artık sağlıklıda olsun istiyorum yani sabah peynir zeytin olsun ama gün içinde sebzede ette yiyeyim diye inş hayallarimiz olur.

1000'in altına düşmek çok zararlı. iştahım olmadığı zaman bile bini görebilmek için zorluyorum kendimi. 7000 kalori yaklaşık 1 kg yapıyor. benim günlük almam gereken 1900 çıkmıştı 700 azalttım böylelikle 10 günde 1 kilo veriyorum. Zaten diyetisyenlerde doğru olanın bir ayda sporla 5 sporsuz 3 kilo vermek olduğunu söylüyor. Önce sağlık, biraz da depresyonla 2 haftada 7 kilo verip yataklara düştüğüm günleri hiç iyi hatırlamıyorum :D

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.1 Hedef: 50 Kalan gün: 60 Verilmiş Kilo: 2.4 Kalan Kilo: 8.1

25.GÜN:

Sabah: sahanda yumurta
15 gr peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
bal

Öğle: pırasa, 2 kaşık yoğurtlu makarna

Akşam: tavuk sote, salata, 1 parça kabak tatlısı

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.1 Hedef: 50 Kalan gün: 59 Verilmiş Kilo: 2.4 Kalan Kilo: 8.1

26.GÜN:

15 gr peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
bal

Öğle: tarhana çorbası

Akşam: kızarmış somon, salata, 1 dilim pasta :14:

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.1 Hedef: 50 Kalan gün: 58 Verilmiş Kilo: 2.4 Kalan Kilo: 8.1

27.GÜN:

15 gr peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

Öğle: yoğurda yulaf karıştırıp yedim

Akşam: piyaz. misafirliğe gideceğim birazdan orada da küçük bir parça ikramlarından yiyebilirim

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.1 Hedef: 50 Kalan gün: 57 Verilmiş Kilo: 2.4 Kalan Kilo: 8.1

28.GÜN:

Sabah: 0.5 porsiyon sucuklu yumurta
15 gr peynir
1 dilim ekmek

Akşam: fırında hindi göğüs, salata, bir kaşık pilav, çeyrek dilim yaş pasta

Bu hafta sadece 400 gr vermişim, yavaş yavaş verme niyetindeydim ama bu kadar da değil! Biraz daha dikkat etmek ve spor yapmak farz oldu yoksa hedefime çok geç ulaşacağım, pes etmekten korkuyorum.

Başlangıç : 60.5 Güncel: 57.7 Hedef: 50 Kalan gün: 56 Verilmiş Kilo: 2.8 Kalan Kilo: 7.7

29.GÜN:

Öğle: 1 tabak domates soslu kepekli makarna
yarım dilim ıspanaklı börek
1 bardak ayran

Akşam: kuru fasülye ve salata

yemekten sonra çayla 2 kare bitter çikolata yiyebilirim.

Başlangıç : 60.5 Güncel: 57.7 Hedef: 50 Kalan gün: 55 Verilmiş Kilo: 2.8 Kalan Kilo: 7.7

30.GÜN:

Sabah: haşlanmış yumurta
4 zeytin
15 gr peynir
1 dilim ekmek
salatalık-domates

Öğle: 1 tabak kuru fasülye ve yoğurt

Akşam: 1 tabak karnabahar yemeği

Ara: türk kahvesi

Başlangıç : 60.5 Güncel: 57.7 Hedef: 50 Kalan gün: 54 Verilmiş Kilo: 2.8 Kalan Kilo: 7.7

29.GÜN:

Öğle: ıspanaklı börek ve ayran

Akşam: karnabahar yemeği, 2 kaşık kısır, 3 tane lokma tatlısı

Başlangıç : 60.5 Güncel: 57.7 Hedef: 50 Kalan gün: 53 Verilmiş Kilo: 2.8 Kalan Kilo: 7.7

30.GÜN:

Sabah: sahanda yumurta, 2 dilim ekmek, bal, 4 zeytin, 15 gr peynir

Öğle: ızgara köfte, domates, biber

Ara: şekersiz kahve, 1 adet kurabiye, 1 avuç çekirdek

Merhabaaa

forumu gezerken topiniğiz gözüme takıldı.

Öncelikle kararlı hareketinizle vereceğinizi düşünüyorum ve gördüğüme göre veriyorsunuzda.

Yazdıklarınızın hepsini okumadım ama yazmak istedim.

Başarılarrr Umarım kalıcı ve sağlıklı bir şekilde belirttiğin tarihe kadar kilonu verirsin :1::1::1::1:

maşallah canım çok güzel gidiyosun 1 ay da yaklaşık 3 kilo vermişsin hepsini okudum 10 kilo vermek istiyorum beni de listene alırmısın her gün yazarım destek önemli sonuçta

Merhabaaa

forumu gezerken topiniğiz gözüme takıldı.

Öncelikle kararlı hareketinizle vereceğinizi düşünüyorum ve gördüğüme göre veriyorsunuzda.

Yazdıklarınızın hepsini okumadım ama yazmak istedim.

Başarılarrr Umarım kalıcı ve sağlıklı bir şekilde belirttiğin tarihe kadar kilonu verirsin :1::1::1::1:

çok teşekkür ederim, bu ara biraz salladım pek veremiyorum ama toparlıycam kararlıyım :)))

maşallah canım çok güzel gidiyosun 1 ay da yaklaşık 3 kilo vermişsin hepsini okudum 10 kilo vermek istiyorum beni de listene alırmısın her gün yazarım destek önemli sonuçta

tabiki, çok sevirinim. Her gün yediklerimi yazıyorum, pazartesi günleri de tartılıyorum. İkimiz de kurtulalım şu 10 kilodan :)

Son düzenleme:
Başlangıç : 60.5 Güncel: 57.7 Hedef: 50 Kalan gün: 52 Verilmiş Kilo: 2.8 Kalan Kilo: 7.7

31.GÜN:

Sabah: menemen, 1 dilim ekmek, 4 zeytin, 15 gr peynir, yarım salatalık

Öğle: yulaf ve yoğurt, 2 dilim tuzlu kek

Akşam: hamsi fırın, salata

çok teşekkür ederim, bu ara biraz salladım pek veremiyorum ama toparlıycam kararlıyım :)))

cok normal tatlim kilo vermeye baslayinca ilk zamanlar fazla gider sonra yavaslar onemli olan sglikla kalici vermek sen basaracak gibi duruyorsunn :1:

dün doğum günüydü, bugün pazar kahvaltısıydı derken biraz kendimi kaybettim, o yüzden yediklerimi yazmıyorum bu iki gün :14:

pazartesi tartıda biraz üzülebilirim :/ pazartesiden itibaren sabahları en az yarım saat yürüyüş de yapacağım, zaman daralıyor daha fazla emek vermek lazım

Back
X