10 kilo dediğin nedir!

Bu hafta ilk 4 gün 700 gr vermiştim ama cumadan itibaren başın dönmeye başladı, tansiyonum sürekli düşük, kolumu kaldıracak halim yok. Yavaş veriyorum çok da sağlıklı besleniyorum ama yine de güçsüz düştüm sanırım. cuma-c.tesi-pazar annemin kontrolündeydim ve anneleri bilirsiniz haftayı -300 ile kapattım. Bu sabah 55.3 geldim. Abur cubur yemeyeceğim, diyetimi engelleyecek şeylerden uzak duracağım ama kendimi tekrar sağlıklı hissedene kadar porsiyonlarımı biraz arttıracağım.

Dikkat et canım evet sağlıklı besleniyosun ama vücudunun ihtiyacı olan kaloriyi de kesme 1200-1100 kalorinin altına düşmemeye çalış geçmiş olsun kendine iyi bak sağlıklı incelmelerr :3:

Dikkat et canım evet sağlıklı besleniyosun ama vücudunun ihtiyacı olan kaloriyi de kesme 1200-1100 kalorinin altına düşmemeye çalış geçmiş olsun kendine iyi bak sağlıklı incelmelerr :3:

Teşekkür ederim canım, son hafta 1000 kaloriyi pek geçmemiştim hırs yapıp, uyarı oldu bu bana. bu hafta ara verdim ama pazartesi 1200'ün altında kalmıycak şekilde geri döneceğim

bugün kardeşimle alışverişe gittik. Bir kaban beğendim giydim 38 bedendi, kardeşime alırsam önümüzdeki kış olmaz, 34-36 bedene girmek istiyorum dedim. Bunlar sadece hedef bende bi şeyler istiyorum ama olmuyor dedi. Moralimi bozdu ama çok önemsememeye çalıştım. Ardından bir etek denedi 34 beden, çok da güzel oldu alırsam giyer miyim acaba dedi, ben de al dedim. zayıflayınca ben de giyerim dedim. '' zayıflayınca '' dedi alaylı bi ifadeyle. Daha önce çok dalga geçildi benimle, defalarca yapamazsın dediler, moralimi bozdular ama insanın kardeşi bu şekilde davranınca çok ağır oluyormuş. Oysa ki onu en büyük destekçim sanıyordum hep.
Gittim o eteği aldım, 36 mı 38 mi alayım derken 34 bedenini aldım. katladım dolabıma koydum giyebileceğim günleri bekliyor. Kardeşim şuan benimle konuşmuyor, derdi beğendiği eteği almış olmam olamaz değil mi? çünkü benim kırgınlığımın yanında çok hafif kalır.

Ara verdikten sonra dönmek ne kadar zor oluyor öyle! Bir kere ritmini bulmuşsan istediğini almadan bırakmaman gerekiyor anlaşılan. Ara verdiğim sürece hiç geri almadım bu sevindirici, şimdi geriye kaldı son kilolar :)

KİLOM: 55.1 GİDEN: 5.4 KALAN: 6.1

Kahvaltı:
1 sahanda az yağlı yumurta, 6 zeytin, 25 gr süzme peynir, 50 gr tam tahıl ekmeği, 1 domates

Öğlen:
150 gr yağsız kuru fasülye piyazı

Ara:
2 kuru incir ve sütlü, şekersiz filtre kahve

Akşam:
200 gr patlıcan yemeği, 150 gram yoğurt, salata

KALORİ: 1080

yapabilirsem yatmadan yarım saat bisiklete binmek istiyorum. Birde squat ve mekik çekiyorum bugün 3.günüm

bugün kardeşimle alışverişe gittik. Bir kaban beğendim giydim 38 bedendi, kardeşime alırsam önümüzdeki kış olmaz, 34-36 bedene girmek istiyorum dedim. Bunlar sadece hedef bende bi şeyler istiyorum ama olmuyor dedi. Moralimi bozdu ama çok önemsememeye çalıştım. Ardından bir etek denedi 34 beden, çok da güzel oldu alırsam giyer miyim acaba dedi, ben de al dedim. zayıflayınca ben de giyerim dedim. '' zayıflayınca '' dedi alaylı bi ifadeyle. Daha önce çok dalga geçildi benimle, defalarca yapamazsın dediler, moralimi bozdular ama insanın kardeşi bu şekilde davranınca çok ağır oluyormuş. Oysa ki onu en büyük destekçim sanıyordum hep.
Gittim o eteği aldım, 36 mı 38 mi alayım derken 34 bedenini aldım. katladım dolabıma koydum giyebileceğim günleri bekliyor. Kardeşim şuan benimle konuşmuyor, derdi beğendiği eteği almış olmam olamaz değil mi? çünkü benim kırgınlığımın yanında çok hafif kalır.

Canım baştan itibaren yazdıklarını okudum gayet iyi gittiğini düşünüyorum gayette iyi vermişsin... kimsenin ne dediğine takılma kardeşin dahi olsa:))bırak herkese söylee tüm dünya duysun zayıfladığını ve zayıflayacağını... takılmaa yani:) aynı şeyleri bende yaşıyorum ama herkes kendini bilir.

Canım baştan itibaren yazdıklarını okudum gayet iyi gittiğini düşünüyorum gayette iyi vermişsin... kimsenin ne dediğine takılma kardeşin dahi olsa:))bırak herkese söylee tüm dünya duysun zayıfladığını ve zayıflayacağını... takılmaa yani:) aynı şeyleri bende yaşıyorum ama herkes kendini bilir.

o da çok üzüldü hallettik problemimizi gönlümü almak için yardımını esirgemiyor bu ara :) Aynı anlarda bende senin konuna yazmıştım. İnşallah hedefimize ulaşacağız ikimizde

o da çok üzüldü hallettik problemimizi gönlümü almak için yardımını esirgemiyor bu ara :) Aynı anlarda bende senin konuna yazmıştım. İnşallah hedefimize ulaşacağız ikimizde

İnşallahh canımm inşallah kaçamaklarda olsa battı balık yan gider kafasını yaşamamak lazım... benim hedef tarihim 21 haziran.. eve gidince yediklerimi fotolarla da paylaşıcam..

KİLOM: 55.1 GİDEN: 5.4 KALAN: 6.1

Kahvaltı:
1 sahanda az yağlı yumurta, 6 zeytin, 21 gr süzme peynir, 50 gr tam tahıl ekmeği, 1 domates, maydanoz

Öğlen:
200 gr barbunya, 200 gr yoğurt

Akşam:
200 gr patlıcan yemeği, salata

saat 21 gibi : 1 bardak sütlü filre kahve ( ders çalışacağım :) )

30 dk bisiklet

KALORİ: 1074

Merhaba canım kilon 55 olmuşken kimsenin dediğini takmaya gerek yok bence :) 34 bedene giremedin diye de üzülme eminim şu an bile çok iyisindir ama hedefin o ise onu da yaparsın merak etme :)

Bugün yeniden tartıldım ve yarın bomba gibi dönüyorum. İkinci başlangıç 56.8, hedef yine sağlıklı beslenerek 50 kilo
tekrar dönmüşsün ne güzel ne güzel seni takipteyim bırakıp gitme tamam mı:) bende dün isveçe başladım bakalım hayırlısı verelim hep birlikte şu lanet kiloları:)

1.GÜN

İzin günüm olduğu için 9'a kadar uyudum. 9'da çıktım yatağımdan hava kapkaranlık! yağmur yağış dinlemedim içtim koca bardak suyumu attım kendimi dışarı. 9.15-10.00 arası 45 dakika boyunca tempolu yürüdüm.
Ev ahalisinin kalkmasını bekledim, kahvaltı hazırlandı derken saat oldu 11.00 ve bende bugün 2 öğün yapmaya karar verdim. Kahvaltı da kendimi çok kasmadım çünkü hem yürüyüşümü yaptığım için içim rahattı hemde pazar kahvaltıları ailem için büyük keyif.
Kan yapar umuduyla az yağda pişmiş ciğer, 4-5 zeytin, 20 gr kadar peynir, domates yedim 2 dilim tam buğday ekmeğimle. Son olarak yarım dilim ekmeğe kendi yaptığım fıstık ezmesi ve bal sürdüm birer tatlı kaşığı.
14.30'da ara öğün niyetine şekersiz yarım yağlı sütle hazırlanmış filtre kahve.
Akşam ise ızgara tavuk ve salata yiyeceğim.
günü ise 45 dakika kondisyon bisikletine binerek tamamlayacağım.

Pazartesi ve Salı tam bir kabus. Mide bulantısı, 10 gün rötar yapan reglin adamı duvardan duvara vuran ağrısı. 2. ve 3. Günün sadece adı olsun. Yazamam çünkü ne yedim ne içtim farkında bile değilim!

4.GÜN
Sabah 8.00'da uyandım koca bir bardak su ve ardından 45 dakika kondisyon bisikleti.
Kahvaltı:
09.00'da haşlanmış yumurta, 40 gr beyaz peynir, 4 zeytin, domates ve 1.5 dilim tam buğday ekmeği.
Öğle: Yemek için zaman bulamayacağımı bildiğim için evde 1.5-2 dilim kadar tam buğday ekmeği ile domatesli-peynirli sandviç yapmıştım. saat: 13.00
Ara öğün: Eğer ekmeği biraz fazla yersem çok acıkıyorum. bunu not ettim! 16.00'da wasa ve sütlü şekersiz kahve
Akşam: Etli nohut, yoğurt ve baktım doymuyorum 2 kaşık da bulgur pilavı.
ve günü 45 dakika kondisyon bisikleti ve 3X20 set squat ve 3X20 set mekik ile kapatıyorum.

Alınan Kalori: 1256
Harcanan Kalori: 416

speedyy canımm nasılsın:)) wasa tok tutuyor mu yada eti form suntalar gibi mi hiç almadım da

speedyy canımm nasılsın:)) wasa tok tutuyor mu yada eti form suntalar gibi mi hiç almadım da

Günaydıın :) iyiyim sen nasılsın? Ara öğün için güzel bir tercih bence. Ben tatlı olanından yemiştim dün kahvemin yanında; tahıllı, kızılcıklı, bademliydi. Enerjim çok düşmüştü, keyifsizdim çok iyi geldi

bende iyiyim devam ediyorum işteyim:) sen kaç kilo oldun canım? nasıl gidiyor kafana göre mi besleniyorsun yoksa uyguladığın bir şey var mı?

bende iyiyim devam ediyorum işteyim:) sen kaç kilo oldun canım? nasıl gidiyor kafana göre mi besleniyorsun yoksa uyguladığın bir şey var mı?
haftada 1 tartılmayı planlıyorum o yüzden henüz tartılmadım. Hani sağlıklı olmayanı hep biliriz ve inatla yeriz ya ( paketli yiyecekler, şeker, beyaz un, pirinç pilavı, vs) onlardan uzak durmaya çalışıyorum. Öğün atlamıyorun ve porsiyonlarımı küçülttüm. Proteinden kaçmıyorum yağ da abartmamak şartıyla yiyorum ama karbonhidratdan uzak durmaya çalışıyorum.
Belirli bir listem olmadığı için kontrolü sağlamak adına da kalori sayıyorum, maksimum 1200 kalori almayı ve bunun 400 kadarını sporla yakmayı hedefliyorum.
Yine bu şekilde rahatlıkla 5 kilo vermiştim, şimdi yaklaşık olarak son 5 kilomdayım. biliyorum ki biraz daha zor olacak bu kez. Yine aynı sistemle ilerleyip duruma göre aralarda detoks yapmayı planlıyorum. cumartesi tartılacağım, eğer tartıda oynama yoksa süt-muz detoksu ya da saf protein günü yapacağım

Back
X