• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Kilo vermek isteyenlerin günlüğü olsun :)

hiç yok :) su içmede problemim yok su içmeyi seviyorum ama bitki çaylarını özellikle şekersizken hiç sevmiyorum

hiç yok :) su içmede problemim yok su içmeyi seviyorum ama bitki çaylarını özellikle şekersizken hiç sevmiyorum

ama çok faydasını görürsün emin ol ben bir ara çok kilo verdim bitki çaylarıyla. yeşil çay,tarçınlı su, 7 otlu çay, biberiye... birde arada form çay :32:

mesela sabah aç karnımla biberiye ve yeşilçay demledim içtim
akşam yemekten sonra bir rezene bir tutam biberiye ve 1 çubuk tarçın demleyip içtim.

sonra biraz meyve salatası (elma,çilek ve kayısı)

1 saat öncede şekersiz nescafe içtim ama bir daha akşam kahve içmemeye özen göstericem.:31:

Son düzenleme:
Günaydınlar.. Bende zayıflama maratonundayım 1ayı aşkın süredir, başka bi grupla zayıflıyoruz ama burası da dikkatimi çekti bi uğrayayım dedim:) arada buraya da takılmayı düşündüm:) bende toplamda 10 kilo vermeyi düşünüyordum şu an 5 kilo verdim geriye kaldı 5 kiloherkesin hayırlısıyla pıtır pıtır kilolarını vermesini temenni ederim:)

günaydın canım benimde ilgimi çekti topiğin özellikle zayıflama kürlerini merak ediyorum özel yaptıgın bişiler varsa paylaş burda takipteyim seni sıkı sık girmesemde okuyacagım yazdıklarını... bide pulbiberli yoğurduna nane ve keten tohumu ekle 1 cay kaşıgı daha cok faydasını görürsün...ben öle yiyorum...hemde harika bi tadı oluyo...bitki çaylarını bence içmeye calış mesela yeşil çayın nane ve limonlusu var tadi cok güzel seversin eminim

Günaydınlar.. Bende zayıflama maratonundayım 1ayı aşkın süredir, başka bi grupla zayıflıyoruz ama burası da dikkatimi çekti bi uğrayayım dedim:) arada buraya da takılmayı düşündüm:) bende toplamda 10 kilo vermeyi düşünüyordum şu an 5 kilo verdim geriye kaldı 5 kiloherkesin hayırlısıyla pıtır pıtır kilolarını vermesini temenni ederim:)

hoşgeldin canım her zaman beklerim, ne güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin. bildiklerini bizle paylaşırsan çok sevinirim:16:

günaydın canım benimde ilgimi çekti topiğin özellikle zayıflama kürlerini merak ediyorum özel yaptıgın bişiler varsa paylaş burda takipteyim seni sıkı sık girmesemde okuyacagım yazdıklarını... bide pulbiberli yoğurduna nane ve keten tohumu ekle 1 cay kaşıgı daha cok faydasını görürsün...ben öle yiyorum...hemde harika bi tadı oluyo...bitki çaylarını bence içmeye calış mesela yeşil çayın nane ve limonlusu var tadi cok güzel seversin eminim

günaydın tatlımm. evet pul biber dışında kekikte atıyorum dün evde yoktu aldım. arkadaşım kekik çayıyla güzel kilo verdi. ben çayları yapıp termosa koyuyorum gidip gelip içiyorum. birde ben goji berry meyvesi tüketiyorum. bir avuç çayımla beraber. bunla ilgili konumda var

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/606996-goji-berry-katilmak-isteyen-varmi.html

seni beklerim buraya sende bildiklerini paylaş daha verimli oluruz. sen kaç kilo vermek istiyorsun :16:

evet bir 20 tane goji berry yedim üzerine 7 otlu çayıma attığım bir tutam biberiye çayımı içtim.
öncesinde bir bardak su içmiştim.

bugün geç kalktım şimdi kahvaltı hazırlayacağım bol yeşilikli bir salata (salatalık,domates ve maydanozlu)
haşlanmış yumurta yiyecegim
şekersiz çay
peynir yemem (yumurta yediğimde peynir yemiyorum)

3-4 tane zeytin

:16:

öğleden sonrası için az zeytin yağlı taze fasulye koydum bile ocağa yanında bol pul biberli ve kekikli yoğurt birazda zencefil ve zerdaçal koyacağım :56:

Son düzenleme:
kuzum hoşgeldin, seni özledim ...

bana katılsana beraber yapalım :16:

neler yapıyorsun nerelerdesin bakim sen:52:

Buralardayım canım benim:) Eskisi gibi pek takılamıyorum kadınlar kulübüne ama artık seni takip ederim:)
Ben yüzmeye de başladım. Bugün kahvaltıda istediğim her şeyi yedim. Ben akşam çok dikkat ediyorum. Bir de her gün kahvaltı yapamıyorum. Özlemişim kahvaltıyı:16:
Sen çaylarla kilo vermişsin Birde ben çay içebilsem sevmiyorum normal çayı bile pek sevmem. Ama deneyeceğim her şey formda kalmak için:46:

evet bir 20 tane goji berry yedim üzerine 7 otlu çayıma attığım bir tutam biberiye çayımı içtim.
öncesinde bir bardak su içmiştim.

bugün geç kalktım şimdi kahvaltı hazırlayacağım bol yeşilikli bir salata (salatalık,domates ve maydanozlu)
haşlanmış yumurta yiyecegim
şekersiz çay
peynir yemem (yumurta yediğimde peynir yemiyor

3-4 tane zeytin

:16:

öğleden sonrası için az zeytin yağlı taze fasulye koydum bile ocağa yanında bol pul biberli ve kekikli yoğurt birazda zencefil ve zerdaçal koyacağım :56:
Süpersin canım devam et::46::46::46::46:

canım yağ yakıyor bu pul biberli yoğurt.

sen kaç kilosun? bana katılmak istersen beklerim :34:

hımm bende yiyorum bi yerlerden duymuştum metabolizmayı hızlandırıyormuş diye kaldı aklımda ama iştah da açıyormuş.

ben şu an 66 500 üm.topiğimiz 11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :) başlıklı.

Buralardayım canım benim:) Eskisi gibi pek takılamıyorum kadınlar kulübüne ama artık seni takip ederim:)
Ben yüzmeye de başladım. Bugün kahvaltıda istediğim her şeyi yedim. Ben akşam çok dikkat ediyorum. Bir de her gün kahvaltı yapamıyorum. Özlemişim kahvaltıyı:16:
Sen çaylarla kilo vermişsin Birde ben çay içebilsem sevmiyorum normal çayı bile pek sevmem. Ama deneyeceğim her şey formda kalmak için:46:

Süpersin canım devam et::46::46::46::46:
canımsın sen yaa, kuzu seni arayacağım bu hafta konuşacaklarım var. :16:

hımm bende yiyorum bi yerlerden duymuştum metabolizmayı hızlandırıyormuş diye kaldı aklımda ama iştah da açıyormuş.

ben şu an 66 500 üm.topiğimiz 11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :) başlıklı.

tamam bende sana misafir olayım, okumuştum bu başlığı hemen bakıyorum sayfaya, seni takipteyim. evet metabolizmayı hızlandırdığı için acıkıyor olabilir insan zaten buda çok güzel. :10:

demin 1 bardak acaili form çay içtim,15 dakika sonra 2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye ve 2 kaşık pul biberli,kekikli yoğurt yedim.

akşama 20 taneye yakın goji berry üzerine ılık su .

15 dakika sonra

1 bardak sütle mısır gevreği yiyeceğim tam 6 da sonra 1 elma ve tarçınlı yeşilçayımı içeceğim :7:

merhaba arkadaşım bende 65 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum aranıza alırmısınız benide 29 yaşındayım ev hanımıyım ve 2 kız annişiyim....

merhaba arkadaşım bende 65 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum aranıza alırmısınız benide 29 yaşındayım ev hanımıyım ve 2 kız annişiyim....

hoşgeldinnnnnn ne demek alındın bile aramıza :16:

anneler günün kutlu olsun. :49:

hergün düzenli olarak ne yediğini yazacaksın canım ve en geç saat 7 ye kadar yemek işini bitirmiş olacaksın.
bitki çaylarıyla ve sporla destekleyeceğiz VEEEE BAŞARACAĞIZ :29:

varmısın bizleee :9:

varım tabiki canım teşekkür ederim ..sizlerinde anneler gününüz kutlu olsun bugün kahvaltıda kızartma yedim malesef o yüzden tam başladım sayılmaz diyete ama akşam 7 den sonra bişey yemeyip sabah tam anlamıyla bağlanacağım size inşallah.. spora da akşam başlayabilirsem yazarım hadi hayırlı olsun ..

bu arada uyguladığınız özel bi program varmı diyet listesi falan yada önereceğiniz etkili bi yöntem rica etsem..:17::17:

bu arada uyguladığınız özel bi program varmı diyet listesi falan yada önereceğiniz etkili bi yöntem rica etsem..:17::17:

canım geçen hafta diyetisyen için kan verdim ama sonra gitmedim.

zaten arkadaşım gitmişti hep yanı şeyler.
insanın kendini bilerek yemesi daha doğru diye düşünüyorum.

bak ben şöyle besleniyorum;

kalkıyorum bir bardak su içip çayımı hazırlıyorum.

biberiye koyuyorum 1 tutam ve içine ya yeşil çay, ya rezene veya kekik,7 otlu çay koyuyorum bir tanede çubuk tarçın. 5 dk demleniyor

içiyorum ve yanına 20 tane goji berry i yiyiyorum.
sabahları 1 yumurta yarım dilim kepekli ekmek (1 tane değil yarım !)
eğer yumurta yemiyeceksen 1 dilim olabilir,
3-4 zeytin ve salatalık domates falan.
şekersiz çay birde yada süt.

öğlen 2 kaşık sebze yemeği ,2-3 kaşık yoğurt (pul biber,kekik) bazende zencefil ve zerdaçallı yoğurt
EKMEK YOK...

akşam 6 ya doğru yine bitki çayımı hazırlıyorum ardından yağsız el kadar tavuk gögsü salata
yada mısır gevreği.

2 saat sonra elma, bitki çayım yine.

ve BOL BOL SU...

Son düzenleme:
Ben sabah dışında kepeklide olsa hiç ekmek yemiyorum ekmeğin hiçbir çeşidi bana yaramıyor :50:

Son düzenleme:
canım geçen hafta diyetisyen için kan verdim ama sonra gitmedim.

zaten arkadaşım gitmişti hep yanı şeyler.
insanın kendini bilerek yemesi daha doğru diye düşünüyorum.

bak ben şöyle besleniyorum;

kalkıyorum bir bardak su içip çayımı hazırlıyorum.

biberiye koyuyorum 1 tutam ve içine ya yeşil çay, ya rezene veya kekik,7 otlu çay koyuyorum bir tanede çubuk tarçın. 5 dk demleniyor

içiyorum ve yanına 20 tane goji berry i yiyiyorum.
sabahları 1 yumurta yarım dilim kepekli ekmek (1 tane değil yarım !)
eğer yumurta yemiyeceksen 1 dilim olabilir,
3-4 zeytin ve salatalık domates falan.
şekersiz çay birde yada süt.

öğlen 2 kaşık sebze yemeği ,2-3 kaşık yoğurt (pul biber,kekik) bazende zencefil ve zerdaçallı yoğurt
EKMEK YOK...

akşam 6 ya doğru yine bitki çayımı hazırlıyorum ardından yağsız el kadar tavuk gögsü salata
yada mısır gevreği.

2 saat sonra elma, bitki çayım yine.

ve BOL BOL SU...

teşekkür ederim canım bu goji beri yi nerden bulabiliriz bide faydası nedir acaba bide 7 oylu çayın içinde neler var aktardan 7 otlu diye mi alacağız..çok soru sordum kusura bakma canım :17::17::17:

Back
X