• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Kilo vermek isteyenlerin günlüğü olsun :)

teşekkür ederim canım bu goji beri yi nerden bulabiliriz bide faydası nedir acaba bide 7 oylu çayın içinde neler var aktardan 7 otlu diye mi alacağız..çok soru sordum kusura bakma canım :17::17::17:

evet canım aktarlarda ben 100 yada 150 gr almıştım pahalı çünkü kilosu 60-80 tl arası değişiyor.

7 otlu çayı ben doğadan alıyorum aktardan değil canım. 20 li poşet çay.

ne kusuru canım ya aklına takılan ne varsa sor :16:

Son düzenleme:
evet canım aktarlarda ben 100 yada 150 gr almıştım pahalı çünkü kilosu 60-80 tl arası değişiyor.

7 otlu çayı ben doğadan alıyorum aktardan değil canım. 20 li poşet çay.

ne kusuru canım ya aklına takılan ne varsa sor :16:

çok sağol canım bugün spora başlayım yarın daha dikkatli beslenip paylaşacağım buradan...
sana da kolay gelsin :16::16:

mısır gevreğimi hazırlamıştım yarısını yedim, diğer yarısını da yerim diye masaya koydum hamur gibi olmuş içim almadı attım :50:

2 kaşık taze fasulye 2 bardak az tuzlu ayran içtim. :39:

artık istesemde yiyemiyorum tuhaf :26:

1 saat sonra da koca kupa biberiyeli yeşilçay yaparım kendime :7:

günaydııınnnn canım bende az önce kalktım ve birazdan kahvaltımı yapacağım yediklerimi içtiklerimi yazarım ....

günaydııınnnn canım bende az önce kalktım ve birazdan kahvaltımı yapacağım yediklerimi içtiklerimi yazarım ....

günaydınnnnn tatlımmm :16:

bende 1 bardak su. sonra biberiyeli yeşilçay yaptım 20 tane goji berry yedim şimdi çayımı içiyorum.
bugün geciktim...

birazdan 2 yumurta domates ve zeytin yerim şekersiz çay ile :39:

afiyetler olsun canım bende yediklerimi yazayım
sabh 1 büyük bardakla ılık sirkeli su içtim ardından 1 kupa az sütlü şekersiz nescafe
kahvaltıda 1 dlim kepek ekmeği ::(bimin uzun dilimli ekmeğinden :)
1 kupa yeşilçay
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 küçük domates
bir çatal beyaz peynir
birkaç. çatal labne
az kıvırcık
şimdide 2. yeşil çayımı içiyorum inşallah istikrarlı bi şekilde devam ederiz....
bu arada sabahki kilom 65.4 kg :43::43:55 olmazsa 57 olmak istiyorum
:97::97:

sabh 1 büyük bardakla ılık sirkeli su içtim ardından 1 kupa az sütlü şekersiz nescafe
1 kupa yeşilçay
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 küçük domates
bir çatal beyaz peynir
birkaç. çatal labne
az kıvırcık
şimdide 2. yeşil çayımı içiyorum inşallah istikrarlı bi şekilde devam ederiz....

kahvaltın gayet sağlıklı canım, sakın bozma bunu. gün içinde kepeklide olsa ekmeği minimum seviyede tut (ben hiç yemiyorum)

öğlen birşey hazırladın mı yada düşündünmü, bol bol su iç.

sabırla gidecek bunlar, kilolarımız bize birden bire gelmedi ki canım. haziranın ortasına kadar dilediğimiz kiloya geleceğiz Allah'ın izniyle :16:

ev işi falan yapacakmısın?

benim hiç keyfim yok bugün çok durgunum :50:

Son düzenleme:
1 kupa yeşilçay
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 küçük domates
bir çatal beyaz peynir
birkaç. çatal labne
az kıvırcık

birde her gün tartılma canım. 10 günde ya da haftada bir tartıl :34:

kahvaltın gayet sağlıklı canım, sakın bozma bunu. gün içinde kepeklide olsa ekmeği minimum seviyede tut (ben hiç yemiyorum)

öğlen birşey hazırladın mı yada düşündünmü, bol bol su iç.

sabırla gidecek bunlar, kilolarımız bize birden bire gelmedi ki canım. haziranın ortasına kadar dilediğimiz kiloya geleceğiz Allah'ın izniyle :16:

ev işi falan yapacakmısın?

benim hiç keyfim yok bugün çok durgunum :50:

teşekkür ederim canım bende tam onu düşünüyodum öğlen ne yesem diye daha karar veremedim ..
iş yapamayacağım canım eşim nöbetten geldi uyuyo onu rahatsız etmek istemiyorum...
sen neden durgunsun diyetten dolayımı inşallah önemli bişey değildir ....
sen ne yiyeceksin öğleye bi fikir ver bana da:))

aslında ikimizin aynı gün tartı günü olsa daha iyi olur canım bi rekabet havası yaratalım mesela her pazartesi tartılıp burda yazalım yaptığımız diyet işe yarıyomu anlarız...

tamam anlaştık öyle yapalım benim tartım yok, alsam iyi olacak :26:

eczaneden yada bir yerden tartılırım, hatta tartı alayım :52:

haftaya pazartesi günümüz :29:

öğlen evde olup olmayacağım meçhul ama çorba ve salata yapacağım. akşama da onları yerim. (ekmeksiz)

yarın için kendime tavuk göğsü haşlarım bugün.

eşimin bazı durumları var bugün neticelenmesini bekliyoruz.

ruh gibiyim bugün :14:

tamam anlaştık öyle yapalım benim tartım yok, alsam iyi olacak :26:

eczaneden yada bir yerden tartılırım, hatta tartı alayım :52:

haftaya pazartesi günümüz :29:

öğlen evde olup olmayacağım meçhul ama çorba ve salata yapacağım. akşama da onları yerim. (ekmeksiz)

yarın için kendime tavuk göğsü haşlarım bugün.

eşimin bazı durumları var bugün neticelenmesini bekliyoruz.

ruh gibiyim bugün :14:
anlaştık canım eşinin durumlarıda inşallah gönlünüzce neticelenir hayırlısı olsun hakkınızda..çorba salata çok güzel bi seçim hele ekmeksiz se....

anlaştık canım eşinin durumlarıda inşallah gönlünüzce neticelenir hayırlısı olsun hakkınızda..çorba salata çok güzel bi seçim hele ekmeksiz se....

Allah razı olsun canım. evet çorba salata hemde ekmeksiz zaten belirttim ya diyetim de hiç ekmek yok. bir kase çorba ve semiz otu salata yapacağım.( belki bir bardak tuzsuz ayran)

ekmek yemeyince kendimi hafif hissediyorum. artık az yemeye alıştım dün yemeğim o kadar az olmasına karşın çok zor bitirdim. :nazar:

bence sağlıklı yaşam için az yemek zinde ve fit kalmak elimizde :29:

Son düzenleme:
gidiyim kendime şekersiz bir kahve yapayım içermisin tatlım ? $kahve.webp

Kızlar merhabalar:) klasik günlük menümü yaziim ufacık da sizlere bi tavsiyede bulunym nacizane:) sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,1tatlı kaşığı salça,1haşlanmış yumurta,2dilim salam ve Yeşilçay
Öğlen yiyeceğimi de yaziim: yağsız yoğurtla yaptığım ton balıklı hardallı salata,yanındaki ice tea
Akşam: yağsız fırın poşetinde tavuk, 1kase yoğurt, Zero
Akşamda biraz çilek yerim ve Yeşilçay ve formçay

Günlük genelde menüm böle oluyo akşamları ya tavuk ya et ya balık ya hindi yapıyoru. Yağsız fırın poşetinde yada yağsız köfte yapıyorum yada sebze arada yediğimde 1tatlı kaşığına yaptığım zeytinyağıyla pişirip yiyorum ekmek hiç yemiom bide pilav makarna da hiç yemiom.. Kızlar sabahları yulaf kepeğinden krep yapıyorum kocaman oluyo 2kaşık yulaf kepeğiyle yapıom kocaman oluyo ve hem doyurucu hem lezzetli hemde az kalorili oluyo size de tavsiye ederim eğer isterseniz tarifini verebilirim:) protein ağırlıklı beslenmek bana çok fazla fayda verdi uzun zamandır böle besleniyorum arada dondurma falan da yediğim oluyo yada kaçamaklarım oluyo ama baya inceliyor insan:)

Back
X