Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cok güzel olur ama benim evimde tarti yok ancak ekimde bu haftalik kilo bildirimine katilabilirimKizlar biz de kendimize bi tarti günü yapalim.bence cuma olabilir.haftasonu abartirsak ya da biraz kacirirsak pazartesi tarti fazla gösterir motivasyonumuz düser.cuma ortak kilo bildirelim.bi de bi cizelge yapiyorlar ya.tarih tarih kilolar toplu olarak yaxiliyor.o da süper bence.ben simdiki gibi olunca kim kac kilo verdi anlayamiyorum.zor oluyor ama bu çizelgeyi nasil yapicaz bilmiyorum ben.burda yeni sayilirim.bilen varsa yapalim ne dersiniz şekerler....
Tm geldim canim el birligiyle bu kilolari def edelim insallahh
ay yook evli degilim :) haliyle cocuk da yok, ögrenciyim ben :)
Bende 19 yaşında bir ogrenciyim :) boyum 1.64 kilom 64.8 hedef 56 :) aksam yemegi biraz da kacta yattigimiza bagli aslinda benimki gece 3 u buluyor e ogleyide 1.30 da yedigim icin 7 mantıklı gibi geldi bana daha erken yatiyorsaniz 6yi gecirmemekte fayda var bence. Bu arada ödem çayı nasıl oluyor canim ayrıntılı anlatir misin kac lt suya ne kadar malzeme koyuyorsun ne kadar bekletiyorsun bende denemek istiyorum
Kızlar ben de geldim. Benim de saglik problemlerinden dolayi moral bozuk.Eee tabi bendeniz moral bozulunca şişenlerdenim.3-4 kilo aldim.ama sizle şöyle bi 10 kilo versem süper olurdu.ben de bugün yediklerime dikkat ederek kendimce başlangıç yapmıştım.
Neyse cok konustum.kendimle ilgili bilgileri vereyim.
Boy:1.64
Kilo:64
Çocuk:5 yaşında oğluş
Meslek:ögretmen
geldimm :) 2 ayda 8 kilo gitti ama bi 4 -5 kilo kaldı.isveçle umarım gider.yarın başlangıç![]()
Iyi aksamlar hanimlar.. bende araniza katilmak istiyorum cunku son 10 kilom kaldi .. bende 22.07.2015 saglikli beslenmeye basladim yani yediklerimi azalttim.. baslangic kilom 74.5 simdi 65.5 9 kilo verdim toplamda 1 ay 2 haftalik surecte .. 1 bucuk haftadir kilom durmus vaziyette .. cunku 1 haftadir spor yapmiyorum vucudum yoruldu.. evde bolgesel hareketler yapiyorum squat ,plank , mekik ... vs..
Ama su 10 kiloyu verip 56 kilo flan olasim var 6 aylik tatli mi tatli oglum vardogumdan sonra gobegim kaldi onu eritmek istiyorum ..
Merhaba arkadaşlar benimde başlangıçta 68.6 kiloyu gösterdi tarti isvec diyetimin bugün 9.günündeyim 62.5 çıktım çok mutluyum benim de hedefim öncelikle 58 kiloya düşmek ama 4 gün kaldı zaten 4 kilo imkansız gibi 60 a düşüp 58 i 1 hafta da kendim az yiyerek vermeyi düşünüyorum umarım olur sizlere de sabır diliyorum![]()
İnşallah cok teekkur ederim hepimiz vericez ınsallah ☺
Kızlar Merhaba herkes görmez belki cumaları tartı günü yapıp liste yapalım diyoruz kim ne kadar vermiş napmis görelim diyoruz katılacak misiniz liste işi bende takipi iki kişi yapalım biri daha gönüllü olursa bu işte şevkle devam edelim yarından itibaren cevap lütfenSelam kızlar bende isveç diyetine başlamak istiyorum başlangıç kilom 62 inşallah bayrama kadar 55 olurum
Kesinlikle öyle canım ateş anca bir iki yüreği düşüp kor oluyor bizlerde sadece allahım yardım etsin.. zaten öyle yapacaksın cnm akşamdan kaynat şişeye doldur buzdolabında beklet uyanır uyanmaz iç limonata gibi oluyor şekersiz ya zaten herkes katilmicak galiba buz katilanlarla yapalım derim ben az kişi olduğumuz için ben hal ederim zaten aynen bende öyle günde 4 5 kez üstümde buluyorum kendimi bugun tartilalim o zaman yazalım biz ve yedigimizi ictigimizi yazalım hergün vakit buldukça gram gram verelim kalıcı ve sağlıklı olsun ki sarkma derdiyle ugrasmayalim bide demi amaCanim bence de agir ama emin adimlarla gitmek lazim.biz bir anda gitsin istiyoruz o da bizi strese sokuyor.şu tartiyi öncelikle banyodan almam lazim günde 5 kere bile cikiyorum.ben inat ettikce de kilo gitmiyor.
Benim de gözler şiş balon gibi ağlamaktan elden ne gelir diyorum.ögrencilerime kardeşliği ögretmekten başka.
Allahim analara babalara eşlere ve evlatlarina sabir versin.zor cok zorrrrrr....
Ateş asıl gercekten düstügü yeri yakıp kavurup geciyor.
Yalan dünyada kendimize uzak hedefler koyacagimiza gr gr verelim ama yeter ki verelim.Benim bünye resmen dalga geciyor.benimle inatlasiyor.bu aralar yesil cay falan icmez oldum.bi de en yakin zamanda elma limon tarcin kaynaticam da onu ben escumehcim aksamdan yapip ertesi gun icsem olur mu.sabahlari taze taxe yapmam zor da.
Bi de escumehcim bu takip fikri benden cikti ama ben yardimci olabilir miyim emin degilim.okullar acildiginda cok yogun olurum okul kurslar teog derken birax zor gorunuyor benim icin.