10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Bende dort gibi ara ogun yaptim yarim kase az yagli yogurt ve yulaf kepegini karistirip yedim simdide 3 incir biraz cilek yedim ilerleyen saatlerde belki bir parca izgara tavuk yiyebilirim bugün baya hafif şeyler yedim çünkü acikabilirim

Beni bugün komsularla aksam gözleme partimiz vardi.aksam bir gözleme ve biraz katmerle iş çıgırından cıktı.

Bende basbaya tatil günü yaptim ya misir cekirdek biraz ekmek tavuk saptirdim baya ama ihtiyacim varmis sanirim motive oldum yarin sporla beraber tam gaz yeniden devamm

Herkesle re Merhaba bugün tartım 66.600 gösterdi şükürler olsun yarına saçmalama yapmasa yani ben ipin üçünu birakmazsam sabah bir simit ve şekersiz çay içtim ogleden küçük bir magnum dondurma yedim küçük ama yani aksama da sebze çorbasi inşallah ideal olur bana

ben geldiim :) ay sabahtan beri sokaklardayim ondan ancak yazabildim, kahvalti bile etmedim düsünün.
veee bugun tartildim, güncel kilom 68.4 :KK68: 1 haftada 1 kilo daha vermisim ve bugun diyetimin 1. ayi bitti, toplamda 3.1 kilo vermis bulunmaktayim. 15 günde 1 ödül günüm oluyor benim o yüzden yarin ödül günüm :KK76::KK76:

sabah uyaninca 9 gibi
1 adet kuru incir yedim, (iyiki de yemisim baska hic bir sey yiyemedim sonra)

saat 13`de
2 adet taze incir attim agzima (ancak firsat oldu)

saat 14:15
1 adet sütlü simit (normal simitten daha kücük oluyor bide daha yumusak oluyor)
1 domates, 1 salatalik (z.yagli)
yarim kk ezine,
2 tatli kasigi süzme yogurt
(bu ögünüm hem kahvalti hem aksam yemegi gibi olucak artik, aksama acikirsam kavun, incir seftali falan yiycem)

Kizlar biz de kendimize bi tarti günü yapalim.bence cuma olabilir.haftasonu abartirsak ya da biraz kacirirsak pazartesi tarti fazla gösterir motivasyonumuz düser.cuma ortak kilo bildirelim.bi de bi cizelge yapiyorlar ya.tarih tarih kilolar toplu olarak yaxiliyor.o da süper bence.ben simdiki gibi olunca kim kac kilo verdi anlayamiyorum.zor oluyor ama bu çizelgeyi nasil yapicaz bilmiyorum ben.burda yeni sayilirim.bilen varsa yapalim ne dersiniz şekerler....

escumeh ve bayanbaloncuk tebrik ediyorum sizii :KK9::KK9::KK9::KK9:başarılarınızın bu şekilde devamını diliyoruum :cool: heyhattt çizelge bencede çok mantıklı ama nasıl yapılıyor bende bilmiyorum. evet bugün hep dışardaydım ama günüm mükemmel geçti, sabah kahve öğlen bir iki parça marul yağsız maydanozlu iki yumurtayla omlet akşamıda dışarda yedim tavuklu salata, tavuk biraz soslu ve yağlıydı ama bişey olmaz heralde yaklaşık 3 saat yürüdüm bugün vee 2.5 lt su içtim yatana kadar 3.5 a tamamlayacağım onu iyiyiz çok şükür :KK5:

sabah uyaninca 9 gibi
1 adet kuru incir yedim, (iyiki de yemisim baska hic bir sey yiyemedim sonra)

saat 13`de
2 adet taze incir attim agzima (ancak firsat oldu)

saat 14:15
1 adet sütlü simit (normal simitten daha kücük oluyor bide daha yumusak oluyor)
1 domates, 1 salatalik (z.yagli)
yarim kk ezine,

2 tatli kasigi süzme yogurt

saat 18:35
3 adet taze incir,
1 adet seftali

günümü bu sekilde kapatiyorum :), bugun pilates yok, 20 dk bisiklet bindim.

Kizlar biz de kendimize bi tarti günü yapalim.bence cuma olabilir.haftasonu abartirsak ya da biraz kacirirsak pazartesi tarti fazla gösterir motivasyonumuz düser.cuma ortak kilo bildirelim.bi de bi cizelge yapiyorlar ya.tarih tarih kilolar toplu olarak yaxiliyor.o da süper bence.ben simdiki gibi olunca kim kac kilo verdi anlayamiyorum.zor oluyor ama bu çizelgeyi nasil yapicaz bilmiyorum ben.burda yeni sayilirim.bilen varsa yapalim ne dersiniz şekerler....
ay cok güzel olur ama benim evimde tarti yok ancak ekimde bu haftalik kilo bildirimine katilabilirim

Süpersiniz kızlar bencede tartı günü yapalım derim bende anlamıyorum kim ne kadar verdi kimler online gruptaysa yarın tartilalim ve yazalım bende not edim o zaman haftaya cuma yine veririz ben yine eski kilolar yeni kilolar yazarım kim ne kadar vermiş hepimiz görmüş oluruz

Tm geldim canim el birligiyle bu kilolari def edelim insallahh

ay yook evli degilim :) haliyle cocuk da yok, ögrenciyim ben :)

Bende 19 yaşında bir ogrenciyim :) boyum 1.64 kilom 64.8 hedef 56 :) aksam yemegi biraz da kacta yattigimiza bagli aslinda benimki gece 3 u buluyor e ogleyide 1.30 da yedigim icin 7 mantıklı gibi geldi bana daha erken yatiyorsaniz 6yi gecirmemekte fayda var bence. Bu arada ödem çayı nasıl oluyor canim ayrıntılı anlatir misin kac lt suya ne kadar malzeme koyuyorsun ne kadar bekletiyorsun bende denemek istiyorum

Kızlar ben de geldim. Benim de saglik problemlerinden dolayi moral bozuk.Eee tabi bendeniz moral bozulunca şişenlerdenim.3-4 kilo aldim.ama sizle şöyle bi 10 kilo versem süper olurdu.ben de bugün yediklerime dikkat ederek kendimce başlangıç yapmıştım.
Neyse cok konustum.kendimle ilgili bilgileri vereyim.
Boy:1.64
Kilo:64
Çocuk:5 yaşında oğluş
Meslek:ögretmen

geldimm :) 2 ayda 8 kilo gitti ama bi 4 -5 kilo kaldı.isveçle umarım gider.yarın başlangıç :KK70:

Iyi aksamlar hanimlar.. bende araniza katilmak istiyorum cunku son 10 kilom kaldi .. bende 22.07.2015 saglikli beslenmeye basladim yani yediklerimi azalttim.. baslangic kilom 74.5 simdi 65.5 9 kilo verdim toplamda 1 ay 2 haftalik surecte .. 1 bucuk haftadir kilom durmus vaziyette .. cunku 1 haftadir spor yapmiyorum vucudum yoruldu.. evde bolgesel hareketler yapiyorum squat ,plank , mekik ... vs..
Ama su 10 kiloyu verip 56 kilo flan olasim var 6 aylik tatli mi tatli oglum var :KK66: dogumdan sonra gobegim kaldi onu eritmek istiyorum ..

Merhaba arkadaşlar benimde başlangıçta 68.6 kiloyu gösterdi tarti isvec diyetimin bugün 9.günündeyim 62.5 çıktım çok mutluyum benim de hedefim öncelikle 58 kiloya düşmek ama 4 gün kaldı zaten 4 kilo imkansız gibi 60 a düşüp 58 i 1 hafta da kendim az yiyerek vermeyi düşünüyorum umarım olur sizlere de sabır diliyorum :KK46:

İnşallah cok teekkur ederim hepimiz vericez ınsallah ☺

Selam kızlar bende isveç diyetine başlamak istiyorum başlangıç kilom 62 inşallah bayrama kadar 55 olurum
Kızlar Merhaba herkes görmez belki cumaları tartı günü yapıp liste yapalım diyoruz kim ne kadar vermiş napmis görelim diyoruz katılacak misiniz liste işi bende takipi iki kişi yapalım biri daha gönüllü olursa bu işte şevkle devam edelim yarından itibaren cevap lütfen

Bugün beni uyku tutmadı yine planlar planlar derken saat bu saat olmuş bugün ayin 11 i olmuş hiç farkında olmadan herseye sıfırdan başlasam kendim için çok iyi olacak göbek ve fazlalık görmek istemiyorum çünkü ve bunu sağlıklı ve emin adımlarla yapmak istiyorum sanırım en büyük yanlisim bu oldu hiç bişe yemeden kilo verecegime inanmak aslında bu çok sacmaydi 10 günde mi geldi ki bu kilolar 10 günde gitsin niye bu eziyet kendime ruhuma haftada 1 kilo verim ama zevkle ve şevkle hayatı ve yaşamı kendime eziyet haline getirmeden sağlıklı beslenmeyi benimseyip kendimi bu yolda ilerletmem lazım ewt ewt en iyisi benim için bu altı üstü kaç 10 kilo fazlam var eski kilom 60 ama ben hayatım da görmediğim 58 i istediğim için 10 kilo fazlam var bu bu kadar dert mi bir anneyim Tw hergün evladinjn ölüm haberini alan anneleri gördükçe bu neyin çabası diyorum kendime bu neyin hırsı bir 10 kiloyu sırf fit anne desinler die sorun haline getirip 10 günde vermek istiyorum ya onlara ne diyeceklerdi evladı olmayan anne mi açılı anne mi yüreği yanan anne mi kafamda simsekler simsekler Allahım hiç bir anneyi evladiyla sinamasin yerimizin yurdumuzun anneligimizin esligimizin evlatliligimizin kullugumuzun kıymetini bilmeliyiz bilmeliyim hergün şükürler etmeli ruhumu beslemeliyim herşeyden önce anladım ki benim ruhum aç nefsim aç tokat gibi gerçekler yüzüme gelir hayat felsefem değişir bugün mutlu günler olsun...

Canim bence de agir ama emin adimlarla gitmek lazim.biz bir anda gitsin istiyoruz o da bizi strese sokuyor.şu tartiyi öncelikle banyodan almam lazim günde 5 kere bile cikiyorum.ben inat ettikce de kilo gitmiyor.
Benim de gözler şiş balon gibi ağlamaktan elden ne gelir diyorum.ögrencilerime kardeşliği ögretmekten başka.
Allahim analara babalara eşlere ve evlatlarina sabir versin.zor cok zorrrrrr....
Ateş asıl gercekten düstügü yeri yakıp kavurup geciyor.
Yalan dünyada kendimize uzak hedefler koyacagimiza gr gr verelim ama yeter ki verelim.Benim bünye resmen dalga geciyor.benimle inatlasiyor.bu aralar yesil cay falan icmez oldum.bi de en yakin zamanda elma limon tarcin kaynaticam da onu ben escumehcim aksamdan yapip ertesi gun icsem olur mu.sabahlari taze taxe yapmam zor da.
Bi de escumehcim bu takip fikri benden cikti ama ben yardimci olabilir miyim emin degilim.okullar acildiginda cok yogun olurum okul kurslar teog derken birax zor gorunuyor benim icin.

Canim bence de agir ama emin adimlarla gitmek lazim.biz bir anda gitsin istiyoruz o da bizi strese sokuyor.şu tartiyi öncelikle banyodan almam lazim günde 5 kere bile cikiyorum.ben inat ettikce de kilo gitmiyor.
Benim de gözler şiş balon gibi ağlamaktan elden ne gelir diyorum.ögrencilerime kardeşliği ögretmekten başka.
Allahim analara babalara eşlere ve evlatlarina sabir versin.zor cok zorrrrrr....
Ateş asıl gercekten düstügü yeri yakıp kavurup geciyor.
Yalan dünyada kendimize uzak hedefler koyacagimiza gr gr verelim ama yeter ki verelim.Benim bünye resmen dalga geciyor.benimle inatlasiyor.bu aralar yesil cay falan icmez oldum.bi de en yakin zamanda elma limon tarcin kaynaticam da onu ben escumehcim aksamdan yapip ertesi gun icsem olur mu.sabahlari taze taxe yapmam zor da.
Bi de escumehcim bu takip fikri benden cikti ama ben yardimci olabilir miyim emin degilim.okullar acildiginda cok yogun olurum okul kurslar teog derken birax zor gorunuyor benim icin.
Kesinlikle öyle canım ateş anca bir iki yüreği düşüp kor oluyor bizlerde sadece allahım yardım etsin.. zaten öyle yapacaksın cnm akşamdan kaynat şişeye doldur buzdolabında beklet uyanır uyanmaz iç limonata gibi oluyor şekersiz ya zaten herkes katilmicak galiba buz katilanlarla yapalım derim ben az kişi olduğumuz için ben hal ederim zaten aynen bende öyle günde 4 5 kez üstümde buluyorum kendimi bugun tartilalim o zaman yazalım biz ve yedigimizi ictigimizi yazalım hergün vakit buldukça gram gram verelim kalıcı ve sağlıklı olsun ki sarkma derdiyle ugrasmayalim bide demi ama

Merhabalar bugün sabah midem çok dolu his ettim o yüzden Türk Kahvesi ve biraz kuruyemiş yedim bugün tartı günü yaptim kendime 67.500 çıktım yine maalesef suyumu içiyorum şimdi de bol bol 62 yi görene kadar spor yok yapmicam ev işleri çocuk peşinde yeterli biraz verdikten sonra başlıcam spora inşallah

Selamlar temizliği yaptım 1 lt suyumu bitirdim yarım simit ve 2 bardak ayran içtim öğle menum bu birazdan da yığınla ütü yapcam is çok iş bitmio oyh

Back
X