10 kişilik akşam yemeği davetim

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
Kızlar yarın akşam 10 kişilik misafirim gelecek öncelikle ilk sorunum yemek masam küçük 6 kişilik ne yapmalıyım. Mutfak masamda 6 kişilik onuda mı salona alsam ki diye düşünüyorum ama çok tıkış pıkış olur. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. İkinci sorunumda ana yemek ne yapmalıyım?? Yardımlarınızı bekliyorum..

yere sofra ac:KK14:
fırında tavuk. yada köfte yap.
yanına patates kabak vs.de eklersin.
pilav , salata güzel olur:KK59:

bayan ve erkek karışıkmı misafirleriniz?

erkekler salonda bayanlar mutfaktaki masada yiyebilir..eşiniz erkeklerin ikramıyla sizde bayanlarla ilgilenirsiniz..

çay ve kahve muhabbetindede bir arada oturulur..

Canım öyle kalabalık geldikleri zaman ya mutfaktaki masaya alıcaksın kalanları ya da ikinci parti masa kuracaksın birinci parti yedikten sonra. Hangisi uygunsa öyle yap. Ama mutfak masasını açsan iki tarafa da yetişemezsin, en mantıklısı yaşlılar yesin daha genç olanlar beklesin sonra yesin o_O

yere sofra ac:KK14:
fırında tavuk. yada köfte yap.
yanına patates kabak vs.de eklersin.
pilav , salata güzel olur:KK59:

Yere açmak istemiyorum çünkü önemli misafirmer masada ağırlamak istemiyorum aile filan olsa sıkıntı değil ama

Canım öyle kalabalık geldikleri zaman ya mutfaktaki masaya alıcaksın kalanları ya da ikinci parti masa kuracaksın birinci parti yedikten sonra. Hangisi uygunsa öyle yap. Ama mutfak masasını açsan iki tarafa da yetişemezsin, en mantıklısı yaşlılar yesin daha genç olanlar beklesin sonra yesin o_O

Yaşlı yok ki hepsi bizim yaşıtlarımız en büyükleri 30 yaşında :)

Konuyu takipteyim, benimde yarın kalabalık misafirim geliyor yer sıkıntım yok ama yemek konusunda tereddütteyim. Fırın yemekleri her zaman benim kurtarıcım olmuştur.
Benim şimdilik menüm bu; mercimek çorbası
Etli kuru fasulye
Yaprak sarması
Pirinç pilavı yanında patlıcan kebabı
Tatlı olarak da gül tatlısı yapacağım..
Şimdiden kolay gelsin canım
Yer konusuna gelince de bir arkadaş söylemiş bayanlar ve erkekler ayrı yiyebilir, ya da masaları birleştirebilirsin

Back
X