Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arada kasik agrim var ama 2 gundur midemde kramp varKızlar bende 10 mart'ta olmuştum transfer ara ara bel ve kasık ağrım oluyor sizlerde durum ne?
Benimde böyle. Sol bacağım çekiliyor gibide oluyor. Kendimi dinlemek istemiyorum ama elde de değilKızlar bende 10 mart'ta olmuştum transfer ara ara bel ve kasık ağrım oluyor sizlerde durum ne?
Aynen benimde oluyor çekilme, her ağrının altında bir şey arar oldumBenimde böyle. Sol bacağım çekiliyor gibide oluyor. Kendimi dinlemek istemiyorum ama elde de değil
Bende öyleAynen benimde oluyor çekilme, her ağrının altında bir şey arar oldum![]()
21 Mart test günüm :)Arada geçiyor ağrılar sonra tekrar başlıyor. Bugün transfer sonrası 3. gün oluyor galiba ve açıkcası normal mi yoksa benim mi böyle diye merak ettim.
Test içşn en erken doktorlarınız ne dedi? Beklemektr en çok zorlandığım kısım bu bölüm oldu![]()
Benimde 22 mart dendi ilk ama pazara denk geldiği için siz 23 mart'ta yaptırıp o gün çıkan sonucu bize bildirin dediler21 Mart test günüm :)
Gerçekten çok zor.Benimde 22 mart dendi ilk ama pazara denk geldiği için siz 23 mart'ta yaptırıp o gün çıkan sonucu bize bildirin dedilerbeklemek çok zor Allah hepimize kolaylıkla sağlıklı hayırlı haberler nasip etsin
![]()
Transfer zormuydu benim transferim yarınGerçekten çok zor.sürekli belirti arayıp duruyorum aramamam lazım ama duramıyorum
![]()
Çiftse tutmuştur bence tutunma şansı artıyor zaten illaki biri tutmuştur.Herkese merhaba bende 12 martta transfer oldum umarım hepimiz pozitifi görürüz bende şu an hiç bi belirti yok sadece göğüslerim ağrıyor o da iğnelerden diye düşünüyorum çift transfer yapıldı belirti olmayınca tutmadı mı acaba diye çok stres yapmaya başladım
Hiç zorlanmadım. Çok kısa süren bir işlem. Ekrandan izledim hatta. Sadece tuvalete sıkışık olmak biraz sorun yaratabilir. Transfer sonrası 30 dk uzanıp sonra tuvalete gittimTransfer zormuydu benim transferim yarın![]()
Bnde 9 martta tek emroyo transfer oldum test alio yapmaya korkuyorum bndeKızlar 9 martta çift embriyo transferi oldum bugün t+7 deyim. İdrar testi yaptım sabah negatif geldi. Biraz moralim bozuldu. Hayırlısı bakalım
Valla yapma bencede bu kadar beklemişsin 2 3 gün daha sabret. Büyük ihtimalle benim negatif olacak eğer son dakika bir şeyler olmazsa. Seninki inşallah pozitifle sonuçlanırBnde 9 martta tek emroyo transfer oldum test alio yapmaya korkuyorum bnde
Bende 10 Mart transferKızlar selamlar 11 martta transfer oldum 5. Gün embriyosu benimde test tarihim bayrama denk geldiği için 23 martta yaptırıcam ama beklemek çok zor dayanamayıp test yapan oldu mu yani şu dönemlerde erken testlerle silik çizgi görenler var
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBende 10 Mart transfer
Test tarihim 23 Mart olarak söylendi. Dayanamadım bugün 6. günde erken testlerden yaptım. Yarım saat sonra belli belirsiz çıktı 2. çizgi o yüzden bu da ayrı stres yapmamak sanırım en güzeli ama dayanamadım![]()
Çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla ilerletsin gebeliğinizive sağ salim kavuşun bebişinizeAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbende yaptım bugün önce çıkmadı hiç bişi ama gerçekten yarım saat sonra benimde belli belirsiz çizgi çıktı
![]()