• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 mart transfer olacaklar

Tebrikler inşallah yükselir, olumlu düşünmeye çalışın🙏Bende 9 martta 5aa tek transfer olmuştum(ilk denemem) evde kaset test yapmıştım T+6 da ama 40dk falan sonra belirsiz birçizgi çıkmıştı, testleri ilk 15 dk okuyun sonrasında güvenilir olmuyor diye biliyorum o yüzden biraz moralim bozuldu, sonrasında test gününü beklemeye karar verdim, bayramda en azından bu kaygıyı taşımak istemiyorum. İnşallah olumludur hepimizin ki sağlıcakla kavuşuruz minnoşlarımıza🙏🙏 Belirti olarak biraz regl olacakmış gibi kasık ağrısı olmuştu şuan yok ama belimde belli belirsiz ağrı var ve uyku halim arttı ama progestanında etkisi olabilirmi bilemiyorum.
Bende dun gece erken test yaptim hiç cikmadi silik olarak bile belirti de dediginiz gbi arada bi kasik ve bel agrisi oluyo baska bir durum yok hakkimizda hayirlisi olsun

Merhaba herkese ben 12 martta iki transfer dlmuştum bugün dayanamadım kan verdim negatif çıktı günde 3 sigara içiyordum hemşire de dayanamıyorsan iç demişti geçmeden acab ondan mı diye şu an içim içimi yiyor kendimi çok suçlu hissediyorum
Canım ona hiç yorma ben 3 transfer oldum her şeye çok dikkat ettim sigara dahi içmedim bıraktım bu dönemlerde ama olmayınca olmuyo sakın kendini suçlama

Merhaba, test gününü bekliyorum. Solda bacak ağrım var. Ara ara kasık ağrım oluyor. Arada üşüme geliyor. T+3 de çok bacak ağrım oldu . O günden beri solda hafif ağrılar kasılmalar oluyor. Belime vuran ağrı şeklinde oluyor. Ayırt etmek çok zor 😞
Aynı durumdayım yarın test vericem 9 martta transfer oldum ve o kadar üşüme geldi ki agrılarınız hepsi aynı bacağıma bile vurdu ağrı yani

Sizin 10. Günün 19 Mart transfer gününü 0. Gün sayıyorlar o yüzden yükselebilir
Yaa oylemi ben 10. Gun saniyorum yârın normal test gunum yarin dayanamayip kan vericem azalacakkmi artacakmi diye merakimdan

Aynı durumdayım yarın test vericem 9 martta transfer oldum ve o kadar üşüme geldi ki agrılarınız hepsi aynı bacağıma bile vurdu ağrı yani
Test verdiniz mi. Benim bu sabah kahverengi lekelemem oldu.tedirgin oldum ama sonradan gelemdi çok şükür. Dinleniyorum . Corasprin kestik. Ben test gününü bekliyorum.

Verdim evet 119 çıktı değerim pozitiffffff 2 gün sonra tekrar test vereceğim
Tebrik ediyorum sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 benimde yarın test günüm. Herkesin bir umut merak ettiği soru belirti konusu 😂 belirtiler neydi bende bel kasık regl olacak gibi ağrılarım var bugün 9. Günüm 5. Gün embryosu. 6. Gündeyken çok şiddetli bacağıma vuran bel kasık ağrısı oldu sonra hafifledi. Başka da pek birşey yok ama regl gibi ağrı olması sürekli kesin tutmadı düşüncesine itiyor beni 😞

10 Mart da transfer oldum 🥰hayırlısı olsun hepimiz için. 2. Denemem. İlki kimyasal oldu oda tüp bebekti.
Benimde kimyasal olmuştu doktorunuz bu transferinizde ilaç olarak ne değişiklik yapmıştı

Benimde kimyasal olmuştu doktorunuz bu transferinizde ilaç olarak ne değişiklik yapmıştı
Bu sefer 3. Gün ve 6. Gün iğne oldum. Ayrıca bana 10 ml olacak şekilde her akşam uygulanan Zarzıo iğne eklendi. Tansiyon ilacım değişti. Diğerleri devam.

Bu sefer 3. Gün ve 6. Gün iğne oldum. Ayrıca bana 10 ml olacak şekilde her akşam uygulanan Zarzıo iğne eklendi. Tansiyon ilacım değişti. Diğerleri devam.
3. Ve 6. Gün İğne dediğiniz progestan iğne mi acaba doktr bana fitil verdi lutinus diye markası güçlü progestran ilacıymış günde üç kez pazartesi benimde transfer inşaallah sizin gibi pozitif görürm. Bende

3. Ve 6. Gün İğne dediğiniz progestan iğne mi acaba doktr bana fitil verdi lutinus diye markası güçlü progestran ilacıymış günde üç kez pazartesi benimde transfer inşaallah sizin gibi pozitif görürm. Bende
Progestan iğne her gün 2 doz vuruluyorum. Onun haricinde verdiği iğneyi vuruldum . Henüz test yapmadım :) Allah söyletti sanırım inşallah pozitifleri görürürüz.

Gonapeptyl iğne

Benim fitiller iğneler serumlar hepsi var .her doktor başka veriyordur. Fakat ben çok fazla ilaç kullanıyorum. Hayırlısı olsun.

Tebrik ediyorum sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 benimde yarın test günüm. Herkesin bir umut merak ettiği soru belirti konusu 😂 belirtiler neydi bende bel kasık regl olacak gibi ağrılarım var bugün 9. Günüm 5. Gün embryosu. 6. Gündeyken çok şiddetli bacağıma vuran bel kasık ağrısı oldu sonra hafifledi. Başka da pek birşey yok ama regl gibi ağrı olması sürekli kesin tutmadı düşüncesine itiyor beni 😞
Açıkçası çok okudum ben de belirti vs . Ama ilaçlar da aynı etkiyi yapıyormuş arkadaşımın negatif oldu aynı şeyleri yaşadık mesela . Kasık ağrım karnıma iğne batması. Belim ağrıdı karnım regl olacak gibi ağrıdı ve ben çok üşüdüm zor ısıttık ayaklarımı ama dediğim gibi hepsi ilaçtan olabilir . Bekleyin arkadaşlar son güne kadar çok zor bir süreç ama bekleyin

Bende bayramın 2. Günü test vericem. Dünden beri baş ağrısı başladı. Regl olacakmışım gibi ağrım var. Belimede vuruyor. Dün sabah 7 gibi kahverengi lekelenmem oldu ama bir daha devam etmedi. Bekliyorum test gününü

Açıkçası çok okudum ben de belirti vs . Ama ilaçlar da aynı etkiyi yapıyormuş arkadaşımın negatif oldu aynı şeyleri yaşadık mesela . Kasık ağrım karnıma iğne batması. Belim ağrıdı karnım regl olacak gibi ağrıdı ve ben çok üşüdüm zor ısıttık ayaklarımı ama dediğim gibi hepsi ilaçtan olabilir . Bekleyin arkadaşlar son güne kadar çok zor bir süreç ama bekleyin
Bu dedikleriniz bende de oldu. Hele üşüme çok fenaydı. Ayağıma ilk defa kat kat çoraplar giydim.

Back
X