Amin cnm isteyen herkese inşallahÇok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla ilerletsin gebeliğinizive sağ salim kavuşun bebişinize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm isteyen herkese inşallahÇok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla ilerletsin gebeliğinizive sağ salim kavuşun bebişinize![]()
Bu testlerde kac dakika sonra belli oluyo belli suresi varmiAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbende yaptım bugün önce çıkmadı hiç bişi ama gerçekten yarım saat sonra benimde belli belirsiz çizgi çıktı
![]()
Hepimizinki pozitif oldun hayirla kavusalim insallahValla yapma bencede bu kadar beklemişsin 2 3 gün daha sabret. Büyük ihtimalle benim negatif olacak eğer son dakika bir şeyler olmazsa. Seninki inşallah pozitifle sonuçlanır
Yapmadım:) bekliyorum . 10 martda oldum. Beklemedeyim.Kızlar selamlar 11 martta transfer oldum 5. Gün embriyosu benimde test tarihim bayrama denk geldiği için 23 martta yaptırıcam ama beklemek çok zor dayanamayıp test yapan oldu mu yani şu dönemlerde erken testlerle silik çizgi görenler var
Ben erken gebelik testlerinden kullandım ama bizim gibi çok erken gebeliklerde sanırım geç sonuç veriyorBu testlerde kac dakika sonra belli oluyo belli suresi varmi
Yaaa çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahBende dün kan verdim 7. Günde 102 çıktı![]()
Çok teşekkür ederimYaaa çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahben 10 güne kadar test ile takip edip kan vermeyi düşünüyorum
Merhaba, test gününü bekliyorum. Solda bacak ağrım var. Ara ara kasık ağrım oluyor. Arada üşüme geliyor. T+3 de çok bacak ağrım oldu . O günden beri solda hafif ağrılar kasılmalar oluyor. Belime vuran ağrı şeklinde oluyor. Ayırt etmek çok zor10 Mart transferleri nasıl gidiyor T+7 deyiz bugünbenim ama sanki sona yaklaştıkça umudum azalıyor yok gibi hissediyorum önceki iki transfer negatif bu üçüncü bakalım hayırlısı inşallah. Dün aşırı bel ağrım vardı regl olacak gibi ara ara kasık sancım falan ama ilaçlar çok etkiliyor maalesef ayırt etmek çok zor belirti olup pozitif olanda var hiç belirti olmadan pozitif olanda çok okudum. Bugün bel ağrım baya azaldı hiç yok gibi neredeyse
Benimde öyleydi aynı bacağıma vurmuştu ağrı çok ama bugün baya iyiyim sadece hafif bi yokluyor belim kasığım.Merhaba, test gününü bekliyorum. Solda bacak ağrım var. Ara ara kasık ağrım oluyor. Arada üşüme geliyor. T+3 de çok bacak ağrım oldu . O günden beri solda hafif ağrılar kasılmalar oluyor. Belime vuran ağrı şeklinde oluyor. Ayırt etmek çok zor![]()
İnşallah pozitifleri görürüzBenimde öyleydi aynı bacağıma vurmuştu ağrı çok ama bugün baya iyiyim sadece hafif bi yokluyor belim kasığım.
Ben 16 martta transfer oldum bugün ogün sayılıyor mu ? Sayarsak bugün 3. Günüm ama hiç bi belirti yokArada geçiyor ağrılar sonra tekrar başlıyor. Bugün transfer sonrası 3. gün oluyor galiba ve açıkcası normal mi yoksa benim mi böyle diye merak ettim.
Test içşn en erken doktorlarınız ne dedi? Beklemektr en çok zorlandığım kısım bu bölüm oldu![]()
Emin olmamakla birlikte bende burada ve nette gördüğüm kadarıyla transfer gününü sıfır kabul edip sonrası sayılıyor diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla tutunur bebişinizBen 16 martta transfer oldum bugün ogün sayılıyor mu ? Sayarsak bugün 3. Günüm ama hiç bi belirti yok
Benimde bildiğim kadarıyla transfer günü sayılmıyor sonraki gün saymaya başlıyoruz. Doktorumda öyle demişti banaBen 16 martta transfer oldum bugün ogün sayılıyor mu ? Sayarsak bugün 3. Günüm ama hiç bi belirti yok
Tebrikler inşallah yükselir, olumlu düşünmeye çalışınKizlar benmde 9 mart transfer oldm bgn 10. Gunum 21.41 cikti kan degerim yujselir mi