• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 mart transfer olacaklar

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏bende yaptım bugün önce çıkmadı hiç bişi ama gerçekten yarım saat sonra benimde belli belirsiz çizgi çıktı ☺️
Bu testlerde kac dakika sonra belli oluyo belli suresi varmi

Valla yapma bencede bu kadar beklemişsin 2 3 gün daha sabret. Büyük ihtimalle benim negatif olacak eğer son dakika bir şeyler olmazsa. Seninki inşallah pozitifle sonuçlanır
Hepimizinki pozitif oldun hayirla kavusalim insallah

Kızlar selamlar 11 martta transfer oldum 5. Gün embriyosu benimde test tarihim bayrama denk geldiği için 23 martta yaptırıcam ama beklemek çok zor dayanamayıp test yapan oldu mu yani şu dönemlerde erken testlerle silik çizgi görenler var
Yapmadım:) bekliyorum . 10 martda oldum. Beklemedeyim.

Günaydın kızlar bugün yine ilk idrarla prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. 15-20 dk sonra bu şekilde çıktı. Biliyorum erken ama ben tutamıyorum kendimi bugün farklı marka alıp yarın sabah tekrar deniycem. Doktorumun söylediği kan testi günüm 23 Mart

Eklentiler

• 1000049838.webp
    1000049838.webp
    15 KB · Görüntüleme: 73
Bende dün kan verdim 7. Günde 102 çıktı 🥺

Yaaa çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah🥰ben 10 güne kadar test ile takip edip kan vermeyi düşünüyorum
Çok teşekkür ederim ☺️ bende aslında test günümde kan verecektim rapor almak için sağlık ocağına gittim oradaki doktor kan alalım çıkar dedi bende tamam dedim 😂 inşallah pozitifi görürüz 🙏

10 Mart transferleri nasıl gidiyor T+7 deyiz bugün 😍 benim ama sanki sona yaklaştıkça umudum azalıyor yok gibi hissediyorum önceki iki transfer negatif bu üçüncü bakalım hayırlısı inşallah. Dün aşırı bel ağrım vardı regl olacak gibi ara ara kasık sancım falan ama ilaçlar çok etkiliyor maalesef ayırt etmek çok zor belirti olup pozitif olanda var hiç belirti olmadan pozitif olanda çok okudum. Bugün bel ağrım baya azaldı hiç yok gibi neredeyse

10 Mart transferleri nasıl gidiyor T+7 deyiz bugün 😍 benim ama sanki sona yaklaştıkça umudum azalıyor yok gibi hissediyorum önceki iki transfer negatif bu üçüncü bakalım hayırlısı inşallah. Dün aşırı bel ağrım vardı regl olacak gibi ara ara kasık sancım falan ama ilaçlar çok etkiliyor maalesef ayırt etmek çok zor belirti olup pozitif olanda var hiç belirti olmadan pozitif olanda çok okudum. Bugün bel ağrım baya azaldı hiç yok gibi neredeyse
Merhaba, test gününü bekliyorum. Solda bacak ağrım var. Ara ara kasık ağrım oluyor. Arada üşüme geliyor. T+3 de çok bacak ağrım oldu . O günden beri solda hafif ağrılar kasılmalar oluyor. Belime vuran ağrı şeklinde oluyor. Ayırt etmek çok zor 😞

Merhaba, test gününü bekliyorum. Solda bacak ağrım var. Ara ara kasık ağrım oluyor. Arada üşüme geliyor. T+3 de çok bacak ağrım oldu . O günden beri solda hafif ağrılar kasılmalar oluyor. Belime vuran ağrı şeklinde oluyor. Ayırt etmek çok zor 😞
Benimde öyleydi aynı bacağıma vurmuştu ağrı çok ama bugün baya iyiyim sadece hafif bi yokluyor belim kasığım.

Merhaba herkese ben 12 martta iki transfer dlmuştum bugün dayanamadım kan verdim negatif çıktı günde 3 sigara içiyordum hemşire de dayanamıyorsan iç demişti geçmeden acab ondan mı diye şu an içim içimi yiyor kendimi çok suçlu hissediyorum

Arada geçiyor ağrılar sonra tekrar başlıyor. Bugün transfer sonrası 3. gün oluyor galiba ve açıkcası normal mi yoksa benim mi böyle diye merak ettim.
Test içşn en erken doktorlarınız ne dedi? Beklemektr en çok zorlandığım kısım bu bölüm oldu 😌
Ben 16 martta transfer oldum bugün ogün sayılıyor mu ? Sayarsak bugün 3. Günüm ama hiç bi belirti yok

Ben 16 martta transfer oldum bugün ogün sayılıyor mu ? Sayarsak bugün 3. Günüm ama hiç bi belirti yok
Emin olmamakla birlikte bende burada ve nette gördüğüm kadarıyla transfer gününü sıfır kabul edip sonrası sayılıyor diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla tutunur bebişiniz🙏🏻🌸

Benimde bildiğim kadarıyla transfer günü sayılmıyor sonraki gün saymaya başlıyoruz. Doktorumda öyle demişti bana

Kızlar benim bugün 9. Günüm 342.3 çıktı sonucum cuma günü yine kan vericem sonrada inşallah 3 hafta sonrası için kalp atışına çağırıcaz dediler inşallah hepimiz pozitifi görürüz 🙏🙏

Kizlar benmde 9 mart transfer oldm bgn 10. Gunum 21.41 cikti kan degerim yujselir mi
Tebrikler inşallah yükselir, olumlu düşünmeye çalışın🙏Bende 9 martta 5aa tek transfer olmuştum(ilk denemem) evde kaset test yapmıştım T+6 da ama 40dk falan sonra belirsiz birçizgi çıkmıştı, testleri ilk 15 dk okuyun sonrasında güvenilir olmuyor diye biliyorum o yüzden biraz moralim bozuldu, sonrasında test gününü beklemeye karar verdim, bayramda en azından bu kaygıyı taşımak istemiyorum. İnşallah olumludur hepimizin ki sağlıcakla kavuşuruz minnoşlarımıza🙏🙏 Belirti olarak biraz regl olacakmış gibi kasık ağrısı olmuştu şuan yok ama belimde belli belirsiz ağrı var ve uyku halim arttı ama progestanında etkisi olabilirmi bilemiyorum.

Back
X