• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 mart transfer olacaklar

Bende dun gece erken test yaptim hiç cikmadi silik olarak bile belirti de dediginiz gbi arada bi kasik ve bel agrisi oluyo baska bir durum yok hakkimizda hayirlisi olsun
Tekrar kan verebilidiniz mi? benim test tarihim 21 mart ama 22sinde verebileceğim ben, sizinki ne zamandı?

Açıkçası çok okudum ben de belirti vs . Ama ilaçlar da aynı etkiyi yapıyormuş arkadaşımın negatif oldu aynı şeyleri yaşadık mesela . Kasık ağrım karnıma iğne batması. Belim ağrıdı karnım regl olacak gibi ağrıdı ve ben çok üşüdüm zor ısıttık ayaklarımı ama dediğim gibi hepsi ilaçtan olabilir . Bekleyin arkadaşlar son güne kadar çok zor bir süreç ama bekleyin

Bende bayramın 2. Günü test vericem. Dünden beri baş ağrısı başladı. Regl olacakmışım gibi ağrım var. Belimede vuruyor. Dün sabah 7 gibi kahverengi lekelenmem oldu ama bir daha devam etmedi. Bekliyorum test gününü
Kızlaaar dün kan testi verdim yani T+9 da çok şükür pozitif 🙏😍 hiç umudum yoktu resmen şok oldum.

Kızlaaar dün kan testi verdim yani T+9 da çok şükür pozitif 🙏😍 hiç umudum yoktu resmen şok oldum.
Yaaaa gözünüz aydın bayram şekeri gelmiş size :) darısı bana inşallah 🙏 benim sırt ağrılarım da başladı normal mi acaba 🤔 zaman geçmiyor :)

Yaaaa gözünüz aydın bayram şekeri gelmiş size :) darısı bana inşallah 🙏 benim sırt ağrılarım da başladı normal mi acaba 🤔 zaman geçmiyor :)
Darısı sizin ve isteyen tüm anne adaylarının başına inşallah 🥰 benimde bel ağrım sırtıma vuruyordu çok garip geçenki negatiflerle hemen hemen aynı belirtileri yaşadım regl olacakmış gibiydim her an bel ve kasık ağrımdan dolayı çok umutsuzdum. Mucize oldu bizim için 🤲 hayırlısıyla artışta görelim inşallah p

Darısı sizin ve isteyen tüm anne adaylarının başına inşallah 🥰 benimde bel ağrım sırtıma vuruyordu çok garip geçenki negatiflerle hemen hemen aynı belirtileri yaşadım regl olacakmış gibiydim her an bel ve kasık ağrımdan dolayı çok umutsuzdum. Mucize oldu bizim için 🤲 hayırlısıyla artışta görelim inşallah p
Amin 🙏 pozitifleri görelim hepimiz inşallah 🙏 benim de regl ağrısı gibi hislerim karışık. 🥴 gün günü tutmuyor. Gece ateş basması çok oluyor. Dilim damağım kuruyor. Hayırlısı inşallah 🙏 burada çok güzel sonuçlar geldi. Bizleride bulsun inşallah 🙏 katlanarak artsın.

Amin inşallah 🙏
Amin 🙏 pozitifleri görelim hepimiz inşallah 🙏 benim de regl ağrısı gibi hislerim karışık. 🥴 gün günü tutmuyor. Gece ateş basması çok oluyor. Dilim damağım kuruyor. Hayırlısı inşallah 🙏 burada çok güzel sonuçlar geldi. Bizleride bulsun inşallah 🙏 katlanarak artsın.

Kaçıncı günde verdiniz T+8 de benim de lekelenmem oldu. Ama devam etmedi. Panik oldum ilk inşallah tutunma belirtisidir
10. Gunde test verdim insallah yarin tekrar vericem artik bakalim

16 martta transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyo inşallah tutunmuştur 4 gün 4 saat oldu kasıklarımda arada ağrı girip çıkıyor

Ben verdim dun pozitif ama aksamdan beri hafif lekelenmem var
Ya çok sevindim hayırlı olsun inşallah değeriniz katlanarak devam eder kaçla öğrendiniz ben henüz vermedim bayramdan sonra pazartesi vermeyi düşünüyorum herhangi bir leke de olmadı inşallah benimki de pozitiftir

Ya çok sevindim hayırlı olsun inşallah değeriniz katlanarak devam eder kaçla öğrendiniz ben henüz vermedim bayramdan sonra pazartesi vermeyi düşünüyorum herhangi bir leke de olmadı inşallah benimki de pozitiftir
30 la igrendim insallah sizinkide sorunsuz pozitif olur

Back
X