Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallahbende 9 martta transfer olacağım, inşallah sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize
9 mart teansfer tarihine nasil karsr verdiler kan tahlili yaptilarmi size ona goremi soyledirlee tarihibende 9 martta transfer olacağım, inşallah sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize
Son baktiklari kan degeerleriniz kacti acaba hatirliyomusunjz benimde daha tarih vermediler kana baktilar ama degerlerim uygun degildi sanirim yine kontrole cagirdilarDoğal siklus olarak planlandı ama takibim çok yapılmadı. Reglin 2. Günü ilk kontrolüme gittim kan bakılmadı. 2. Kontrolüme 6. Günümde gittim kan ve ultrason bakıldı, 3. Kontrolüme de 8. Günümde gittim kan ve ultrason bakıldı ve transfer için gün verildi. Döngümün 15. Günü transfer olacak
Sizde de catlatma ignesinden sonra kasinlarda siskinlik oldu mubende 9 martta transfer olacağım, inşallah sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize
Benimde dog siklus adetin 2. Günü gittim sonra 9. Gunu gittim rahim duvari inceydi 12. Gunu gittim tekrar kan alindi 13. Gun yine kan aldilar adetin ustunden 19. Gunde transfer olacagmtransfer hazırlığınız nasıl yapıldı acaba
Merak etmeyin 2 gun ust uste kan verdim bendeSon baktiklari kan degeerleriniz kacti acaba hatirliyomusunjz benimde daha tarih vermediler kana baktilar ama degerlerim uygun degildi sanirim yine kontrole cagirdilar
özellikle sol tarafımda bayağı ağrı oldu ve hala ara ara devam ediyor sizde de oldu muSizde de catlatma ignesinden sonra kasinlarda siskinlik oldu mu
bende 15. günü olacağım inşallah. adetin 8. günü transfer gününe karar verildi ondan biraz acaba bi sıkıntı mı var dedim ama neyse doktorlar en iyisini bilirBenimde dog siklus adetin 2. Günü gittim sonra 9. Gunu gittim rahim duvari inceydi 12. Gunu gittim tekrar kan alindi 13. Gun yine kan aldilar adetin ustunden 19. Gunde transfer olacagm
adetin 8. günü baktılar E2 : 133, LH : 3.06 , PROGESTERON : 0.10Son baktiklari kan degeerleriniz kacti acaba hatirliyomusunjz benimde daha tarih vermediler kana baktilar ama degerlerim uygun degildi sanirim yine kontrole cagirdilar
adetin 8. günü baktılar E2 : 133, LH : 3.06 , PROGESTERON : 0.10
bişey sorabilir miyim progesteron iğne hap kullandınız mıadetin 8. günü baktılar E2 : 133, LH : 3.06 , PROGESTERON : 0.10
Sıkıntı olduğu için değildir canım değerlerin en uygun olduğu anda transfer yapıyorlar mesala ben 16. Ocakta regl oldum 6 şubatta transfer yapıldı. Transferden 5 gün önce ilaçlara başladım progestaron iğneye başladımbende 15. günü olacağım inşallah. adetin 8. günü transfer gününe karar verildi ondan biraz acaba bi sıkıntı mı var dedim ama neyse doktorlar en iyisini bilir
bugün (transferden 5 gün önce) başladım progesterona vajinal fitil olara
yok canım sadece progesteron, folik asit, prednol kullanıyorumEstrofem verdi mi