• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 mart transfer olacaklar

Ozlmk35

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
18
10 mart sali gunu transfer olacagim ilk denemem benim gibi olanlar var mi konusalim🥰

bende 9 martta transfer olacağım, inşallah sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize

transfer hazırlığınız nasıl yapıldı acaba

Doğal siklus olarak planlandı ama takibim çok yapılmadı. Reglin 2. Günü ilk kontrolüme gittim kan bakılmadı. 2. Kontrolüme 6. Günümde gittim kan ve ultrason bakıldı, 3. Kontrolüme de 8. Günümde gittim kan ve ultrason bakıldı ve transfer için gün verildi. Döngümün 15. Günü transfer olacak

Doğal siklus olarak planlandı ama takibim çok yapılmadı. Reglin 2. Günü ilk kontrolüme gittim kan bakılmadı. 2. Kontrolüme 6. Günümde gittim kan ve ultrason bakıldı, 3. Kontrolüme de 8. Günümde gittim kan ve ultrason bakıldı ve transfer için gün verildi. Döngümün 15. Günü transfer olacak
Son baktiklari kan degeerleriniz kacti acaba hatirliyomusunjz benimde daha tarih vermediler kana baktilar ama degerlerim uygun degildi sanirim yine kontrole cagirdilar

transfer hazırlığınız nasıl yapıldı acaba
Benimde dog siklus adetin 2. Günü gittim sonra 9. Gunu gittim rahim duvari inceydi 12. Gunu gittim tekrar kan alindi 13. Gun yine kan aldilar adetin ustunden 19. Gunde transfer olacagm

Son baktiklari kan degeerleriniz kacti acaba hatirliyomusunjz benimde daha tarih vermediler kana baktilar ama degerlerim uygun degildi sanirim yine kontrole cagirdilar
Merak etmeyin 2 gun ust uste kan verdim bende

Benimde dog siklus adetin 2. Günü gittim sonra 9. Gunu gittim rahim duvari inceydi 12. Gunu gittim tekrar kan alindi 13. Gun yine kan aldilar adetin ustunden 19. Gunde transfer olacagm
bende 15. günü olacağım inşallah. adetin 8. günü transfer gününe karar verildi ondan biraz acaba bi sıkıntı mı var dedim ama neyse doktorlar en iyisini bilir

adetin 8. günü baktılar E2 : 133, LH : 3.06 , PROGESTERON : 0.10

bugün (transferden 5 gün önce) başladım progesterona vajinal fitil olarak

bende 15. günü olacağım inşallah. adetin 8. günü transfer gününe karar verildi ondan biraz acaba bi sıkıntı mı var dedim ama neyse doktorlar en iyisini bilir
Sıkıntı olduğu için değildir canım değerlerin en uygun olduğu anda transfer yapıyorlar mesala ben 16. Ocakta regl oldum 6 şubatta transfer yapıldı. Transferden 5 gün önce ilaçlara başladım progestaron iğneye başladım

Normal canım ozaman süreç böyle ilerliyor zaten bende bu şekilde başladım değerlerin iyi

Back
X