• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 mart transfer olacaklar

Sizin degerleriniz erken yukselmis ne guzel benim 12. Gunde e2 hala 60 larda yukselmesini bekliyoruz transfer tarihi almak icin
Ben de bugün kan verdim doğal siklus olcak e2 412 progeston 0.64 reglimin 13. Günü 13 marta transfer planlandı

Progestan fitili kullandığımdan beri sürekli yüzüm yanıyor ve kızarıyor acaba normal midir. Sizde yan etki yaşadınız mı

10 mart sali gunu transfer olacagim ilk denemem benim gibi olanlar var mi konusalim🥰
10 Mart da transfer oldum 🥰hayırlısı olsun hepimiz için. 2. Denemem. İlki kimyasal oldu oda tüp bebekti.

Benimde dog siklus adetin 2. Günü gittim sonra 9. Gunu gittim rahim duvari inceydi 12. Gunu gittim tekrar kan alindi 13. Gun yine kan aldilar adetin ustunden 19. Gunde transfer olacagm
Merhaba sizin transfer öncesi aşama benimkiyle aynı gidiyor gibi, şuan hangi aşamadasınız acaba ?

Hayirli haberler alalim ins nasil varmi bi skintiniz bnde 9 unda oldum
Çok farkında değilim aslında hani sanki transfer olmamışım gibi devam ediyorum. Sadece transfer sonrası ilk 2 gün alt karın ve kaşık ağrım oldu başkada bişey hissetmedim. Senin nasıl canım

Çok farkında değilim aslında hani sanki transfer olmamışım gibi devam ediyorum. Sadece transfer sonrası ilk 2 gün alt karın ve kaşık ağrım oldu başkada bişey hissetmedim. Senin nasıl canım
Benmde arada kasiklarimda batma oluyor ilk günlerde cok tu sanki bende transfer olmamisim gibi geliyor

Back
X