Çok üzüldümSabah, akşam progestan igne kullanıyordum.Bu gün değerim 300 lere düştü. Kimyasal gebelik denils![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldümSabah, akşam progestan igne kullanıyordum.Bu gün değerim 300 lere düştü. Kimyasal gebelik denils![]()
Canım sen keseyi görmemiş miydin ? Dr un ne dedi ? Kimyasaldan mı şüpheleniyorlar , bi ilaç vs bi engelleyici bişey yok muymuş kiSabah, akşam progestan igne kullanıyordum.Bu gün değerim 300 lere düştü. Kimyasal gebelik denils![]()
Benimde bugün midem bir garip tiksinti var kokulara onun dışında arada nadir ağrı oluyor. Kese ve kalp atışı gördünüz müKızlar merhaba nasılsınız
Nasıl geçiyor günleriniz
Belirtileriniz var mı
Bende aşırı derecede mide yanması var ne yapsam geçmiyor sizin onerebileceginiz bı şey var mı böyle olan var mı aranızda
Bizde kese görünüyor da canım kanama olunca korka korka hastaneye gittik , Dr olabilir bazen her kanama kötüye işaret değil dedi amaBen yaşadım ve kimyasal gebelik oldu.Kese görünmedi
Yok cnm daha görmedik 8 Haziran da gidicem inşallahBenimde bugün midem bir garip tiksinti var kokulara onun dışında arada nadir ağrı oluyor. Kese ve kalp atışı gördünüz mü
Canım hiç bi belirti olmamıştı bende ama böyle olan arkadaşlarda var sonuçta moralini yüksek tut , inşallah bebeğin seninledirkızlarrr sıze bısı soruccam bu benı artık 3. tup bebek denemem ınsallah hayırlısıylan son olur
bugun tranferımın 3. gunu ve ılk 2 gun asırı kasıklarım agrıdı hatta ılk gece sankı oyuldu rahmım belım falan agrıdı 3. gun bı uyandım aa ısı yok bende sıslık flanda gıtı sızde boyle yasadınız mı hıc nblm ya artık korkuyotum yemınlen
benım 2. tuttu ama sagolsun doktor yuzunden dustu alttan muayne ederken bı kanam ageldı gıttı cocuk bu 3. artık ınsallah tutarda sıze bı sorayım dedım
amınn canım amın ınsallah benledır hayırlısıylan cok tesekkur ederım rabbım sızede hayırlı saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsallahhCanım hiç bi belirti olmamıştı bende ama böyle olan arkadaşlarda var sonuçta moralini yüksek tut , inşallah bebeğin seninledir![]()
Canım 9. Günü idrarda yaptığınız test erken gebelik testimiydi?Bugun 9. Günüm idrarda yine çıkmadı ama dün kanda çıktı![]()
El ayak üşümesi oluyorKizlarrr merhaba benim bugun transferden sonraki 6. Gunum size biai sorucam sizdede hic usume hali oldumu yahu ben isinamiyorum ayaklarim.falan buz gibi bide kalinda giyiniyorum halbuki anlamdim gitti
Onun disinda size nasildi belirtiler acaba paylasirmisiniz❣
Off insallah oyledir siz peki neler yasadiniz tranferden sonra belirti olaraktan ya benim mesela ilk 5 gun faln eley agrim falan oldu bel krin gibi sonra bi azaldi faln bu benim 3. Tup bebek korkum var cokEl ayak üşümesi oluyorinşallah gebesiniz
Ben de gördüm canım keseyi. Çarşamba da kalp atışı için gidicem bulantın falan var mı benim çok olmadı bulantım sadece çok halsizim bir de baş dönmem oluyor.Merhaba kizlar nasılsınz keseyi gördünzmu ben dün gördüm çok şükür 5+6 haftalık sizin nasıl gidiyor