10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar merhaba nasılsınız
Nasıl geçiyor günleriniz
Belirtileriniz var mı
Bende aşırı derecede mide yanması var ne yapsam geçmiyor sizin onerebileceginiz bı şey var mı böyle olan var mı aranızda

Kızlar merhaba nasılsınız
Nasıl geçiyor günleriniz
Belirtileriniz var mı
Bende aşırı derecede mide yanması var ne yapsam geçmiyor sizin onerebileceginiz bı şey var mı böyle olan var mı aranızda
Benimde bugün midem bir garip tiksinti var kokulara onun dışında arada nadir ağrı oluyor. Kese ve kalp atışı gördünüz mü

Kızlar beni hiç sormayın Salı gün ve dün kanamadan dolayı biraz korkuttu bizi bebiş
Şimdi geçti ama Dr olabilir dedi
Böyle bişey yaşayanınız var mı hiç

kızlarrr sıze bısı soruccam bu benı artık 3. tup bebek denemem ınsallah hayırlısıylan son olur
bugun tranferımın 3. gunu ve ılk 2 gun asırı kasıklarım agrıdı hatta ılk gece sankı oyuldu rahmım belım falan agrıdı 3. gun bı uyandım aa ısı yok bende sıslık flanda gıtı sızde boyle yasadınız mı hıc nblm ya artık korkuyotum yemınlen
benım 2. tuttu ama sagolsun doktor yuzunden dustu alttan muayne ederken bı kanam ageldı gıttı cocuk bu 3. artık ınsallah tutarda sıze bı sorayım dedım

kızlarrr sıze bısı soruccam bu benı artık 3. tup bebek denemem ınsallah hayırlısıylan son olur
bugun tranferımın 3. gunu ve ılk 2 gun asırı kasıklarım agrıdı hatta ılk gece sankı oyuldu rahmım belım falan agrıdı 3. gun bı uyandım aa ısı yok bende sıslık flanda gıtı sızde boyle yasadınız mı hıc nblm ya artık korkuyotum yemınlen
benım 2. tuttu ama sagolsun doktor yuzunden dustu alttan muayne ederken bı kanam ageldı gıttı cocuk bu 3. artık ınsallah tutarda sıze bı sorayım dedım
Canım hiç bi belirti olmamıştı bende ama böyle olan arkadaşlarda var sonuçta moralini yüksek tut , inşallah bebeğin seninledir 🥰

Kizlarrr merhaba benim bugun transferden sonraki 6. Gunum size biai sorucam sizdede hic usume hali oldumu yahu ben isinamiyorum ayaklarim.falan buz gibi bide kalinda giyiniyorum halbuki anlamdim gitti
Onun disinda size nasildi belirtiler acaba paylasirmisiniz 🙏🙏

Kizlarrr merhaba benim bugun transferden sonraki 6. Gunum size biai sorucam sizdede hic usume hali oldumu yahu ben isinamiyorum ayaklarim.falan buz gibi bide kalinda giyiniyorum halbuki anlamdim gitti
Onun disinda size nasildi belirtiler acaba paylasirmisiniz 🙏🙏
El ayak üşümesi oluyor ☺️ inşallah gebesiniz

Kizlarr merhaba nasilsiniz tranferinin 8.. 9.. gununde olanlar sonlara dogru yani belirti olaraktan bisiler yasayan var mi paylasimda bulunursaniz cok sevinirimm 🥰🥰

Merhaba kızlar🌼
Herşeyin gönlünüzce olduğu bi gebelik süreci diliyorum hepinize 🥰
Soru soran arkadaşlar olmuş , bende açıkcası hiç bir belirti vs olmamıştı transfer gününden test gününe kadar , açıkcası gebe olduğumu öğrendikten sonra da bugüne kadar hiç bulantım olmamıştı sadece ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor , ve bugün bulantı başladı 🤢 açıkcası bulantı hissi çok zor olsa da beni mutlu ediyor 🥰 şöyle düşünüyorum , bebeğim bana kendini hatırlatıyor ☺️ Keseye gelince kanamam var diye hastaneye gittiğim gün keseyi gördük ve doktorum 2 gün sonra tekrar gittiğimde kesenin büyüdüğünü de gördü ☺️ Kalp atışı için de 15 Haziranı bekliyoruz 🤗 Kanama vs olayları brni bu süreçte en çok korkutan , Dilimde ve gönlünde hepimiz için dualarım var inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız , gümbür gümbür kalp atışlarını duyarız bebeklerimizin 🥰

Back
X