Insallah bir şey olmaz canim içini ferah tut inşallah bebisin seninledirBugün biraz kanamam oldu o yüzden hastaneye geldim kan verdim bekliyorum şimdibana da dua edin kızlar nolur bebeğine bişey olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bir şey olmaz canim içini ferah tut inşallah bebisin seninledirBugün biraz kanamam oldu o yüzden hastaneye geldim kan verdim bekliyorum şimdibana da dua edin kızlar nolur bebeğine bişey olmasın
İnşallah yerleşme kanaması sırBugün biraz kanamam oldu o yüzden hastaneye geldim kan verdim bekliyorum şimdibana da dua edin kızlar nolur bebeğine bişey olmasın
Ne yaptınız inşallah iyisinizdirBugün biraz kanamam oldu o yüzden hastaneye geldim kan verdim bekliyorum şimdibana da dua edin kızlar nolur bebeğine bişey olmasın
MaşallahArkadaşlar merhaba
Şuan için bi sorun yok gibi dediler
Kan değerim 1800 lere yükselmiş
1 tane kese göründü usg de
Umarım bu bir daha tekrarlamaz![]()
Canım doktorum hasan buluttuMerhaba ben de Antalya ivf de tedavi oluyorum.. Yarın transferim olacak. Doktorunuz kimdi acaba? Bir de benim embriyolarım düşük kaliteli o yüzden çok umutsuzum. Sizin nasıldı
Değer güzel yükselmiş devamı gelsin inşallah sağlıklaArkadaşlar merhaba
Şuan için bi sorun yok gibi dediler
Kan değerim 1800 lere yükselmiş
1 tane kese göründü usg de
Umarım bu bir daha tekrarlamaz![]()
Çok teşekkür ederim. Umarım bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Canım doktorum hasan buluttu
Çok kısa ve öz konuşan gayet bilgili birisi
Açıkcası benim de 4bb di kalitesi ve son gün transfer olacağı gün öğrendim
Umudunu yüksek tut
Allah ol dedikten sonra bi anda oluverir
Moral motivasyon çok önemli unutma sen mutlu ol ki bebeğinde seninle kalsın![]()
Ben de olmadı canım bugün transfer sonrası 15. Günüm.Pozitif görenler yerleşme kanaması oldu mu
Belirtileriniz var mı?Ben de olmadı canım bugün transfer sonrası 15. Günüm.
Sadece kasık ağrım var ve son iki gündür ayağa kalkınca baş dönmesi yaşıyorum bunlar dışında hiç bir belirtim yok son beta 12.günde 606 çıktı sanırım değer artınca belirtiler artıyor.Belirtileriniz var mı?
Progestoron takviyesi ve pruloton depot diye ilaç verdi mi canım , Allah yardımcın olsun çok dikkat etBende yerleşme kanaması oldu.Degerim 895 iken kanamam çoğaldı şuan düşük tehlikesi var.Hcg değerim de düştü
Cok üzüldümSabah, akşam progestan igne kullanıyordum.Bu gün değerim 300 lere düştü. Kimyasal gebelik denils![]()