- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi CaNDaN_OtE_84
-
Oncelikle bi sakin olun boyle seyleri kimseyle paylasmayin aileniz dahil cunku cocugunuzun babasi ilerde bu konusma yayilir cocugunuz rencide olur eger cinsel yasaminizda bi problem yoksa biseksueldir ve erkeklere ilgi duyuyodur yda merak ediyodur bu konuda sakin niye yaptin diye karsisinada cikmayin inkar eder ve evliliginiz diye bisey kalmaz en azindan biteceksede saygiyla bitsin duzgunce konusun ve karar verin cevremde bunu yasayan cok yakin arkadasim vardi cok cok zor bi kadinla aldatilmakta daha agir ALlah yardimciniz olsun dedigim gibi adliye ve avk disinda lutfen kimseyle paylasmayin evladiniz ilerde rencide olur
Yani boşanmaktan başka ne akıl verilir ki gay kocası olana
Aman emine. Boşver. Boşanıp napcan. Çocuğun da varmış. Babasız mı büyüsün. Unut sen bunları şekerim.boşanamam ne yazık ki. evliliğimi tüm aileme öncelikle babama karşı çıkarak yaptım yani zaten bir defa başını yere eğdim bide ayrılıp geri baba evine dönüp yere eğemem onun başını gerekirse bir ömür böyle yaşarım ama onun başını bir daha yere eğemem. eşimde hiçbir şeyi fark etmedim yani şöyle kendisi çok ilgili bir eş ve de baba. cinsellik yönünde çok istekli biri değildi ama yapısı böyle diyordum hep çünkü sevgisini hiç esirgemedi.
boşanamam ne yazık ki. evliliğimi tüm aileme öncelikle babama karşı çıkarak yaptım yani zaten bir defa başını yere eğdim bide ayrılıp geri baba evine dönüp yere eğemem onun başını gerekirse bir ömür böyle yaşarım ama onun başını bir daha yere eğemem. eşimde hiçbir şeyi fark etmedim yani şöyle kendisi çok ilgili bir eş ve de baba. cinsellik yönünde çok istekli biri değildi ama yapısı böyle diyordum hep çünkü sevgisini hiç esirgemedi.
C CaNDaN_OtE_84 genelde inkar edilir bu en basit yontem sanirim turk tabiriyle kacarak evlendiniz bunun ayibi yok olamazda bende ailem istemeden evlendim ama bakin simdi ailemin yanindayim sizin yavrunuzla en guvenilir limaniniz aileniz ne demek basini one egdirmek siz namusunuzla yasadiktan sonra babaniz gurur duysun evlenmek kadar size ve evladiniza zarar veren bi kocadan bosanmakta normal bence bi sure ailenizin yanina en azindan ziyaret amacli gidin 2/3 gun yada bir hafta hem uzaklik iyidir sakince dusunun oyle karar verin esinizin bu davranisi normal degil ama kumarda hic normal degilne yazık ki söyledim bile. aldım karşıma yazışmaları gösterdim ve tabi doğal olarak inkar ettiyeminler hava da uçuştu ve dediğim gibi gerçekten bunu yapabilecek bir insan değil belki en fazla merak etmiştir gır gır geçmiştir diye düşünüyorum bilemiyorum ( ağlaya ağlaya bi hal oldum sabahtan beri zaten yavrum ayrı bir konu ona baktıkça aklıma geldikçe daha kötü oluyorum (
8 senedir birlikteliginizde hic taniyamadinızmi bu adami ya
Önceki msjlarinizdada sizin altinlarinizi falan gizlice aldigini yani çaldigini yazmişsiniz böyle biri oldugunu at yarisi oynadigini anlayabilirdiniz 8 yil boyunca...
Gay konusuna gelince bilmediginiz bòyle huylari varsa erkeklerle alaycetmek icin dalgasinada yapiyo olabilir emin olun..
Tlfondaki yazişmalari nasildi peki ciddi anlamda sex içerikli uzunca yazışmalarmiydı yoksa dalgasina oldugu bellimiydi...abartiyo olabilirmisiniz diye düşünyorm?
cinsel hayatımızda belirli bir sorun olmadı pek yani öyle aşırı istekli bir kişi değil ama hiç yokta diyemem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?