10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

Oncelikle bi sakin olun boyle seyleri kimseyle paylasmayin aileniz dahil cunku cocugunuzun babasi ilerde bu konusma yayilir cocugunuz rencide olur eger cinsel yasaminizda bi problem yoksa biseksueldir ve erkeklere ilgi duyuyodur yda merak ediyodur bu konuda sakin niye yaptin diye karsisinada cikmayin inkar eder ve evliliginiz diye bisey kalmaz en azindan biteceksede saygiyla bitsin duzgunce konusun ve karar verin cevremde bunu yasayan cok yakin arkadasim vardi cok cok zor bi kadinla aldatilmakta daha agir ALlah yardimciniz olsun dedigim gibi adliye ve avk disinda lutfen kimseyle paylasmayin evladiniz ilerde rencide olur

evet sadece yazışma ve yeni olan birşey öncesi olan birşey değil bu son iki haftadır bir iki kişiyle yazışmış ama ötesi olmamış yazışmalarından anlaşılıyor. ya zaten bunu yapabilecek karakterde bir insan değil ki hiç. ne bilim belki de ben konduramıyorum aklım durmuş gibi şuan da hiçbir şeyi doğru düzgün göremiyorum ki yorumlayamıyorum ki

Boşanmaktan başka çözüm yok.

Hem kumarbazmış da daha. Ne bekliyorsunuz evliliği bitirmek için?

ne yazık ki söyledim bile. aldım karşıma yazışmaları gösterdim ve tabi doğal olarak inkar etti yeminler hava da uçuştu ve dediğim gibi gerçekten bunu yapabilecek bir insan değil belki en fazla merak etmiştir gır gır geçmiştir diye düşünüyorum bilemiyorum ( ağlaya ağlaya bi hal oldum sabahtan beri zaten yavrum ayrı bir konu ona baktıkça aklıma geldikçe daha kötü oluyorum (

Aman emine. Boşver. Boşanıp napcan. Çocuğun da varmış. Babasız mı büyüsün. Unut sen bunları şekerim.

!!!!Kocanla birlikte olma sakın mikrop hastalık kaparsın!!!

gayette boşanırsınız hayatta önce "ben" demeyi öğrenin başkaları için yaşamayın. biseksüel eşiniz aradığı ilişki türü pasif olmaksa gay olmaya daha yatkındır

Üff zorr ne desem bilemedim çocukta var.. Allah ıslah etsin

C CaNDaN_OtE_84 genelde inkar edilir bu en basit yontem sanirim turk tabiriyle kacarak evlendiniz bunun ayibi yok olamazda bende ailem istemeden evlendim ama bakin simdi ailemin yanindayim sizin yavrunuzla en guvenilir limaniniz aileniz ne demek basini one egdirmek siz namusunuzla yasadiktan sonra babaniz gurur duysun evlenmek kadar size ve evladiniza zarar veren bi kocadan bosanmakta normal bence bi sure ailenizin yanina en azindan ziyaret amacli gidin 2/3 gun yada bir hafta hem uzaklik iyidir sakince dusunun oyle karar verin esinizin bu davranisi normal degil ama kumarda hic normal degil

8 senedir birlikteliginizde hic taniyamadinızmi bu adami ya

Önceki msjlarinizdada sizin altinlarinizi falan gizlice aldigini yani çaldigini yazmişsiniz böyle biri oldugunu at yarisi oynadigini anlayabilirdiniz 8 yil boyunca...

Gay konusuna gelince bilmediginiz bòyle huylari varsa erkeklerle alaycetmek icin dalgasinada yapiyo olabilir emin olun..

Tlfondaki yazişmalari nasildi peki ciddi anlamda sex içerikli uzunca yazışmalarmiydı yoksa dalgasina oldugu bellimiydi...abartiyo olabilirmisiniz diye düşünyorm?

cinsel hayatımızda belirli bir sorun olmadı pek yani öyle aşırı istekli bir kişi değil ama hiç yokta diyemem yani

8 yıl konuştuk evli değildik son iki senedir evliyiz. anlama konusuna gelince ikimizde farklı şehirlerdeydik ayda yılda bir görüşüyorduk onda da bi kaç saatlik bir görüşmeydi nasıl anlayabilir ki insan.

yazışmalara gelince öyle uzun uzadıya bir konuşma yok zaten hepi topu iki kişiyle konuşmuş geri kalanlara cevap yazmamış hiç. o iki kişiyle de kısa kesmiş hatta sonrasında cevap bile vermemiş hatta bitanesi resmini atmış ondan da istemiş kaç defa ama hep oyalamış. bilmiyorum aklım durdu gercekten bunu yapabilecek bir insan değil yada ben konduramıyorum bilmiyorum ((

cinsel hayatımızda belirli bir sorun olmadı pek yani öyle aşırı istekli bir kişi değil ama hiç yokta diyemem yani

Hepsi ayri ayri konular. Hani bi sex olsa ama mesaj olayi olmasaydi ayrilik sebebi olmazdi bana gore. Iki cinse de ilgi duyuyorsa ama bi tarafi bastiriyor, sizi seviyor ve sizi tercih etmis diyebilirdim.

Ama mesajlasma olayi var. Bu aldatmaya tesebbus mudur yoksa sadece konustu mu. Kendi acimdan bakarsam birileriyle yazismsi bile ayrilik sebebi benim icin.

Kumar ayri bir olay. Bana gore yine ciddi maddi zarara ugratan kumar derdi cok buyuk bi sorun, yine ayrilik sebebi. Ama belli ki siz bunu bisekilde idare etmissiniz. Bilemedim neresinden tutsak elimizde kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…