- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.351
- 158
- 40
- Konu Sahibi CaNDaN_OtE_84
-
Bunun ne faydası oldu konuya çözemedim. Bu ille de ben haklıyım durumunun yani. Konu sahibi taniyamamis evlenmiş. Çok hatalıymis. Ne yapsın peki . ?
yakınlık derken her saati dakikayı dibdibe geçirmeyi kastettiyseniz doğru haklısınız biz pek yakın değildik :)
Bence o yazışmalar gır gır olsun diye de yapılmış olabilir. Pek de etkilemedi beni çünkü çokça ilgili bir eş be baba imiş. Ama kumar alışkanlığı bence küçümsenecek bişey değil bundan vazgeçmesi için konuşun vazgeçmiyorsa o zaman ayrılık düşünün derim. Hem sen bişey yapmadın babanın başını niye eğesin ki.. yine evlat der bağrına basar bence
Destek almanı tavsiye ediyorum. En yakın arkadaşımın eşi de erkeklere ilgili olup belli bir zamandan sonra ilişkiye girdiği oldu. Yani evlendikten sonra ilgisi olmaya başlamış öncesinde yokmuş kendisi söylemişti. Eşinin üstüne çok gitme olur mu zaten çok konuşmak v.s daha çekici kılabilir. Gerçi daha tam olarak emin değilsin gerçekten mi yoksa dalgasına mı bilmiyorsun. Çok ağlayıp önce evladını sonra kendini harab etmenin kimseye faydası yokarkadaşlar yapmayın lütfen bu gerçekten oldukça kötü bir durum zaten Allah kimseye yaşatmasın. ben şuan böyle bir durum içerisindeyim böyle bir psikolojideyim ve beni bu psikolojide anlayacak hemcinslerime ihtiyacım var ve bu durumda kırıcı yorumlarınızın bana hiçbir yardımı dokunmuyor. sadece empati kurup anlamaya çalışın ve öyle göre yazın lütfen
Ahhh Ahhh birşeyi diretmeseniz illede böyle şöyle demeseniz olmuyor değil mi? Kadın zaten tanıyacak bilecek kadar yakın değildik diyor daha ne desin?
Ya tanığını sanmışsa gözünde bir perde kalbinde nasıl bir erkek düşüncesi varsa karşısındakine öyle bakan ve sadece kendi düşündüğü hayal ettiği gibi yaşayan kadınlar var uzakta yürütülen ilişki daha cazibeli ve daha flu olur ayni çok tanımak yada az tanımak aynı evin içine girip yaşamadan bazı şeyler görülmeyebilir. Bunu daha çok yaşayanlar veya gözüyle şahit olanlar bilir.insan tanımadığı bir erkekle nasıl evlenir ki?
şimdi ne olacak boşanacaklar elbette. olan da 2 küçük sabiye olacak.
Emine zaten güzel bir hayatın içinde değilmişsin ki. Kumar bağımlılığı eşyalarını satacak kadar gözü dönmesi yeter zaten senin çocuğunu alıp gitmene.ya tabi ki bağrına basar ben öyle deyince herhalde istemez dışarı atar gibi bir anlam çıkmış ondan ama tabi ki öyle değil babam çoğu insanın babası gibi mükemmel evlatlarına çok düşkün bir baba tabi ki de kabul eder bağrına basar sadece ben bunu ona yapmak istemiyorum. biliyorum bu artık günümüzde doğal olağan bir şey ama ne bileyim işte bir kere beyne bir şey yerleşince onu değiştirmek zaman alıyor bununda zamanı gelmemiş belki bilemiyorum
boşansın ne yapacak başka?
yeni evlenecek genç kızlara da örnek olsun böyle konular.
her dakikayı dib dibe geçirmene gerek yok ama ben telefonda sevgili olmazdım mesela sen şanslısın adam gay çıkmış hırsız uğursuz mafya filan da çıkabilirdi.
Ya tanığını sanmışsa gözünde bir perde kalbinde nasıl bir erkek düşüncesi varsa karşısındakine öyle bakan ve sadece kendi düşündüğü hayal ettiği gibi yaşayan kadınlar var uzakta yürütülen ilişki daha cazibeli ve daha flu olur ayni çok tanımak yada az tanımak aynı evin içine girip yaşamadan bazı şeyler görülmeyebilir. Bunu daha çok yaşayanlar veya gözüyle şahit olanlar bilir.
Eğer bu tarz ilişkiler yaşıyorsa işin birde sağlık boyutu var, dikkatli korunun, cinsel yolla bulaşan hastalıklar açısından
hayır böyle bir ilişkiye girdiğini sanmıyorum çünkü sadece yazışma babında geçmiş sonrasında cevapta vermemiş zaten
ayrıca cinsel hayatımız normaldi yani iyi bir eş iyi bir babadır asla ilgisiz alakasız biri değil eksik birşey olsa evde ne yapıp edip onu alır bulur getirir öyle ki hamileliğimde mevsimin meyvesi olmayan birşey aşerdim diye bütün şehri talan edip gecenin köründe bulup getirmişti öyle bir eş
Klasik kocaya toz kondurmama vakası. Çocuğunuz var farkında mısınız ? Adam yarın öbür gün daha sapık şeylerle gelirse ne olacak ?
Ayrıca madem kocişiniz bi tane, iyi baba, iyi eş neden açtınız konuyu ? Kuzu kuzu yaşayın gidin işte......!
Ozaman adam akıllı oturup konuşun bakalım neymiş işin Aslıhayır böyle bir ilişkiye girdiğini sanmıyorum çünkü sadece yazışma babında geçmiş sonrasında cevapta vermemiş zaten
ayrıca cinsel hayatımız normaldi yani iyi bir eş iyi bir babadır asla ilgisiz alakasız biri değil eksik birşey olsa evde ne yapıp edip onu alır bulur getirir öyle ki hamileliğimde mevsimin meyvesi olmayan birşey aşerdim diye bütün şehri talan edip gecenin köründe bulup getirmişti öyle bir eş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?