10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

Bunun ne faydası oldu konuya çözemedim. Bu ille de ben haklıyım durumunun yani. Konu sahibi taniyamamis evlenmiş. Çok hatalıymis. Ne yapsın peki . ?

boşansın ne yapacak başka?
yeni evlenecek genç kızlara da örnek olsun böyle konular.

yakınlık derken her saati dakikayı dibdibe geçirmeyi kastettiyseniz doğru haklısınız biz pek yakın değildik :)

her dakikayı dib dibe geçirmene gerek yok ama ben telefonda sevgili olmazdım mesela sen şanslısın adam gay çıkmış hırsız uğursuz mafya filan da çıkabilirdi.

ya tabi ki bağrına basar ben öyle deyince herhalde istemez dışarı atar gibi bir anlam çıkmış ondan ama tabi ki öyle değil babam çoğu insanın babası gibi mükemmel evlatlarına çok düşkün bir baba tabi ki de kabul eder bağrına basar sadece ben bunu ona yapmak istemiyorum. biliyorum bu artık günümüzde doğal olağan bir şey ama ne bileyim işte bir kere beyne bir şey yerleşince onu değiştirmek zaman alıyor bununda zamanı gelmemiş belki bilemiyorum

Eşiniz biseksüel. Bence bildiğinizi eşinize söyleyin konuşarak bir sonuca varın derim.

Destek almanı tavsiye ediyorum. En yakın arkadaşımın eşi de erkeklere ilgili olup belli bir zamandan sonra ilişkiye girdiği oldu. Yani evlendikten sonra ilgisi olmaya başlamış öncesinde yokmuş kendisi söylemişti. Eşinin üstüne çok gitme olur mu zaten çok konuşmak v.s daha çekici kılabilir. Gerçi daha tam olarak emin değilsin gerçekten mi yoksa dalgasına mı bilmiyorsun. Çok ağlayıp önce evladını sonra kendini harab etmenin kimseye faydası yok

Ahhh Ahhh birşeyi diretmeseniz illede böyle şöyle demeseniz olmuyor değil mi? Kadın zaten tanıyacak bilecek kadar yakın değildik diyor daha ne desin?

insan tanımadığı bir erkekle nasıl evlenir ki?
şimdi ne olacak boşanacaklar elbette. olan da 2 küçük sabiye olacak.

insan tanımadığı bir erkekle nasıl evlenir ki?
şimdi ne olacak boşanacaklar elbette. olan da 2 küçük sabiye olacak.
Ya tanığını sanmışsa gözünde bir perde kalbinde nasıl bir erkek düşüncesi varsa karşısındakine öyle bakan ve sadece kendi düşündüğü hayal ettiği gibi yaşayan kadınlar var uzakta yürütülen ilişki daha cazibeli ve daha flu olur ayni çok tanımak yada az tanımak aynı evin içine girip yaşamadan bazı şeyler görülmeyebilir. Bunu daha çok yaşayanlar veya gözüyle şahit olanlar bilir.

Emine zaten güzel bir hayatın içinde değilmişsin ki. Kumar bağımlılığı eşyalarını satacak kadar gözü dönmesi yeter zaten senin çocuğunu alıp gitmene.
Ha yine de mücadele ederim diyorsan ve eşin gerçekten kendi cinsine ilgi duyuyorsa bunu değiştiremezsin. Hastalık değil ki terapi tedavi çözsün. Senin bu durumda boşanmaktan başka çaren yok.

canım gerçekten şuan oldukça kötü bir durumdayım zaten onun için seninle yazışmak ve de tartışmak istemiyorum çünkü gerçekten buna gücüm yok şuan onun için yazmazsan çok mutlu olacağım ve de bu tarz yazacak hiç kimse yazmasın lütfen ben bu tarz konuşmalar duymak için burda değilim. anlayışla karşılayacağını düşünüyorum teşekkür ederim iyi akşamlar

arkadaşlar bence konu benim eşimle uzak bir ilişki yaşamam değil çünkü ben nice yan yana komşu olup veya ilkokuldan beri birbirini tanıyan veya ne bileyim akraba olup evlenipte hiç tanıyamamışım hiç bilememişim diyen insan biliyorum. sonuçta farklı ailelerde büyüyüp farklı eğitimler farklı gelenek görenekler alıyorsunuz farklı yetişme tarzlarınız oluyor bir kardeş dahi bir diğerine benzemezken siz nasıl yıllarca farklı yerlerde yetişmiş iki insanın anlayaşabileğine emin olabiliyorsunuz ki. dediğim gibi konu benim uzak ilişki yaşamış olmam değil bayan evli mi bilmiyorum ama sanırım etrafındaki herkesi mükemmel tanıyıp mükemmel anlaşan biri.

İnşallah yaniliyorsunuzdur. Çocuğu icin kötü bir durum . Eğer öyle ise kimseyle paylaşmayın ileride çocuğu uzulebilir. .. Ne desem bilemedim Allah yardımcın olsun. Eğer öyle ise çocuğunu öyle adamla büyütme.

Gay değil de biseksüel demekki. İki taraflı yani cimsellik olsun ha erkek ha kadın farketmez diyor. Burda o kadar şey gördümde bir erkekle aldatılma ihtimalini ilk kex okuyorum.

Esinizi seviyorsunuz ve bosanmaktan korkuyorsunuz bunun yaninda uzun ugraslar sonrasinda evlenmissiniz ailenize rest cekmissiniz bir nevi butun bunlar bir araya gelince haliyle geriye adim atmak sizin icin cok zor esinizin 2 olayi da normal olmayan ve bir yuvanin yikilmasina neden olan seyler ama suanda bosanmaya kendinizi hazir hissetmiyosunuz bence bu konuyu biraz esinizden uzak kalip dusunun bunu kaldirabilir miyim devam edebilirmiyim cocugum etkilenir mi bunlar neden oldu ve diger sorulari cevaplayin eger ki affedicem bir daha aklima gelmeden devam edicez diyebilirseniz devam edersiniz

Allah yardımcın olsun zor bir durum, eşinle bi şekilde bu durumu konuşman Lazım, tüm yorumları okumadım ama cinsel hayatınız nasıldı, hiç hissettirmedi mi.
ama eğer böyle olduğuna emin olursan ayrılman gerek herhalde, birde kumar vs çok kötü huyu varmış zaten bu bile yeterki ayrılmaya
Birde hadi cinsel tercihi farklı vs anlayacağım ama p.. fotosu atmak nedir ya çok midesiz seviyesizce, ne bileyim büyük konuşmayım ama böyle bi adamla yaşamak istemem

Eğer bu tarz ilişkiler yaşıyorsa işin birde sağlık boyutu var, dikkatli korunun, cinsel yolla bulaşan hastalıklar açısından

Eğer bu tarz ilişkiler yaşıyorsa işin birde sağlık boyutu var, dikkatli korunun, cinsel yolla bulaşan hastalıklar açısından

hayır böyle bir ilişkiye girdiğini sanmıyorum çünkü sadece yazışma babında geçmiş sonrasında cevapta vermemiş zaten

ayrıca cinsel hayatımız normaldi yani iyi bir eş iyi bir babadır asla ilgisiz alakasız biri değil eksik birşey olsa evde ne yapıp edip onu alır bulur getirir öyle ki hamileliğimde mevsimin meyvesi olmayan birşey aşerdim diye bütün şehri talan edip gecenin köründe bulup getirmişti öyle bir eş

Klasik kocaya toz kondurmama vakası. Çocuğunuz var farkında mısınız ? Adam yarın öbür gün daha sapık şeylerle gelirse ne olacak ?

Ayrıca madem kocişiniz bi tane, iyi baba, iyi eş neden açtınız konuyu ? Kuzu kuzu yaşayın gidin işte......!

siz bunu yazıp kendinizi tatmin edin diye açtım konuyu tek amacım sizi ve sizin gibileri mutlu etmekti sanrım amacıma da eriştim

Ozaman adam akıllı oturup konuşun bakalım neymiş işin Aslı
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…